QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 11:30)
Nerginos siek tiek OT, bet i fotkinimo tema, kas norit pagaudyt idomiu ir emocionaliu kadru tai penktadieni:
PENKTADIENI, 10.00 VAL MAMOS SU VAIKAIS PRIE SEIMO !!!!!!!!! PRANESKITE VISIEMS. GALI JUNGTIS IR PENSININKAI DEL METU ILGINIMO !!!!!!!!!!!
Kas is kitu miestu- prie savo miestu savivaldybiu. Blokuoti vezimeliais isejimus, skanduoti ir metyti panaudotas sauskelnes. radau toki pranesima
gal kam bus idomu.. galima idomu judesi pagaut bus, skrendanti pampa
viskas, baigiu OT
Na, del pampiu parodys mamos zema lygi jei prades taip elgtis, paciom i mokykla reiktu tada
QUOTE(vijja @ 2009 06 17, 12:11)
kaip pvz įmetu vieną lauke darytą,bet jaučiu ant auto
čia mano dukrike
ir visvien nėra tokia skaidri kaip norėtai
noretus daugiau apacios, virsaus per daug
jau apie reflektorius sake, tai pridesiu, kad blykste butu irgi nieko
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 17, 12:52)
Pati niekada tiek nekeliu
maximum 200 lauke,kai netamsu .Cia man automatika taip parinko....
Cia idedu,tokia biski redaguota...biski pazaidziau...
ypac ta antra
gal ant auto pora nuotrauku ikelk
ir prie dedamu surasyk ISO, diefragma, islaikyma- prie visu
ta labai lengvai rasi nuotraukos properties, nebutina net atidaryti
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 13:13)
nu va, dar viena šviežia, be blykstės
va cia irgi paramentru reiktu, atrodo, kad ranka padrebejo
taip pat norisi vertikalaus kadravimo
kad matytusi ka veikia
bet emocija gera
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 17, 13:20)
O man atrodo riskumas priklauso, ne nuo tuo kaip moki, o nuo to kaip rankos dreba
o man sioj nuotraukoj truksta, bet nzn ko.... Noretusi netaip greit pamatyti shiferi
As megstu tokias foto
Man patinka macro, bet tik geles. Vabaliukai nedomina
Portretai grazu, bet ne pirmoj vietoj. Labiau patinka veiksmas, ir kad nesimatytu kad jog zmones pozuoja. Aplamai stengiuosiu fotografuoti tol kol nemato. Aplamai su
skaitmeniniu lengviau budavo, nes per ekraneli galejai matyti ka fotkini, tai dazniausiai sakydavau, kad nustatineju parametrus, o pati fotkinu. Dabar kol kas irgi visiem sakau kad fotkinu ant M, ir man reikia laiko prisitaikyti
Jei matau kad patikejo, tada piskinu - va tada buna geriausi kadrai. Gyvi. Real life
Gamta patinka, bet retai kas man patinka. Galima kelma pateikti idomiai, o galima ir ispudingo krioklio nesugebeti nufotografuot
turi omeny muiline? nes ir dabartinis taviskis skaitmeninis
o siaip pritariu minciai,
nors vabaliukai idomiai pateikti domina, bet nera lengva juos gerai pateikti
: