Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 21, 22:15)

Siandien pas savo mokyklos laiku drauge buvau.Ka tik antra dukryte pagimde  wub.gif Ziurejau ir pati dar vieno panorejau... doh.gif  lotuliukas.gif
Pora kadru is to vizito.Portretiniai: noreciau suzinoti, ar j/b geriau ar spalvota.O gal visai nesiziuri?

man pirmops jb kazkoks ne toks -kazkoks murzinas g.gif g.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 21, 22:39)
as manau, kad retro spalvos cia tinka, nuotaika atitinka, ne siaip uzklijuotos smile.gif tik kad lievai paverciau, smakras isdege kazkaip.. aj bet tyngiu jau tvarkyt smile.gif

antra wub.gif
Atsakyti
Kazi kas galingesnis ar as ar vejas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 birželio 2009 - 09:05
QUOTE(Rico @ 2009 06 22, 09:00)
ir visa nuotrauka truputi aki rezia- cia sharpas ar kontrastas?  blush2.gif  blush2.gif

turbut kontrastas megstu as ji db doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 10:05)

Na sita tai jau man atrodo berbalta/isdeginta. nes "jei kas stiprsnis", tada noretusi matyt bent jau tuos siulus/juosteles kuriuos priristos prie baliono, nes dabar man tai tiesiog balionai sau, mergicka iskelus rankas sau, siaip ideja, kompozicija labai fainos.

Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 22, 10:12)
Na sita tai jau man atrodo berbalta/isdeginta.  nes "jei kas stiprsnis", tada noretusi matyt bent jau tuos siulus/juosteles kuriuos priristos prie baliono, nes dabar man tai tiesiog balionai sau, mergicka iskelus rankas sau, siaip ideja, kompozicija labai fainos.

man puikiai matosi virveles smile.gif

da galvoju is arciau (bet ana jauc geriau):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 birželio 2009 - 09:16
Sveikos,

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 21, 00:13)
O as,prisiskaiciusi cia,kad blykste ir auto yra blogis, labai ju vengiau. Viskas ant A pas amne,kelios foto ant portreto ir auto rezimo. Dar nusimato keli gimtadieniai: manau nebeeksperimentuosiu daugiau, o tikrai jungsiu P arba auto 

aha, ir aš taip pat lotuliukas.gif Bet fotkindama periodiškai peržiūriu nuotraukas fotike ir kartą optimistiškai pafotkinusi vaikus judesy pamačiau, kad NĖRA nuotraukų lotuliukas.gif na, yra, bet visas reikia trinti, tada perjungiau auto . Nors patalpa buvo gerai apšviesta, saulėta, bet pailga, be to, vaikai buvo judesy, todėl negelbėjo net serijinis fotkinimas ir gavosi tik keli geri kadrai doh.gif Po to karto nusprendžiau, kad mokytis ir eksperimentuoti galiu fotkindama savo vaiką, kai jis gana ramiai ką nors daro, arba kad ir tuose susibūrimuose, kai vaikai ramesni (pvz kažko klausosi ar tortą valgo lotuliukas.gif ), tada galiu persijungti į norimus režimus, bet šiaip fotkinant šventę svarbiausia, kad bent koks prisiminimas liktų, todėl jungiu P arba auto ir tikiuosi gauti bent keletą kadrų prisiminimui, nes paprastą dieną darytas nuotraukas +/- galiu pakartoti, o švenčių ne...

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 21, 20:14)
Dekui, merginos uz komentarus.Zitlali, metu spalvota, ar geriau atrodo, nepaisant suminetu trukumu?
...

spalvotas sūnelio variantas man labiau patinka, o gulinėjimo serija thumbup.gif thumbup.gif

boruzkos ir Zitlali fotkės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Vakar susiradau savo stovą ir fotiko CD, galvojau pafotkinti į RAW, bet dabar truputį suabejojau, nes ir taip su fotkėm nebesusitvarkau kompe, tai su RAW dar papildomai darbo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 22 birželio 2009 - 09:24
Del to fotkinimo ant P... man nepatinka.. kadangi planuotai fotkinu, nebuna spontanisku kadru, tai visad ant M daba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 09:05)

nors sniurai man matos tongue.gif bet del daugumos cia liamunai pritariu mirksiukas.gif
neissigydai nuo grudo? tongue.gif
Papildyta:
boruzkos ir Zitlali tu rodomu foto idejos tai man labai patiko wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
pala, o spalvotai rodet ka nors? g.gif tik pacuior pirmso boruzkos imestos ar daugiau buvo? blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 09:29)
Del to fotkinimo ant P... man nepatinka.. kadangi planuotai fotkinu, nebuna spontanisku kadru, tai visad ant M daba smile.gif

o as pastaruoju metu ant S ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Neissigydau doh.gif laukiu kada perdegsiu, reik nauja cinkeli rast biggrin.gif

Spalvota
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 birželio 2009 - 09:54
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 09:44)
Neissigydau  doh.gif laukiu kada perdegsiu, reik nauja cinkeli rast biggrin.gif

kartais jau ir man tas grudas ziuris cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tylejau kaip zuvis is pavydo boruzkos dukriuko ir Zitlali fotosesija pamacius cool.gif wub.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 10:44)

atrodo kad prie sienos stovi mergaite, kaip paveikslas gavosi foto. labai idomiai, bet gal jau per daug tokiu spalvu, net nezinau doh.gif
Atsakyti
Boruzkos, Ievosiaus, Zitlali fotkes nerealios wub.gif

dabar isistebeilinau i boruzkos, nu taip pasakiskai ta mergyte su balionais atrodo bigsmile.gif

O as pati labai gailiuos, kad savaitgali fotiko neissitraukiau....gal ispudingai nebut iseje nufotkint, bet tikrai buvo ka.... verysad.gif baigiu uzsigrauzt doh.gif
Atsakyti