QUOTE(Rasytce @ 2009 06 21, 22:00)
o man kaip tik patiko Ievosiaus fotkes ir serija kaip serija labai naturaliai, man spalvos patinka, ryskumas, skaidrumas, viskas patinka. tik del kompozicijos nieko nekomentuosiu - neismanau
Aciu
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 21, 22:02)
paskutine isdegus lb, pirmoji sunaus foto kazkas padaryta, i akis paziek, kaip lele tos per viduri jo, normalios
Paskutine ir sakiau kad isdegusi, as del rakurso ir kadravimo norejau paklaust, ar ne per suspausta, ar tokiu kampu fotografuojant nereikia palikti vietos daugiau ir pan.
Akims na nieko nedariau, kad kai raw tvarkiau ir dejau clarity taip gavosi, specialiai nesistengta.Niu pas mano vaiki ir taip akys kaip leles, jau net pabosti pradeda,nes kas ji gyvai pamato tai ne oho kos vaikis sako, o oho kokios akys pas bernioka...
Papildyta:
Boruzka, ji pas mani bus tik tol, kol ta kadra nuslifuosiu ir pagausiu taip kaip noreciau .Dzekui
Siandien pas savo mokyklos laiku drauge buvau.Ka tik antra dukryte pagimde Ziurejau ir pati dar vieno panorejau...
Pora kadru is to vizito.Portretiniai: noreciau suzinoti, ar j/b geriau ar spalvota.O gal visai nesiziuri?
O sveciu atvaziavo!
Galetumet ir negrizt, ji ima mano daiktus!
O cia truputis judesio is emocijos, kiek pavyko pagauti...
Cha, as vis tiek tave pagausiu...
Beje jau paprasiau kad kai bent menesiuka pauges leistu man ji asvo dukryte maziausiaja truputeli "pakankinti" ir pafotografuoti Dabar visa menesi ruosiuosi sakiau vartysiu kitu foto ir bandysiu kadrus pakopinti.O gal ir savu ideju saus i galva
Chi chi chi, pamenu, Zitka, mane bare del zalio atspalvio nuotraukose, ali kad ir toj su akinukais jis yr.Niu man vis tiek siplnybe tam zaliam atspalviui nors tu ka, priduoda nuotaikos foto, ot.
Hmmm, sakai odele dirbtina, niu va orginalas.Daryta tik tiek kiek pirmai sakiau.Niu dabar vepla pasijutau, net atsispausdinau paziureti ar tikrai oda numuilinau, bet kad net matosi seilytes ir valgyto sausainio trupinukai.Vienu zodziu, jei jau tokiu dalyku nebesuprantu reiskia dar eit mokytis ir mokytis....