Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 21, 22:00)
o man kaip tik patiko Ievosiaus fotkes ir serija kaip serija wink.gif labai naturaliai, man spalvos patinka, ryskumas, skaidrumas, viskas patinka. tik del kompozicijos nieko nekomentuosiu - neismanau smile.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 21, 22:02)
paskutine isdegus lb, pirmoji sunaus foto kazkas padaryta, i akis paziek, kaip lele smile.gif tos per viduri jo, normalios

Paskutine ir sakiau kad isdegusi, as del rakurso ir kadravimo norejau paklaust, ar ne per suspausta, ar tokiu kampu fotografuojant nereikia palikti vietos daugiau ir pan.
Akims na nieko nedariau, kad kai raw tvarkiau ir dejau clarity taip gavosi, specialiai nesistengta.Niu pas mano vaiki ir taip akys kaip leles, jau net pabosti pradeda,nes kas ji gyvai pamato tai ne oho kos vaikis sako, o oho kokios akys pas bernioka... doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Boruzka, ji pas mani bus tik tol, kol ta kadra nuslifuosiu ir pagausiu taip kaip noreciau mirksiukas.gif .Dzekui 4u.gif

Siandien pas savo mokyklos laiku drauge buvau.Ka tik antra dukryte pagimde wub.gif Ziurejau ir pati dar vieno panorejau... doh.gif lotuliukas.gif
Pora kadru is to vizito.Portretiniai: noreciau suzinoti, ar j/b geriau ar spalvota.O gal visai nesiziuri?
O sveciu atvaziavo!
user posted image

user posted image

Galetumet ir negrizt, ji ima mano daiktus!

user posted image

user posted image

O cia truputis judesio is emocijos, kiek pavyko pagauti...

Cha, as vis tiek tave pagausiu...

user posted image

user posted image

Beje jau paprasiau kad kai bent menesiuka pauges leistu man ji asvo dukryte maziausiaja truputeli "pakankinti" ir pafotografuoti rolleyes.gif Dabar visa menesi ruosiuosi sakiau vartysiu kitu foto ir bandysiu kadrus pakopinti.O gal ir savu ideju saus i galva ax.gif

Chi chi chi, pamenu, Zitka, mane bare del zalio atspalvio nuotraukose, ali kad ir toj su akinukais jis yr.Niu man vis tiek siplnybe tam zaliam atspalviui nors tu ka, priduoda nuotaikos foto, ot.

Hmmm, sakai odele dirbtina, niu va orginalas.Daryta tik tiek kiek pirmai sakiau.Niu dabar vepla pasijutau, net atsispausdinau paziureti ar tikrai oda numuilinau, bet kad net matosi seilytes ir valgyto sausainio trupinukai.Vienu zodziu, jei jau tokiu dalyku nebesuprantu reiskia dar eit mokytis ir mokytis.... unsure.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 21 birželio 2009 - 22:33
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 21, 23:15)
Paskutine ir s

tada ne i akis o i oda ziurek, juk nenautrali, plastikas toks atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 birželio 2009 - 22:51
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 21, 23:15)
Chi chi chi, pamenu, Zitka, mane bare del zalio atspalvio nuotraukose, ali kad ir toj su akinukais jis yr.Niu man vis tiek siplnybe tam zaliam atspalviui nors tu ka, priduoda nuotaikos foto, ot.

as manau, kad retro spalvos cia tinka, nuotaika atitinka, ne siaip uzklijuotos smile.gif tik kad lievai paverciau, smakras isdege kazkaip.. aj bet tyngiu jau tvarkyt smile.gif

man j/b pirma ir antra suuuper thumbup.gif kitka ryt 4u.gif iki

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 birželio 2009 - 07:53
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 21, 22:15)
Aciu  4u.gif
Siandien pas savo mokyklos laiku drauge buvau.Ka tik antra dukryte pagimde  wub.gif Ziurejau ir pati dar vieno panorejau... doh.gif  lotuliukas.gif
Pora kadru is to vizito.Portretiniai: noreciau suzinoti, ar j/b geriau ar spalvota.O gal visai nesiziuri?

Pirmoje foto man maiso tas, kazkas violetinis .. nukirpciau ... siai mergaitei man asmeniskai labiau tinka spalvotos foto , primena Pepe ilgakojine wub.gif
Atsakyti
labas rytas bigsmile.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 21, 20:11)

sita labai labai faina, tikra tamsta mokytoja thumbup.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 21, 21:35)
Jurga,ND gerai atlikti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif gerai ND, Jurga 4u.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 06 22, 06:58)
primena Pepe ilgakojine  wub.gif

drinks_cheers.gif tikrai panasi, labai zavi sukuosena bigsmile.gif
1nespalvota, antra spalvota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 19, 20:10)
tik netyčia visai pastebėjau, kad bonda apie actioną kalbėjo dėl tų trečdalio linijų. bonda, tu jį turi? aš jo nooooriu  4u.gif

turiu kazkur mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 20:21)

Kaip jus pyskinat?  g.gif ar nepaleidziat pirsto nuo paleidimo mygtuko laugh.gif ar atsakingiau  ax.gif

geriau neklausk doh.gif doh.gif dvi dienos pajuryje, o batarkes nespejau kraut doh.gif doh.gif bet dar ir nemaciau kas ten gavos, kazko itariu suduva unsure.gif
Atsakyti
prisijuokiau as cia is jusu thumbup.gif lotuliukas.gif -bet dar nepavyjau doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 18:45)
nera blogu fotiku smile.gif yra blogi fotografai tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 20, 20:28)
Ir dar viena senesne ikelsiu...Ar cia dangus isdeges,ar ne  g.gif  ?

reik i histograma ziuret, tada jau buna tiksliai aisku -isdege, neisdege mirksiukas.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 20, 20:37)

Na tai idedu nekirpta,bet ar nekliuna centrvimas,labai idomu  g.gif

ryskumo ryskus trukumas ax.gif cia man blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
As truputi suintriguosiu ir paliksiu kolkas tik tiek nuotrauku mirksiukas.gif veliau pateiksiu kitoki varianta ax.gif blush2.gif

Kelio pradzia prasides Pievomis ir miskais...

user posted image

user posted image

Kelias laukia ilgas ir sunkus ... Tai tik pradzia.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Alexandra, man saksafonistas, kur taip biski sonu labai super thumbup.gif thumbup.gif tik galgaila, akd fonas nepaplaukes...bet siaip thumbup.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 20, 22:41)
Grizau is vaiku gimtadienio. Pasiemiau savo aparata, ir bandziau gaudyt kadru. Issukis buvo tikrai sudetingas  doh.gif Ir dar karta isitikinau,kad reikia laaabai daug padirbeti ir pasimokyti.

oi, as pastovciai nervinuos per vaiku balius, nes patalpoj be sansu doh.gif doh.gif bet jau man dizn -jungiu blykste- tai bent atsiminimam kazkas lieka ax.gif
Atsakyti
boruzka, labai gražios šios foto, jb patinka ir mergytes emocijos, ir kompoziciškai. Žodžiu man viskas čia gražu, ir apskritai juodai baltas foto aš myliu smile.gif tik pati nemoku paverst į jb, bet viskam savas laikas
o ši man labai primena filmą Geltonų plytų kelias...
QUOTE(boruzka @ 2009 06 22, 08:42)
Kelio pradzia prasides Pievomis ir miskais...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 22 birželio 2009 - 08:53
QUOTE(Jurga @ 2009 06 22, 08:52)

o ši man labai primena filmą Geltonų plytų kelias...

man irgi ta pati primine biggrin.gif todel ir pasaka apie kelia bigsmile.gif

http://www.youtube.c...h?v=i75yO4o52RM
Atsakyti
Boruzkos ir Zitlali fotosesijos man visos patnka, as is pradziu kai balionus pamaciau, galvojau, kad ten atvirute blush2.gif su akiniais tamsta mokytoja thumbup.gif ir paskutines Boruzkos ikeltos thumbup.gif tik kur pievoj- pirmoj- per daug dangaus, turbut nestandartinis formatas, o antroj mergaites veidas kazko negerai- toki ryskus perejimai tarp atspalviu g.gif ir visa nuotrauka truputi aki rezia- cia sharpas ar kontrastas? blush2.gif blush2.gif

Ievosiau, man spalvotos geriau mirksiukas.gif tik kur dviese ir skalbiniai matos j/b geriau turbut g.gif

Jurgos ND geri thumbup.gif lauksim graziu vaizdu geru nuotrauku bigsmile.gif
Atsakyti