Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(boruzka @ 2009 06 21, 21:04)
o man butu idomu isklausyti kaip tu isivaizduotum tokia fotosesija su balionais? as fotkinu su televyku, jei noriu , kad matytus ir balionai ir mergaite, tai mergaite automatiskai pries balionus nublanksta ...  g.gif  nebent dalimis koliaza daryt  g.gif  idomu ka Zitka ikels  bigsmile.gif

Ideja labai patiko, man tikrai labai grazu. Bet nzn, gal veiduko ciut sviesesnio noretusi arba ryskesnio. Otu cia actiona koki nors dejai?

Bet siaip man jauciu tuoj irgi kazkokia krize ateis, nes su fokusu ir ryskumu man ziaurios problemos verysad.gif Jauciuosi visai niekam tikusi,nemoksa. doh.gif

Pamenu Zitlali lyg patare,kaip reikia sufokusuoti pvz du zmones? Parasykit dar karta,prasau. 4u.gif

liamuna,aciu,bet su rusu kalba man problematiska. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 21, 21:22)
Citra, dekui uz pastebejimus ir komentarus  4u.gif
Zitlali, tai kad nieko nedaryta, cia raw formatu fotografuota, tai tik clarity nuslinkau i desne ir vibrance per kelis punktus ir viskas.Ai, dar pakarpiau.Ir daugiau Ps neliesta... unsure.gif

man is tavosios pasigulinejimo serijos paskutine labiausiai patiko, kur berniuka kazkas prilaiko g.gif ta su isdegimais nlb g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 21, 21:26)
Ideja labai patiko, man tikrai labai grazu. Bet nzn, gal veiduko ciut sviesesnio noretusi arba ryskesnio. Otu cia actiona koki nors dejai?

ne nieko nedeta, tik color balance su PS truputi pastumdyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Zitlali. nu super foto! Tik trecioj triuksmai lenda ar ten sarpas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 21 birželio 2009 - 21:35
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 21, 20:11)

Tamsta Mokytoja lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 06 21, 21:34)
Tamsta Mokytoja  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Nu bet kaip nerealiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Jurga,ND gerai atlikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 21, 22:31)
Zitlali. nu super foto! Tik trecioj triuksmai lenda ar ten sarpas?

specialiai dadejau smile.gif aciu 4u.gif kosmaras kiek foto... doh.gif tvarkysiu ilgai jauciu
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 21, 21:37)
specialiai dadejau smile.gif aciu  4u.gif kosmaras kiek foto...  doh.gif tvarkysiu ilgai jauciu

uztai kokia serija bus bigsmile.gif jauciu reik atskira albuma siandienos nuotraukoms nupirkti biggrin.gif arba bent bent jau papkuteje susegti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 21, 21:11)
Kelsiu jauciu po viena.. antraip isvis nieko neidesiu savaite  lotuliukas.gif

bigsmile.gif niu jo bigsmile.gif labai patiko wub.gif kaip noreciau ismokti kuo greiciau, bet ... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 21, 22:22)
tai kad nieko nedaryta, cia raw formatu fotografuota, tai tik clarity nuslinkau i desne ir vibrance per kelis punktus ir viskas.Ai, dar pakarpiau.Ir daugiau Ps neliesta... unsure.gif

o man kaip tik patiko Ievosiaus fotkes ir serija kaip serija wink.gif labai naturaliai, man spalvos patinka, ryskumas, skaidrumas, viskas patinka. tik del kompozicijos nieko nekomentuosiu - neismanau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 21, 23:00)
o man kaip tik patiko Ievosiaus fotkes ir serija kaip serija wink.gif labai naturaliai, man spalvos patinka, ryskumas, skaidrumas, viskas patinka. tik del kompozicijos nieko nekomentuosiu - neismanau smile.gif

paskutine isdegus lb, pirmoji sunaus foto kazkas padaryta, i akis paziek, kaip lele smile.gif tos per viduri jo, normalios
Atsakyti
Ievosiau , o tos su isdegimais nemanau , kad verta pasilikti ... bus dar daug geresniu nei ta mirksiukas.gif
Atsakyti