Dekui, merginos uz komentarus.Zitlali, metu spalvota, ar geriau atrodo, nepaisant suminetu trukumu?
O cia serija is vakarykscio pasivaiksciojimo ir pasigulinejimo Begulinejant mum ir kelnes nukrito
Paskutinej man trukdo kojos desnej ir ryskumo truksta, bet emocija kazkaip paperka.
O sitos norejau paklausti del kadravimo.Ar labai uzspausta, gal reikejo labiau pasukti i desne?Na zodziu kaip ji jumi akimis ziurisi.O gal nesiziuri.Tas isdegimas Jo jau nebepeikit pati zinau, bet is technines puses....
Papildyta:
Beje patiko saksofonistas,pati uzfiksuota akimirka, ir ta su bobule pasonej.Tik rakurso ir kampo buciau kito paieskojusi.O spalvos naturalios ziurisi geriau.Net j/b man nesinori, dingtu pats sarmas.
QUOTE(Teka @ 2009 06 21, 18:41)
ogo, kaip faina
na taip, vaizdų aplink daug gražių, už tai ir noriu išmokt fotografuot
Geriau sakykit, kaip mano ND...
Ievosiau, visos tavo foto patiko,ypac pasigulejimo serija Ryskumas, gyvumas. O berniuko spalvota foto man zymiai geresne
Del paskutines,tai noretusi gal ir virsaus labiau matyti. Man tikrai kaip suspausta atrodo.
boruzka, man noretusi labiau mergaites veiduka, jos emocija matyti. Kampine apacioj foto matosi, o kitose toks ispudis,kad balionai pagr momentas, o ne mergaite. Bet siaip bendras vaizdas, ideja patiko
Del paskutines,tai noretusi gal ir virsaus labiau matyti. Man tikrai kaip suspausta atrodo.
boruzka, man noretusi labiau mergaites veiduka, jos emocija matyti. Kampine apacioj foto matosi, o kitose toks ispudis,kad balionai pagr momentas, o ne mergaite. Bet siaip bendras vaizdas, ideja patiko
QUOTE(Jurga @ 2009 06 21, 17:06)
griuna bokstas i kaire
Ievosiau, geriau bet su ps visose persistengta ir gan nemazai
tuoj ikelsiu kelias foto is siandienos su boruzka ir jos dukryte
Sveiki.
jei tinka rusiskai, tai yra labai daug.. Demiart dar cia cia
nors ir atrodo dangus isdege, bet man labai patinka
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 21, 13:50)
o gal zinot kokiu nuorodu i PS pamokeles, kur rimtesniu dalyku galima pramokt? Kaip koreguoti ryskuma,spalvas ir pan. Blog'e jau perskaiciau.
jei tinka rusiskai, tai yra labai daug.. Demiart dar cia cia
QUOTE(boruzka @ 2009 06 21, 20:40)
Ryt ikelsiu daugiau ... cia ant greicio kazka sukombinavau
Apie spalvotą vaikystę...
Apie spalvotą vaikystę...
nors ir atrodo dangus isdege, bet man labai patinka
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 21, 19:58)
aciu uz komentara istikruju siandien turejom begale tu ideju, ale pacios suprantat, kad visko per viena diena padaryt neimanoma as dar su lengva sloga tai kaip priplota jauciuosi na bet mes apsidairem, radom graziu vietu ir tikiuosi , kad su Zitka tas idejas dar pletosim ir ieskosim kitu kampu
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 21, 19:58)
Ievosiau, visos tavo foto patiko,ypac pasigulejimo serija Ryskumas, gyvumas. O berniuko spalvota foto man zymiai geresne
oj ne tas zodis objektas
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 21, 20:57)
oj ne tas zodis objektas
o man butu idomu isklausyti kaip tu isivaizduotum tokia fotosesija su balionais? as fotkinu su televyku, jei noriu , kad matytus ir balionai ir mergaite, tai mergaite automatiskai pries balionus nublanksta ... nebent dalimis koliaza daryt idomu ka Zitka ikels
labas vakaras
prisižiūrėjau gražių nuotraukyčių
aš tai neimu fotiko į rankas,toks jausmas,kad nežinau nei kaip nei ką fotografuot
šiandien su vaikais važiavom prie ežero,gulbes,antis šėrėm,bet nenorėjau pati nervuotis dėl niekam tikusių kadrų,tai fotiką palikau namie
na,žinau,kad kvaila taip,bet...
tikiuos pasitaisysiu
prisižiūrėjau gražių nuotraukyčių
aš tai neimu fotiko į rankas,toks jausmas,kad nežinau nei kaip nei ką fotografuot
šiandien su vaikais važiavom prie ežero,gulbes,antis šėrėm,bet nenorėjau pati nervuotis dėl niekam tikusių kadrų,tai fotiką palikau namie
na,žinau,kad kvaila taip,bet...
tikiuos pasitaisysiu
Citra, dekui uz pastebejimus ir komentarus
Zitlali, tai kad nieko nedaryta, cia raw formatu fotografuota, tai tik clarity nuslinkau i desne ir vibrance per kelis punktus ir viskas.Ai, dar pakarpiau.Ir daugiau Ps neliesta...
Zitlali, tai kad nieko nedaryta, cia raw formatu fotografuota, tai tik clarity nuslinkau i desne ir vibrance per kelis punktus ir viskas.Ai, dar pakarpiau.Ir daugiau Ps neliesta...