Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dekui, merginos uz komentarus.Zitlali, metu spalvota, ar geriau atrodo, nepaisant suminetu trukumu?
user posted image

O cia serija is vakarykscio pasivaiksciojimo ir pasigulinejimo lotuliukas.gif Begulinejant mum ir kelnes nukrito lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Paskutinej man trukdo kojos desnej ir ryskumo truksta, bet emocija kazkaip paperka.

O sitos norejau paklausti del kadravimo.Ar labai uzspausta, gal reikejo labiau pasukti i desne?Na zodziu kaip ji jumi akimis ziurisi.O gal nesiziuri.Tas isdegimas doh.gif Jo jau nebepeikit pati zinau, bet is technines puses....

user posted image

Papildyta:
Beje patiko saksofonistas,pati uzfiksuota akimirka, ir ta su bobule pasonej.Tik rakurso ir kampo buciau kito paieskojusi.O spalvos naturalios ziurisi geriau.Net j/b man nesinori, dingtu pats sarmas.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 21, 18:41)
ogo, kaip faina  bigsmile.gif

na taip, vaizdų aplink daug gražių, už tai ir noriu išmokt fotografuot smile.gif
Geriau sakykit, kaip mano ND... unsure.gif
Atsakyti
Ryt ikelsiu daugiau ... cia ant greicio kazka sukombinavau smile.gif

Apie spalvotą vaikystę...

user posted image
Atsakyti
Ievosiau, visos tavo foto patiko,ypac pasigulejimo serija bigsmile.gif Ryskumas, gyvumas. O berniuko spalvota foto man zymiai geresne thumbup.gif
Del paskutines,tai noretusi gal ir virsaus labiau matyti. Man tikrai kaip suspausta atrodo.
boruzka, man noretusi labiau mergaites veiduka, jos emocija matyti. Kampine apacioj foto matosi, o kitose toks ispudis,kad balionai pagr momentas, o ne mergaite. Bet siaip bendras vaizdas, ideja patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 21 birželio 2009 - 19:59
QUOTE(Jurga @ 2009 06 21, 17:06)

Kaip techniškai ši?

griuna bokstas i kaire

Ievosiau, geriau bet su ps visose persistengta ir gan nemazai 4u.gif

tuoj ikelsiu kelias foto is siandienos su boruzka ir jos dukryte thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki.

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 21, 13:50)
o gal zinot kokiu nuorodu i PS pamokeles, kur rimtesniu dalyku galima pramokt? Kaip koreguoti ryskuma,spalvas ir pan.  rolleyes.gif Blog'e jau perskaiciau.

jei tinka rusiskai, tai yra labai daug.. Demiart dar cia cia

QUOTE(boruzka @ 2009 06 21, 20:40)
Ryt ikelsiu daugiau ... cia ant greicio kazka sukombinavau smile.gif

Apie spalvotą vaikystę...

user posted image

nors ir atrodo dangus isdege, bet man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Kelsiu jauciu po viena.. antraip isvis nieko neidesiu savaite lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 birželio 2009 - 21:24
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 21, 19:58)
boruzka, man noretusi labiau mergaites veiduka, jos emocija matyti. Kampine apacioj foto matosi, o kitose toks ispudis,kad balionai pagr momentas, o ne mergaite. Bet siaip bendras vaizdas, ideja patiko  smile.gif

aciu uz komentara 4u.gif istikruju siandien turejom begale tu ideju, ale pacios suprantat, kad visko per viena diena padaryt neimanoma doh.gif as dar su lengva sloga tai kaip priplota jauciuosi unsure.gif na bet mes apsidairem, radom graziu vietu ir tikiuosi , kad su Zitka tas idejas dar pletosim ir ieskosim kitu kampu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 21, 19:58)
Ievosiau, visos tavo foto patiko,ypac pasigulejimo serija  bigsmile.gif Ryskumas, gyvumas. O berniuko spalvota foto man zymiai geresne  thumbup.gif
Del paskutines,tai noretusi gal ir virsaus labiau matyti. Man tikrai kaip suspausta atrodo.
boruzka, man noretusi labiau mergaites veiduka, jos emocija matyti. Kampine apacioj foto matosi, o kitose toks ispudis,kad balionai pagr momentas, o ne mergaite. Bet siaip bendras vaizdas, ideja patiko  smile.gif

oj ne tas zodis doh.gif objektas
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 21, 20:57)
oj ne tas zodis  doh.gif  objektas

o man butu idomu isklausyti kaip tu isivaizduotum tokia fotosesija su balionais? as fotkinu su televyku, jei noriu , kad matytus ir balionai ir mergaite, tai mergaite automatiskai pries balionus nublanksta ... g.gif nebent dalimis koliaza daryt g.gif idomu ka Zitka ikels bigsmile.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif

prisižiūrėjau gražių nuotraukyčių wub.gif

aš tai neimu fotiko į rankas,toks jausmas,kad nežinau nei kaip nei ką fotografuot doh.gif
šiandien su vaikais važiavom prie ežero,gulbes,antis šėrėm,bet nenorėjau pati nervuotis dėl niekam tikusių kadrų,tai fotiką palikau namie blink.gif
na,žinau,kad kvaila taip,bet...
tikiuos pasitaisysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 21 birželio 2009 - 21:10
Citra, dekui uz pastebejimus ir komentarus 4u.gif
Zitlali, tai kad nieko nedaryta, cia raw formatu fotografuota, tai tik clarity nuslinkau i desne ir vibrance per kelis punktus ir viskas.Ai, dar pakarpiau.Ir daugiau Ps neliesta... unsure.gif
Atsakyti