Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 21, 12:23)
Saksafonistas patiko  bigsmile.gif bet kazko truksta ir nesuprantu ko  doh.gif gaila, kad fonas toks nykus arba mazai isplaukes... aisku nepasirinksi ir nepaprasysi zmogaus persikelt i isvaizdezne vieta biggrin.gif bet j/b manrods geriau gal ziuretusi  g.gif ne? arba gal daugiau koju kirpt ir kaires? nes tas fonas toks visai neiskalbingas  g.gif asntra tai nzn... chaosas toks.. ir ta elektros dezute...

O kaip toks kadravimas?  g.gif nors gal ir ne... ziu stulpas kairej maiso ir iskart man kliuna kreivas horizontas...
user posted image

man originalas labiau ziurisi nei apkirpta g.gif
Atsakyti
As uz tikras spalvas thumbup.gif paskutines dvi patiko, tik man siek tiek gaila, kad taip tiesiai fotkinta... kaip stovi, akiu lygyje taip ir nutraukei ax.gif bobele man netrukdo.. tik nzn.. irgi pagalvociau kaip apkirpti ax.gif vnz, reziume mano biggrin.gif patiko saksafonistas, nuotrauku spalvos, bet pacios foto ni... rolleyes.gif

Pacific drinks_cheers.gif negerai kazkaip apkarpiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 birželio 2009 - 13:09
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 21, 13:03)
Kritikai:

Nuėmiau spalvas, nes buvo lkabai ryšku ir mirga marga. Kaip žiūrisi? j/b vertimas kažkoks murzinas gaunasi.

si nuotrauka man patiko bigsmile.gif 4u.gif

sveikutes...vis nepaimu fotiko i rankas, vakar krikstynose buvau, bet ten jau kai akys ziurejo skresai tai ir fotkinau skersai biggrin.gif lotuliukas.gif i seimos albuma draugei tikrai tiks smile.gif
sia savaite bandysiu fotika su savim pasivezioti, tikiuosi geru kadru pagauti , kazka kritikai imesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 21, 12:01)
*Čia prigesintos spalvos. dariau j/b, o paskui pakei2iau opacity.
** :)Pabandžiau kirpt. ir dar viena dedu, bet tą galvoju kaip tą bobelę nukirpt? Čia jau biškį apkarpyta ir horizontas patiesintas hihihi.gif

nu, zinok su bobele visai gerai mirksiukas.gif kitokia nuotaika ax.gif i serija tiktu bigsmile.gif dar viena nuotrauka tik saksofono rolleyes.gif
Atsakyti
alexsandra, o taip jam tiesiai pries nosi su fotiku ir lakstei? blush2.gif
Papildyta:
jo, ta moteriske tikrai tinka, nes normaliai pozuoja ji dar biggrin.gif i saulute ziuri muzikos besiklausydama bigsmile.gif
Atsakyti
padariau dar kart ND su zoominimu. Šį kartą fonas toliau nuo objekto... WB nustačiau pusiau automatinį, saulutę.
user posted image

user posted image

user posted image
Ar geriau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 21 birželio 2009 - 15:34
Jurga, kokioj cia saloj gyveni? blink.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 06 21, 15:55)
Jurga, kokioj cia saloj gyveni?  blink.gif  tongue.gif

biggrin.gif ne saloj, bet ant kranto smile.gif

Kaip techniškai ši? Ar bent tą pusę stengiuosi... ax.gif f/4,5 wb- saulėtai dienai, pusiau auto, išlaikymas 1/600
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2009 06 21, 16:06)
biggrin.gif  ne saloj, bet  ant kranto  smile.gif

Kaip techniškai ši? Ar bent tą pusę stengiuosi...  ax.gif  f/4,5 wb- saulėtai dienai, pusiau auto, išlaikymas 1/600
user posted image

man grazu cool.gif rysku.
ot suintrigavai blush2.gif tai kur gyveni? ax.gif (ot pristojau doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 06 21, 16:20)
man grazu  cool.gif rysku.
ot suintrigavai  blush2.gif  tai kur gyveni?  ax.gif  (ot pristojau  doh.gif )

dėkui, Norvegijoj...
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2009 06 21, 16:39)
dėkui, Norvegijoj...

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 21, 14:01)
user posted image

man ši patinka

QUOTE(Jurga @ 2009 06 21, 17:39)
dėkui, Norvegijoj...

ogo, kaip faina bigsmile.gif