QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 20, 21:37)
1. Atsiprasau,bet manau,kad ne vienintele pirmoke
2. Na tai idedu nekirpta,bet ar nekliuna centrvimas
1. Neisizeisk Giedre, juk juokaujam mes, padurniavom ir tiek
2. Centruot reikia irgi moketi. Sioje nuotraukoje man nepatinka kadravimas, truksta arba dangaus arba takelio, apacios..
QUOTE(BElge @ 2009 06 20, 22:25)
Jeigu butum pritupusi ir is toliau fotografavusi, kad matytusi tie virbai aiskiau , nebutu taip isplauke, butu kitas reikalas. Dabar jie tiesiog trukdo kadrui, nes nelabai aisku, kad ten virbai, man ten tiesgiog trikdziai. Toliau, nepatinka pasirinktas rakursas, nes vaikas tarsi kyla i virsu, horizontas kreivas, jis neguli atrodo o pusiau gulom, nepatogiai ziurisi.. noretusi horizontalios padeties. Zvilgsnis i desine puse, o erdves jam visai nera.. galbut reikejo rakursa kita, kad vaikas i tave ziuretu, kampa ta desini fotkinimui pasirinkti.. bet aisku nebutinai, bet erdves jam truksa, o ir virbas tam reikalui issiliejes negelbsti. Na, loveles kampas per vaiko galva reziasi... del to sakau, as buciau greiciausiai ejus i ta desini kampa, pritupusi, kad veidukas pirmame tarsi plane butu, siek tiek is toliau (apkirpt visad galima), tuomet ir tu krastu lovoes nesimatytu vidiniu... na, cia tiek garsiai pamasciau tik
ideja gera.. as siulyciau pabandyti ja dar karta igyvendinti, tiesiog pasiziureti paciai kaip pavyks
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 20, 22:56)
Pirma tai padangu reklamai tiktu
bettt truksta ryskumo.. tu nezoomink taip smarkiai jeigu neisnesa tavo objektyvas, nes geriau kokybiska bet maziau idomi, nei nekokybiska... tprsme cia ne tas atvejis kai nekokybe grazu.. arba fotkink is toliau ir paskui apkirpk, bet ryskumo bent neprarasi.. o siaip zinok man patinka pirma, tik truksta 'smeigtuko astrumo' , norisi dar daugiau tu visu purvu, akmenuku ir etc matyti, tam jau makro reik manau
antra nepatinka visai
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 20, 23:41)
jo, va cia mano beda, visad fotkinu mamkas patalpose, o jei nesviesus namai, tai sakutes... va kaip kad ana kart fotkinau, jeigu geras kadras-tamsus (tprsme jei ryskus) o jeigu sviesus kadras tai isplaukes.. ir sakes.. del to blykste imsiu, tik as dabar kol kas jauciu palauksiu, nes pagalvojau kad vasara reikia isnaudoti pilnai naturalu apsvietima ir nefotkint tuomet patalpose...
QUOTE(Jurga @ 2009 06 20, 23:48)
kaip ir gerai, bet wb tai blogai siose nuotraukose, melyna
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 21, 00:13)
O as,prisiskaiciusi cia,kad blykste ir auto yra blogis,
niekas nera blogai jei naudoji tinkamoje vietoje tinkamu laiku. Man integruota blykste yra blogis, o ne papildoma...bet ir su integruota gali labai idomiu kadru padaryti, pvz
http://www.efoto.lt/...bininke_blykste paskutine nuotrauka (noriu igyvendinti kazka pan) ir foto su vandeniu
bet tos foto kur zmones man baisios
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 21, 01:20)
Niu plepses, noriu parodyti pirma bandyma fotografuoti ugni
del ugnies nezinau ka pasakyt, nes nesu fotkinus ir net neismanau sio reikalo ir kazkaip nesiziuri man ji.. ugnis ir tiek.. bet cia jau skonio reikalas matyt, techniskai gal ir gerai , kitos gal pasakys
vel su blykste ane.. del to ir negerai jauciu, per pilka ir per skaidru, neber fakturos
patinka momentas, tik as buciau fotkinus siek tiek labiau is nugaros vaikui, ir paemus platesni kadra, kad parodyt i ka ji ziuri, gal net ne vaika fokusavus (paliekant tarsi fone) o i ta kazka... kadravimas man nelabai, jei ziurint grynai sia foto, as kirpciau daugiau vaiko ir daugiau erdves zvilgsniui palikciau
portretas man lb patinka tik per pilkas ir skaudziai nukirpti pirstukai
Papildyta:
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 21, 08:07)
Kompoziciskai jos geros
nesutinku
siaip siulyciau zinokit Nd daryti kas susije su kompozicija
http://www.efoto.lt/...kos_kompozicija ,
http://www.efoto.lt/...ozicija_2_dalis manau tai bene svarbiausias dalykas, as pati mielai jungciausi i siuos nd, nes paciai da mokytis ir mokytis, noreciau pabandyti