Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 20:14)
Jurga tiesiogine saule visada isblukina spalvas smile.gif reikia sauleta diena seselyje fotografuoti, nieko nepadarysi smile.gif galima naudoti reflektoriu, kad labiau isryskinti norimas akcentuoti vietas smile.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 20, 20:19)
Sakyciau per trumpas islaikymas  g.gif ,butu uzteke 1/250 ,mano manymu g.gif .Be to,gal reikejo ijungti blykste ar pasviesinti EV + o,5 .O koks ISO ?

Dėkui už nuomones 4u.gif
Pasirinkau tokį išlaikymą dėl laaabai greit judančių objektų, o ISO buvo 200.
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 06 20, 23:25)
Ko nors verta ir idomi? Man sunku spresti, man ji grazi ir gera. Gal akys per tamsios? Oda nelygi? Virbai maiso? Pati nuotrauka per tamsi?

Man tai faina.Tik kas maiso,tai virbukas ant kaktytes...o siaip,mano akiai grazu wub.gif
Papildyta:
Tai va pafotkinau,kaip ,sakiau, si vakar...buvo tiek kadru swoon.gif ...geriau nesigavo verysad.gif Kaip jusu manymu si nuotrauka atrodo is technines ir menines puses ? Kokios klaidos ? ax.gif
user posted image

Papildyta:
O cia tokia ....
Eglute unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 06 20, 21:25)
Labas vakaras  ax.gif
Ko nors verta ir idomi? Man sunku spresti, man ji grazi ir gera. Gal akys per tamsios? Oda nelygi? Virbai maiso? Pati nuotrauka per tamsi?

O tu pabandyk isivaizduoti,kad cia ne tavo vaikiuko foto,ir pridejus ranka prie sirdies pasakyk,kaip tau kadravimas virbalai,spalva,patinka ?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 20, 20:58)
O tu pabandyk isivaizduoti,kad cia ne tavo vaikiuko foto,ir pridejus ranka prie sirdies pasakyk,kaip tau kadravimas virbalai,spalva,patinka ?

Kai pirmos nuotraukos, kazkaip neina blush2.gif Tad prasau nuomones smile.gif Nieko gero, ane?
Atsakyti
Man ji patinka thumbup.gif InesaS sunku tiesiog daugiau ka komentuot-patinka ir tiek,apie techines puses,man dar sunku sneket unsure.gif

Imetu dar dubli du -pirmosios padangos redagacija
user posted image

Gal negerai,kad yra ta vieta blykstes nusviesta g.gif unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 06 20, 22:01)
Kai pirmos nuotraukos, kazkaip neina  blush2.gif Tad prasau nuomones smile.gif Nieko gero, ane?

Nu matai patirtis rodo,kad kai kurios mamos isizeidzia kai kas nors pakritikuoja ju vaiku foto technine puse.Pasilik sita foto,po kokio menesio pati stebesiesi,kad tau sita foto patiko.Vaikiukas grazus,bet visa kita nea...Nieko,pasivartyk vaiku foto internete ir bandyk kopijuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 20 birželio 2009 - 22:24
QUOTE(inesaS @ 2009 06 20, 21:15)
Nu matai patirtis rodo,kad kai kurios  mamos isizeidzia kai kas nors pakritikuoja ju vaiku foto technine puse.Pasilik sita foto,po kokio menesio pati stebesiesi,kad tau sita foto patiko.Vaikiukas grazus,bet visa kita nea...Nieko,pasivartk vaiku foto albumus ir bandyk kopijuoti mirksiukas.gif

Na tai ne mano atvejis - technine puse ir vaiko grozis du skirtingi dalykai smile.gif Del antro nedeciau cia ir neklausciau ar gerai biggrin.gif
Na supratau... Dabar ir pati pagalvojau, kad vaikas kaip is kalejimo ziuri, fotkinta tamsiuose namuose, ryskumo nelabai. Tikrai reiks po menesio pasiziureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 06 20, 22:26)
Na tai ne mano atvejis - technine puse ir vaiko grozis du skirtingi dalykai smile.gif Del antro nedeciau cia ir neklausciau ar gerai biggrin.gif
Na supratau... Dabar ir pati pagalvojau, kad vaikas kaip is kalejimo ziuri, fotkinta tamsiuose namuose, ryskumo nelabai. Tikrai reiks po menesio pasiziureti biggrin.gif

Tai saunu,kad supranti skirtuma drinks_cheers.gif Na,as pabandysiu nepamirsti ir tau veliau priminti apie sita foto mirksiukas.gif Sakau,ka ir mum sake,ieskok fotografu kurie tau patinka ir kopijauk.Zinok tie nuotrauku vartymai internete tikrai lavina supratima apie foto mirksiukas.gif Ar jau turi pasvordus?
Atsakyti
Grizau is vaiku gimtadienio. Pasiemiau savo aparata, ir bandziau gaudyt kadru. Issukis buvo tikrai sudetingas doh.gif Ir dar karta isitikinau,kad reikia laaabai daug padirbeti ir pasimokyti. Visu pirma vieta buvo labai neparanki: kavines viduje,kur apsvietimas blankus, is stoglangiu krenta saules sviesa. Pradzioj bandziau fotkint ant diafragmos rezimo be blico, bet ISO buvo per mazas, nustate per ilga islaikyma. Po to keliau ISO tol,kol islaikymas tapo pakankamas (geriau neklauskit,koks buvo Iso skaiciukas doh.gif ), bet islindo triuksmai. doh.gif Ir gavosi tamsokos foto. Galu gale neistveriau, isijungiau integruota blica, nustaciau zmoniska Iso ir tada gavau bent kiek patenkinama rezultata.
Dabar perziurejau fotkes,o siaube,pakraupau unsure.gif kai kur veidukai nesufokusuoti (o buvo ir tikrai geru kadru,kur gaila buvo istrinti), vaikai pagauti judesy, judesys isplaukes, foto neryskios, apie kompozicija irgi patyliu unsure.gif Is kokiu 300 kadru man patraukliausi pasirode gal kokie 15 .Ir finise labai nusivyliau savimi unsure.gif Kad absoliuciai nezinau techniniu ziniu,kaip isgauti gerus kadrus tokiomis salygomis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 20 birželio 2009 - 22:47
QUOTE(inesaS @ 2009 06 20, 21:35)
Tai saunu,kad supranti skirtuma drinks_cheers.gif Na,as pabandysiu nepamirsti ir tau veliau priminti apie sita foto mirksiukas.gif Sakau,ka ir mum sake,ieskok fotografu kurie tau patinka ir kopijauk.Zinok tie nuotrauku vartymai internete tikrai lavina supratima apie foto mirksiukas.gif Ar jau turi pasvordus?

neturiu psw ax.gif

Bet tai jataus... visai neturiu as cia ka deti ir rodyti!!! rolleyes.gif Na gal kaip nors kada nors ax.gif
Atsakyti
namų darbai zoominant:
user posted image

user posted image

user posted image
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 20 birželio 2009 - 23:03
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 20, 23:41)

Dabar perziurejau fotkes,o siaube,pakraupau  ...

Aš tokiu atveju jungiu auto ar bent P blush2.gif Nes vaikai nuolat judesy ir būtent dėl fokuso net auto dauguma fotkių būna prastos doh.gif Ypač, jei koks judrus žaidimas prasideda wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 20 birželio 2009 - 23:04