Ir dar viena senesne ikelsiu...Ar cia dangus isdeges,ar ne ?
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 20, 20:22)
kad man fokusas nekliuna .... nepatinka kompozicija erdves virsuje butu reikeje daugiau , o ne apacioj
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 22:28)
as ne is taves, as is situacijos ir inesos tono
InesaS kaip visada griezta pirmokeliams ,tikrai galima apisiusiot is baimes
O gal InesaS ant manes uzsisedo,kaip mokytoja ?
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 20, 20:26)
Suprantu,o kas ne taip,paaiskink ...juk as pradziamoksle ,nesisiokit del to,gal susilaikykit kaip nors
Kad vienintele tokia,tai ir susitaikyti sunku
QUOTE(boruzka @ 2009 06 20, 21:36)
Siandien cia linksma ziu ... gal tokiems off`topicams einam i plepalus ? tik sidriuko tetruksta siandien
einu jau
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 20, 20:37)
Atsiprasau,bet manau,kad ne vienintele pirmoke ir apskritai cia visos mokomes
Idomu butu ir tamstos nuotraukyciu pamatyt,o gal jau pazengusiu forume esat ?
Na tai idedu nekirpta,bet ar nekliuna centrvimas,labai idomu
Idomu butu ir tamstos nuotraukyciu pamatyt,o gal jau pazengusiu forume esat ?
Na tai idedu nekirpta,bet ar nekliuna centrvimas,labai idomu
galima atsakysiu uz tave InesaS mes visos mokomes, bet ir mums uzpakalius gerai sparde .. ir dabar dar paspardo
centravimos zinok kliuna .. apacios nukirpciau
QUOTE(boruzka @ 2009 06 20, 20:36)
Siandien cia linksma ziu ... gal tokiems off`topicams einam i plepalus ? tik sidriuko tetruksta siandien
Tikrai linksma.***** ND reikia daryti Susikonstravau Light boxa,bet su mano tempais gali buti,kad nespesiu panaudoti
Apie tuos centrvimus dar aiskinuos ...pasiziuriu kitu profu nuotrauku,kai kuriose centrvimas lyg ir netrukdo ir mintis isreiksta gerai buna...nezinau tamsus miskas
O atvirutems,portretams,taip pat,jei neklystu galima centrvima daryt
Kaip pavyzdi savo klausimui,imetu tokia nuotrauka ir noriu paklausti,nors ji ir nera labai idomi...ar kaip atvirute,ji tinkama,ar centravimas cia negerai
Paprasciausiai drauge Pazaislio nuotraukos noretu,tai ,galvoju,tokia gal nieko
Papildyta:
Einu fotkint...viena mintis atejo,veliau imesiu,bandysiu sena minti igyvendint
O atvirutems,portretams,taip pat,jei neklystu galima centrvima daryt
Kaip pavyzdi savo klausimui,imetu tokia nuotrauka ir noriu paklausti,nors ji ir nera labai idomi...ar kaip atvirute,ji tinkama,ar centravimas cia negerai
Paprasciausiai drauge Pazaislio nuotraukos noretu,tai ,galvoju,tokia gal nieko
Papildyta:
Einu fotkint...viena mintis atejo,veliau imesiu,bandysiu sena minti igyvendint
Labas vakaras
Ar atsius man kas nors albumo duomenis, namu darbus gi atsiskaiciau, tikriausiai esu oficialiai priimta i pirma klase
Ko nors verta ir idomi? Man sunku spresti, man ji grazi ir gera. Gal akys per tamsios? Oda nelygi? Virbai maiso? Pati nuotrauka per tamsi?
f/4, 1/125, ISO-800 nuoroda i didesni formata
Ar atsius man kas nors albumo duomenis, namu darbus gi atsiskaiciau, tikriausiai esu oficialiai priimta i pirma klase
Ko nors verta ir idomi? Man sunku spresti, man ji grazi ir gera. Gal akys per tamsios? Oda nelygi? Virbai maiso? Pati nuotrauka per tamsi?
f/4, 1/125, ISO-800 nuoroda i didesni formata