Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ir dar viena senesne ikelsiu...Ar cia dangus isdeges,ar ne g.gif ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 20, 20:22)

Klausimas,kas su fokusu negerai,ar negerai sufokusuota,ar nieko  ax.gif

kad man fokusas nekliuna .... nepatinka kompozicija g.gif erdves virsuje butu reikeje daugiau , o ne apacioj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 22:28)
as ne is taves, as is situacijos ir inesos tono biggrin.gif  4u.gif

InesaS kaip visada griezta pirmokeliams g.gif ,tikrai galima apisiusiot is baimes biggrin.gif
O gal InesaS ant manes uzsisedo,kaip mokytoja ?
Atsakyti
giedre, spalvos zinok patinka bigsmile.gif tik noreciau aiskesnes pirmos 'valties', man dera ji ir dangus ir siaip visos spalvos.. kitos man nesiziuri salia... noretusi lyg pritupti, labiau prizoomint ta pirmaja ir tada pleskint... bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 birželio 2009 - 20:31
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 20, 20:26)
Suprantu,o kas ne taip,paaiskink  mirksiukas.gif ...juk as pradziamoksle  blush2.gif ,nesisiokit del to,gal susilaikykit kaip nors biggrin.gif

Kad vienintele tokia,tai ir susitaikyti sunku mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien cia linksma ziu ... gal tokiems off`topicams einam i plepalus ? tik sidriuko tetruksta siandien biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 20 birželio 2009 - 20:36
QUOTE(boruzka @ 2009 06 20, 21:36)
Siandien cia linksma ziu ...  gal tokiems off`topicams einam i plepalus ? tik sidriuko tetruksta siandien  biggrin.gif

drinks_cheers.gif einu jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 20, 22:30)
Kad vienintele tokia,tai ir susitaikyti sunku  mirksiukas.gif

Atsiprasau,bet manau,kad ne vienintele pirmoke biggrin.gif ir apskritai cia visos mokomes 4u.gif
Idomu butu ir tamstos nuotraukyciu pamatyt,o gal jau pazengusiu forume esat ? g.gif

Na tai idedu nekirpta,bet ar nekliuna centrvimas,labai idomu g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 20, 20:37)
Atsiprasau,bet manau,kad ne vienintele pirmoke  biggrin.gif ir apskritai cia visos mokomes  4u.gif
Idomu butu ir tamstos nuotraukyciu pamatyt,o gal jau pazengusiu forume esat ? g.gif

Na tai idedu nekirpta,bet ar nekliuna centrvimas,labai idomu  g.gif

galima atsakysiu uz tave InesaS biggrin.gif mes visos mokomes, bet ir mums uzpakalius gerai sparde .. ir dabar dar paspardo smile.gif

centravimos zinok kliuna .. apacios nukirpciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 06 20, 20:36)
Siandien cia linksma ziu ...  gal tokiems off`topicams einam i plepalus ? tik sidriuko tetruksta siandien  biggrin.gif

Tikrai linksma.***** ND reikia daryti doh.gif Susikonstravau Light boxa,bet su mano tempais gali buti,kad nespesiu panaudoti doh.gif
Atsakyti
Apie tuos centrvimus dar aiskinuos g.gif ...pasiziuriu kitu profu nuotrauku,kai kuriose centrvimas lyg ir netrukdo ir mintis isreiksta gerai buna...nezinau tamsus miskas unsure.gif
O atvirutems,portretams,taip pat,jei neklystu galima centrvima daryt g.gif

Kaip pavyzdi savo klausimui,imetu tokia nuotrauka ir noriu paklausti,nors ji ir nera labai idomi...ar kaip atvirute,ji tinkama,ar centravimas cia negerai g.gif
Paprasciausiai drauge Pazaislio nuotraukos noretu,tai ,galvoju,tokia gal nieko ax.gif

user posted image

Papildyta:
Einu fotkint...viena mintis atejo,veliau imesiu,bandysiu sena minti igyvendint ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras ax.gif
Ar atsius man kas nors albumo duomenis, namu darbus gi atsiskaiciau, tikriausiai esu oficialiai priimta i pirma klase bigsmile.gif

Ko nors verta ir idomi? Man sunku spresti, man ji grazi ir gera. Gal akys per tamsios? Oda nelygi? Virbai maiso? Pati nuotrauka per tamsi?

f/4, 1/125, ISO-800 nuoroda i didesni formata
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BElge: 20 birželio 2009 - 21:28