Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 13:49)

idomu man kokius fotografijos stailiukus cia susirinke zmones megsta..ta prasme..ar gamta, ar protretai ar macro..ar dar kas? juk yra kazkas kas jus VEZA cool.gif

mane labiausiai vis tik macro mirksiukas.gif bet kitu fotkese lotuliukas.gif lotuliukas.gif o pati viska po biski bandau -dar nezinau kas man limpa, blaskaus doh.gif blush2.gif
Atsakyti
varykit cool.gif (čia iš archyvo)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 13:49)
idomu man kokius fotografijos stailiukus cia susirinke zmones megsta..ta prasme..ar gamta, ar protretai ar macro..ar dar kas? juk yra kazkas kas jus VEZA cool.gif

ziureti visokios patinka foto, o fotkint labiausiai gamta(peizazai, makro) ir miesta, na ir portretus smile.gif tik su kitiniu objektyvu nelabai kas gaunasi biggrin.gif

Teka, su blykste fotkinta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 17 birželio 2009 - 13:55
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 14:4)
minimalizmas ir forma cia..

nekabina ir tiek smile.gif akis nelieka prie sios foto idemesniam nagrinejimui. Bet gal kitom kitaip.

Teka man lyg blankoka foto g.gif cia su blicu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 birželio 2009 - 13:55
QUOTE(vijja @ 2009 06 17, 12:43)
ačiukas  4u.gif  čia buvo vienas pirmųjų bandymų įsigijus fotiką,tai jaučiu ant auto pyškinau  blush2.gif

aš tai dar ilgai nieko nekomentuosiu,turbūt suprantat kodėl  biggrin.gif
Papildyta:

4u.gif  modeliukus du turiu,bus ant ko mokytis  smile.gif

nereikia gedintis auto..jau ne pirma kart pastebiu, zmones kratosi lyg velnio..kartais auto padaro geriau nei bandymas paciam kazka suchimycint..ypac kai reikia greitai mirksiukas.gif
patarimas..pabandyk tapati daikta nufotkint ant auto..o paskui pabandyk su nustatymais kuriuos tu manei esant teisingus tam momentui..o paskui ant kompo palygink.. mirksiukas.gif

as cia tiek pat nauja..nepazystu nei kas cia yra kas nei kaip..daznai musu komentarus gyvenime ytakoja subjektyvumas..pavyzdziui..pasiziuri efoto, kad meistras atliko darba..(nors tikrai matai, kad gal nera idealu) taciau visi liaupsina..ima matyti daugiau nei yra..nes mano, kad taip turejo buti biggrin.gif ir taip visur gyvenime..neveltui sakoma, kad sunkiausia, kol sulauki pripazinimo, paskui jau viskas easy peasy biggrin.gif
as laukiu tavo komentaru..juk akis turi, arba patinka ara ne
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 17, 14:52)
Pati niekada tiek nekeliu  schmoll.gif  maximum 200 lauke,kai netamsu .Cia man automatika taip parinko.... cool.gif

Cia idedu,tokia biski redaguota...biski pazaidziau... smile.gif
Bijunas
Vilkdalgis.Sioj,man ,atrodo,su kokybe viskas gerai  g.gif

bijunas - aš nemoku padaryt pilko fono su vienu spalvotu akcentu, tačiau, manau, čia reikėjo palikt tik tuod du bijūnus, žolytę gal reikėjo palikt pilką.
vilkdagis - kaip ir gerai, tik tie plėmai ant žiedlapių nelabai
Papildyta:
jo, ten pas mane su blykste doh.gif bandžiau vyniot servetką popierinę, švelniau gaunas, tik kažkokie šešėliai kartais atsiranda. reiks bandyt su veidrodžiu arba dangteliu smile.gif tik kaip juos pritvirtint? laikyt reik, ane?
Atsakyti
Teka zinok as integruotos nenaudoju... tai negaliu pasakyti... g.gif na, zinoma geriausia kaip imanoma labiau ta sviesa issklaidyti, tai ar uzkisti balto popieriaus storesnio lapa... ar kazkaip kitaip bandyti nukreipti... eksperimentuot reiktu... idomumo delei jauciu sian pati pabandysiu smile.gif ir joa... laikai jauciu viena ranka kita saudai ax.gif yra tie spec difuzeriai, bet jei tik tam kartui tai ka po ranka turi ta uzkisi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 birželio 2009 - 14:02
QUOTE(bonda @ 2009 06 17, 12:56)
ok, paieskosiu mirksiukas.gif

Ir dar tau klausimas (gali atsakyti ir kuri kita, turinti muilinę) biggrin.gif Ar tau pavyksta fotkinant žmones (ar kokį didelį objektą) visu ūgiu išgauti pirmą antrą planą visiškai nezoominant? Aš pvz turiu paeiti geroooookai nuo objekto, kad galėčiau jį išryškinti pirmam plane g.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 17, 12:52)

Cia idedu,tokia biski redaguota...biski pazaidziau... smile.gif

bijunas nelabai tas redagavimas..ir pacropinti buvo galima..o irisiukas super, tox naturalus ir gaivus..ir ryskumo netruksta thumbup.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 17, 12:52)
mane labiausiai vis tik macro mirksiukas.gif  bet kitu fotkese lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o pati viska po biski bandau -dar nezinau kas man limpa, blaskaus doh.gif  blush2.gif

mane macro irgi veza..dabar svajoju apie macro linze..ex rolleyes.gif bet seimyninis biudzetas turi kitu pirmenybiu doh.gif
mane dar veza juodai balta, forma..megstu atrasti daiktuose tai ko kiti nepastebi..ir dabar atradau portretus fotografuodama savo vaika..manau dar daug ko esu neatradus..man apskritai patinka tai kas grazu arba idomu..

QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 12:53)
varykit  cool.gif (čia iš archyvo)

itariu, kad reik su PS padirbet, nes blicas daro savo..gal tiktu JB, high key?
QUOTE(Valetta @ 2009 06 17, 12:54)
ziureti visokios patinka foto, o fotkint labiausiai gamta(peizazai, makro) ir miesta, na ir portretus smile.gif tik su kitiniu objektyvu nelabai kas gaunasi  biggrin.gif

Teka, su blykste fotkinta  g.gif

pas mane irgi kitinis..ale spaudziu ka galiu..

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 12:54)
nekabina ir tiek smile.gif akis nelieka prie sios foto idemesniam nagrinejimui. Bet gal kitom kitaip.

imeciau sita foto, tikejaus gal atrasiu bendraminciu..
zmones skirtingi, skoniai taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va, dar viena šviežia, be blykstės smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 13:13)
nu va, dar viena šviežia, be blykstės  smile.gif

patinka zvilgsnis pagautas thumbup.gif judesys..bet man kliuna kadravimas...gal pabandyk pakarpyt ir kazkas su sviesa neto..gal kontrasto truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 15:17)
patinka zvilgsnis pagautas thumbup.gif judesys..bet man kliuna kadravimas...gal pabandyk pakarpyt ir kazkas su sviesa neto..gal kontrasto truksta g.gif

nu čia jau jo, biškį prikarpiau biggrin.gif o dėl kontrasto... čia visai netvarkyta foto (tik apkarpyta nevykusiai)
Atsakyti