Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2009 06 20, 19:59)
Tu ka,boruzka,kodel as tureciau tave ignoruoti...  nail.gif Man labai patinka tavo nuotraukos lens.gif
Nu gerai,jau gerai,bandysiu sianakt islekti miesto pafotkinti,gal kas gausis  blush2.gif

o ka "tas" su padidinamuoju stiklu ka reiskia ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 20 birželio 2009 - 20:09
QUOTE(boruzka @ 2009 06 20, 20:04)
o ka "tas" su padidinamuoju stiklu reiskia ?  biggrin.gif

Nagi ziuriu,kad tavasis zaliaakis pro mane nepraslystu blush2.gif
Atsakyti
turiu klausimą, kaip geriau nufotografuoti saulėtą dieną, lauke judančius objektus?
Šiandien fotografavau vaikų futbolą. Tačiau man spalvos nepatinka. Buvo tokia ryški žalia žaluma, o nuotraukose nupilkėję spalvos... Saulė švietė iš šono, išlaikymas 1/1250, f/5,8. Nežinau ką dariau ne taip...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 20, 20:08)
Nagi ziuriu,kad tavasis zaliaakis pro mane nepraslystu blush2.gif

Nugi va, gal su Zitka po rytojaus turesim ka parodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurga tiesiogine saule visada isblukina spalvas smile.gif reikia sauleta diena seselyje fotografuoti, nieko nepadarysi smile.gif galima naudoti reflektoriu, kad labiau isryskinti norimas akcentuoti vietas smile.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 06 20, 21:10)
Nugi va, gal su Zitka po rytojaus turesim ka parodyt  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 birželio 2009 - 20:16
QUOTE(Jurga @ 2009 06 20, 22:09)
turiu klausimą, kaip geriau nufotografuoti saulėtą dieną, lauke judančius objektus?
Šiandien fotografavau vaikų futbolą. Tačiau man spalvos nepatinka. Buvo tokia ryški žalia žaluma, o nuotraukose nupilkėję spalvos... Saulė švietė iš šono, išlaikymas 1/1250, f/5,8. Nežinau ką dariau ne taip... 

Sakyciau per trumpas islaikymas g.gif ,butu uzteke 1/250 ,mano manymu g.gif .Be to,gal reikejo ijungti blykste ar pasviesinti EV + o,5 .O koks ISO ?
Atsakyti
Merginos , liepos gale Klaipedoje vyks idomus renginys ... gal kam bus idomu pafotografuoti mirksiukas.gif

http://www.europeade.lt/naujienos.html
Atsakyti
As siandienai turiu parodyti tik toki kadra unsure.gif .Geriau,niekaip nesigavo unsure.gif
user posted image

Klausimas,kas su fokusu negerai,ar negerai sufokusuota,ar nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 20, 20:19)
Sakyciau per trumpas islaikymas  g.gif ,butu uzteke 1/250 ,mano manymu g.gif .Be to,gal reikejo ijungti blykste ar pasviesinti EV + o,5 .O koks ISO ?

O tu pati supranti ka cia parasiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 20, 21:23)

lotuliukas.gif apsisiusiosiu
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 20, 22:23)

Suprantu,o kas ne taip,paaiskink mirksiukas.gif ...juk as pradziamoksle blush2.gif ,nesisiokit del to,gal susilaikykit kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 20, 21:26)
Suprantu,o kas ne taip,paaiskink  mirksiukas.gif ...juk as pradziamoksle  blush2.gif ,nesisiokit del to,gal susilaikykit kaip nors biggrin.gif

as ne is taves, as is situacijos ir inesos tono biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti