jus man pasakykit yra kokia savaites tema ar nelabai
QUOTE(Teka @ 2009 06 20, 19:08)
man per pilka ir žandukai išdegę lyg
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 20, 19:14)
tu tik nepyk, bet pirma mintis sovusi i galva - "oi koks riebus lialius - net blizga"
taip kad, nieks ten neisdege, o atsispindejo sviesa nuo riebaliuku ant veiduko, ane? bet kaip j/b tai biski tokia mutnoka nera tokio skaidrumo astrumo
mielai prasom ir lauksim su namu darbais
taip kad, nieks ten neisdege, o atsispindejo sviesa nuo riebaliuku ant veiduko, ane? bet kaip j/b tai biski tokia mutnoka nera tokio skaidrumo astrumo
nėr čia ko pykt yra kaip yra ir tu labai teisi jis tikrai yra labai pavalgęs
po velnių ko gero niekad neišmoksiu gerų j/b nuotraukų padaryt
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 20, 19:14)
Aciū
Jaučiu net šiandieną pamėginsiu,tik niekaip nedaeina man kaip reikia padaryt,akd vienas ar kitas per"rūka" matytusi
QUOTE(Tute*frute @ 2009 06 20, 18:26)
Aciū
Jaučiu net šiandieną pamėginsiu,tik niekaip nedaeina man kaip reikia padaryt,akd vienas ar kitas per"rūka" matytusi
Tai pirmam puslpi pasiskaityk,gal tada daeis.O ir instrukscija fotoaparato nepamirsk.Beje,koks fotikas pas tave?
vienzo nieko gero nesigauna kai padariau j/b normalu, tai veidas be fakturos visai liko... del to nors gruda uzdejau, bet cia aisku nesamone, gelbejimas kazkoks nekoks... panos, nenaudokit blykstes va taip... nes tiesiai kala ji i veida ir paskui ir gaunas tokios foto nekokios... blizgesi veido nuemiau su klonavimo irankiu Ps... o siaip.. kadravima kiek pakeiciau... ar cia be blykstes?
QUOTE(inesaS @ 2009 06 20, 19:37)
Tai pirmam puslpi pasiskaityk,gal tada daeis.O ir instrukscija fotoaparato nepamirsk.Beje,koks fotikas pas tave?
Eisiu skaityti
O,fotikas Fujifilm FinePix S2pro,ir Nikon objektyvas,bei papildoma iranga iki kurios man dar "daaugt" reikia,net nezinau ar geras siaip sitas fotikas? as kai ne profe ir dar visia zalia sakyciau fotografavime,tai visia nenusimanau
QUOTE(Tute*frute @ 2009 06 20, 19:44)
Eisiu skaityti
O,fotikas Fujifilm FinePix S2pro,ir Nikon objektyvas,bei papildoma iranga iki kurios man dar "daaugt" reikia,net nezinau ar geras siaip sitas fotikas? as kai ne profe ir dar visia zalia sakyciau fotografavime,tai visia nenusimanau
nera blogu fotiku yra blogi fotografai
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 18:45)
Va,va,kaip tik ir as ta pati norejau parasyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 19:45)
As apie jo kokybe fotografavimo
as reiskias bloga fotografe,bet tikiuos pasitaisyti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 06 20, 18:48)
As apie jo kokybe fotografavimo
Tai juk pasake,kad nuo fotografuotojo priklauso.Kaip sakoma geriau muiline profesionalo rankose,nei profesionalus fotoaparatas tam reikale nesigaudancio zmogaus. ir dar apie kokybe,kai pasidairai po interneta ir pasiziuri kokias foto padaro su mobiliais telefonais.....
Bandyk ND daryti
Papildyta:
Jurga,gerai zinok