Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

mastau.gif jus man pasakykit yra kokia savaites tema ar nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 20, 19:08)
man per pilka  g.gif ir žandukai išdegę lyg

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 20, 19:14)
tu tik nepyk, bet pirma mintis sovusi i galva - "oi koks riebus lialius - net blizga"  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

taip kad, nieks ten neisdege, o atsispindejo sviesa nuo riebaliuku ant veiduko, ane? wink.gif bet kaip j/b tai biski tokia mutnoka  ax.gif nera tokio skaidrumo astrumo
mielai prasom  4u.gif ir lauksim su namu darbais  biggrin.gif

nėr čia ko pykt yra kaip yra mirksiukas.gif ir tu labai teisi jis tikrai yra labai pavalgęs lotuliukas.gif
po velnių ko gero niekad neišmoksiu gerų j/b nuotraukų padaryt
verysad.gif
Atsakyti
Almara tuoj pabandysiu j/b su sia foto, papasakosiu kaip dariau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 20, 19:14)
mielai prasom  4u.gif ir lauksim su namu darbais  biggrin.gif

Aciū 4u.gif
Jaučiu net šiandieną pamėginsiu,tik niekaip nedaeina man kaip reikia padaryt,akd vienas ar kitas per"rūka" matytusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 06 20, 18:26)
Aciū 4u.gif
Jaučiu net šiandieną pamėginsiu,tik niekaip nedaeina man kaip reikia padaryt,akd vienas ar kitas per"rūka" matytusi g.gif

Tai pirmam puslpi pasiskaityk,gal tada daeis.O ir instrukscija fotoaparato nepamirsk.Beje,koks fotikas pas tave? bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

vienzo nieko gero nesigauna schmoll.gif kai padariau j/b normalu, tai veidas be fakturos visai liko... del to nors gruda uzdejau, bet cia aisku nesamone, gelbejimas kazkoks nekoks... panos, nenaudokit blykstes va taip... 4u.gif nes tiesiai kala ji i veida ir paskui ir gaunas tokios foto nekokios... blizgesi veido nuemiau su klonavimo irankiu Ps... o siaip.. kadravima kiek pakeiciau... 4u.gif ar cia be blykstes? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 birželio 2009 - 18:40
QUOTE(inesaS @ 2009 06 20, 19:37)
Tai pirmam puslpi pasiskaityk,gal tada daeis.O ir instrukscija fotoaparato nepamirsk.Beje,koks fotikas pas tave? bigsmile.gif

Eisiu skaityti bigsmile.gif
O,fotikas Fujifilm FinePix S2pro,ir Nikon objektyvas,bei papildoma iranga iki kurios man dar "daaugt" reikia,net nezinau ar geras siaip sitas fotikas? as kai ne profe ir dar visia zalia sakyciau fotografavime,tai visia nenusimanau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 06 20, 19:44)
Eisiu skaityti bigsmile.gif
O,fotikas Fujifilm FinePix S2pro,ir Nikon objektyvas,bei papildoma iranga iki kurios man dar "daaugt" reikia,net nezinau ar geras siaip sitas fotikas? as kai ne profe ir dar visia zalia sakyciau fotografavime,tai visia nenusimanau blush2.gif

nera blogu fotiku smile.gif yra blogi fotografai tongue.gif
Atsakyti
antra ND užduotis keičiant diafragmą:
f/24
user posted image
f/10:
user posted image
f/4:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 18:45)

Va,va,kaip tik ir as ta pati norejau parasyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 19:45)

As apie jo kokybe fotografavimo blush2.gif
as reiskias bloga fotografe,bet tikiuos pasitaisyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 06 20, 18:48)
As apie jo kokybe fotografavimo blush2.gif
as reiskias bloga fotografe,bet tikiuos pasitaisyti blush2.gif

Tai juk pasake,kad nuo fotografuotojo priklauso.Kaip sakoma geriau muiline profesionalo rankose,nei profesionalus fotoaparatas tam reikale nesigaudancio zmogaus. mirksiukas.gif ir dar apie kokybe,kai pasidairai po interneta ir pasiziuri kokias foto padaro su mobiliais telefonais..... blink.gif
Bandyk ND daryti mirksiukas.gif
Papildyta:
Jurga,gerai zinok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 20 birželio 2009 - 18:57