Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 17:14)
blink.gif siunciu skaityt instrukcijos (cia jau kaip keiksmazodis  lotuliukas.gif ) tprsme nu cia visai ABC  rolleyes.gif reikia didinti F

tai man ir yra geda nerealiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 06 20, 18:21)
tai man ir yra geda nerealiai  blush2.gif

lotuliukas.gif taip tau ir reikia biggrin.gif juokauju aisku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 18:09)
nuemiau kontrasta per pusantros lenteles (pilna viena visiskai sumazinau lentele, paspaudziau ok ir kitos puse kontrasto) tada sviesinau , gradient map ir tada truputi kontrasto galutiniam rezultatui gauti  4u.gif bet nzn kiek cia geriau  g.gif tik gal siek tiek, nes to grudo vidineje puseje kelniu ner...

aciu bandysiu kita kart aciuks.gif
Atsakyti
Burzka sorry islekus buvau, vnz sian nefotkinau biggrin.gif ryt bandysiu jei pagausiu abu.. jei tik sutarsim ir nepaves tai pajamsiu tave  bigsmile.gif o jei ne tai gal kas is musiskiu norit pasifotkint? ryt zada lyg grazia diena  g.gif

Va j/b pabandziau
nuemiau kontrasta per pusantros lenteles (pilna viena visiskai sumazinau lentele, paspaudziau ok ir kitos puse kontrasto) tada sviesinau , gradient map ir tada truputi kontrasto galutiniam rezultatui gauti  4u.gif bet nzn kiek cia geriau  g.gif tik gal siek tiek, nes to grudo vidineje puseje kelniu ner...

aš noriu, bet ryt negaliu

wow, kaip tu pavertei. ale aš nesupratau, kaip tu tai darei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 20 birželio 2009 - 17:40
QUOTE(Teka @ 2009 06 20, 18:39)
wow, kaip tu pavertei. ale aš nesupratau, kaip tu tai darei  biggrin.gif

lotuliukas.gif nugis... ziek... atsidarai PS, eini i sviesinima ir kontrasta.. tai kontrasta nuemiau pilnai (i kaire nustumiau pilnai), pasviesinau kazkiek iki tiek (nepamenu kiek), tada OK, ir tada antra kart atsidariau lentele, vel kazkiek nuemiau kontrasto (kiek atsimenu) tada OK, tada gradient map, pasirenki ta kur juoduma paryskina, tada vel eini i sviesinima kontrasta ir pribaigi biggrin.gif as manrods truputi dar pasviesinau ir kontrasta jau padidinau vos vos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 17:09)
Burzka sorry islekus buvau, vnz sian nefotkinau biggrin.gif ryt bandysiu jei pagausiu abu.. jei tik sutarsim ir nepaves tai pajamsiu tave  bigsmile.gif o jei ne tai gal kas is musiskiu norit pasifotkint? ryt zada lyg grazia diena  g.gif

nu ok thumbup.gif labai noreciau ax.gif parasysiu az , nes pakeiciau tel modeli , nebeturiu numeriu doh.gif

ale ryt diena su lietum zada unsure.gif http://www.meteo.lt/oru_prognoze.php

parasiau skypej mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 20 birželio 2009 - 18:04
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 18:44)
lotuliukas.gif nugis... ziek... atsidarai PS, eini i sviesinima ir kontrasta.. tai kontrasta nuemiau pilnai (i kaire nustumiau pilnai), pasviesinau kazkiek iki tiek (nepamenu kiek), tada OK, ir tada antra kart atsidariau lentele, vel kazkiek nuemiau kontrasto (kiek atsimenu) tada OK, tada gradient map, pasirenki ta kur juoduma paryskina, tada vel eini i sviesinima kontrasta ir pribaigi biggrin.gif as manrods truputi dar pasviesinau ir kontrasta jau padidinau vos vos  g.gif

wacko.gif biggrin.gif bet išsisaugojau, pravers ateity
Atsakyti
O kas is musiskiu norit pasifotkint? ryt zada lyg grazia diena  g.gif

Va j/b pabandziau

nenori i Kauna atvaryt? biggrin.gif

liuks tavo j/b - ivaldzius matosi wink.gif
Atsakyti
Laba
Na gal jau kas varto naują knigą ,kaip ispudžiai
čia bus originalas
user posted image
o čia dar kart bandžiau j/b
user posted image
na gal ši geriau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 20 birželio 2009 - 18:17
QUOTE(almara @ 2009 06 20, 19:06)
Laba
o čia dar kart bandžiau j/b

man per pilka g.gif ir žandukai išdegę lyg
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Noriu jungtis prie jūsų,bandau mokytis gražiaifotografuoti,nevisad aišku pavyksta taip kaipnoriu,bet svarbu pastangos manau unsure.gif
O,šiaiptikneseniainuo muilinės,perėjau prie normalaus fotiko,nes ilgai gulėjoir vis nesiryšdavau imti jo į rankas blush2.gif
Tikiuosi su Jūsų komentarais bei pagalba išmokti gražiau bei kokybiškiau fotografuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 06 20, 19:06)
na gal ši geriau?

tu tik nepyk, bet pirma mintis sovusi i galva - "oi koks riebus lialius - net blizga" doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif

taip kad, nieks ten neisdege, o atsispindejo sviesa nuo riebaliuku ant veiduko, ane? wink.gif bet kaip j/b tai biski tokia mutnoka ax.gif nera tokio skaidrumo astrumo

QUOTE(Tute*frute @ 2009 06 20, 19:10)
Noriu jungtis prie jūsų,

mielai prasom 4u.gif ir lauksim su namu darbais biggrin.gif
Atsakyti