Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Teka @ 2009 06 20, 13:16)
Boruzhka, jūs su zitlali iš vilniaus?  bigsmile.gif galvojau, kad visos kavianskos, bo vis meetinasi ten. o vilniuj meetų nebūna?  ax.gif

labai retai meetai vyksta, bent as tai noreciau dazniau biggrin.gif , kad ir nemasinio, bet kazkaip kaune kudai su tuo rolleyes.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 06 20, 15:40)
meet`inasi labiau pazengusios , kai buvo cia kazkas organizuojama susitiko tik Kaktuke ir Olo

ir as viename ju sudalyvavau cool.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 20, 15:57)
Kai pasiziurejau kiek ISO uzvaryta,tai abejoniu del autoriaus neliko doh.gif

o man kazkaip si karta prasprudo pro akis, labiau ziurejau i kitus parametrus tuom kart smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos atejau su klausimu kuris juoda balta vertimas geresnis?ir apskritai ar jis geras mastau.gif kazko nelabai iseina normaliai paversti dry.gif

kas ten?

user posted image

ar sis?nors sitas pilkas g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 20 birželio 2009 - 15:39
QUOTE(Edeva @ 2009 06 20, 16:39)
4u.gif Sveikos atejau su klausimu kuris juoda balta vertimas geresnis?ir apskritai ar jis geras mastau.gif kazko nelabai iseina normaliai paversti dry.gif

kas ten?

user posted image

man šis, bet šiaip gal visgi jis nelabai čia, veidas susilieja kažkaip
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 20, 16:46)
man šis, bet šiaip gal visgi jis nelabai čia, veidas susilieja kažkaip

g.gif ir as taip manau suds ne kadras lotuliukas.gif

zitlali buk gera parasyk po zingsni kaip verti blush2.gif ant ps blush2.gif
Atsakyti
Edeva pirma nuotraukyte daug geriau atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Edeva man taippat pirma geriau smile.gif
Atsakyti
Edeva,imesk spalvota.Man asmeniskai tai abudu vertimai nieko gero.O ypac pirmam,nes pixeliai kazkokie matosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 20, 17:34)
Edeva,imesk spalvota.Man asmeniskai tai abudu vertimai nieko gero.O ypac pirmam,nes pixeliai kazkokie matosi g.gif

ten del to tikriausiai nes ji yra tamsi,dejau actiona high key sviesinima ir taip gavosi ,ji nera kokybiska schmoll.gif tiesiog norejau isspaust kanors bent kazkiek gero,nes ten patinka emocija blush2.gif
Papildyta:
va idedu orginala tiksliau biski kirpta blush2.gif zinau kad nieko gero ale blyn norisi kazka pataisyt biggrin.gif nors aisku gal lengviau kita kadra padaryt laugh.gif

user posted image
Atsakyti

o tavo nuotrauka .. nelabai supratau ka norejai ja parodyt?
[/quote]
lotuliukas.gif forma, spalva, skirtuma, textura..nu nezinau kam dar tas fotikas skirtas lotuliukas.gif anyway..jauciu as cia minimalistiniu nedesiu..lieku nesuprasta.. blush2.gif

QUOTE(Teka @ 2009 06 20, 13:46)
na aš apart lapo tekstūros, čia nieko nematau

aciu..

QUOTE(Edeva @ 2009 06 20, 14:39)

pirma geresne.. cool.gif
Atsakyti
Burzka sorry islekus buvau, vnz sian nefotkinau biggrin.gif ryt bandysiu jei pagausiu abu.. jei tik sutarsim ir nepaves tai pajamsiu tave bigsmile.gif o jei ne tai gal kas is musiskiu norit pasifotkint? ryt zada lyg grazia diena g.gif

Va j/b pabandziau
user posted image

nuemiau kontrasta per pusantros lenteles (pilna viena visiskai sumazinau lentele, paspaudziau ok ir kitos puse kontrasto) tada sviesinau , gradient map ir tada truputi kontrasto galutiniam rezultatui gauti 4u.gif bet nzn kiek cia geriau g.gif tik gal siek tiek, nes to grudo vidineje puseje kelniu ner...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 birželio 2009 - 17:11
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 18, 21:28)
Sveiki  Pakomentuot,deja,neturiu laiko kazka  unsure.gif  4u.gif

Tik imetu viena nuotraukyte vakarykscia jusu teismui  blush2.gif

Saldusis nektaras
user posted image

neriali nuotrauka. labai ryski wub.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 20, 09:03)
4u.gif ji ir buvo vertikali, bet fonas nesiziurejo kazkaip  blush2.gif

user posted image

Dobiliukas kazko zalias ir nuotrauka tamsi  g.gif gal WB negeras? kompozicija man patiko  ax.gif
o kita gelyte - reiktu gal ne is virsaus, o is sono- dabar tokia atvira, jokios "paslapties" nera, tarsi nuoga  blush2.gif

Jurga, ND gerai  thumbup.gif

labai grazus ir originalas thumbup.gif
QUOTE(boruzka @ 2009 06 20, 09:49)

grazu wub.gif

seniai lankiausi pas jus, vis tempai jusu labai dideli. bet bandysiu taisytis, nes pirmas pamokas baigiu pamirsti visai blush2.gif

priminkit koki parametra reikia pakeisti, kad daugiau ploto matytusi (ta prasme maziau issilietu galinis vaizdas ar tai kas yra salia) blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 06 20, 18:13)
priminkit koki parametra reikia pakeisti, kad daugiau ploto matytusi (ta prasme maziau issilietu galinis vaizdas ar tai kas yra salia) blush2.gif  blush2.gif

blink.gif siunciu skaityt instrukcijos (cia jau kaip keiksmazodis lotuliukas.gif ) tprsme nu cia visai ABC rolleyes.gif reikia didinti F
Atsakyti