Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 11:10)
Boruzka visos foto man i violetini atspalvi kazkoki.. magentos lyg per daug...
internaute visiska biggrin.gif
tas is to, nereik verkslenti smile.gif jei tu fotkintum klisus kadrus ir sakytum kad viskas cia gerai ir mes nusisnekam, arba palinksetum galva-kad jo mes teisios, o toliau vel ta pati darytum va cia tai bedule butu. O niekas negime mokedamas (jei tokia savoka egzistuoja fotografijoje) fotografuoti, viskas ateina su laiku ir svarbiausia-fotkint, fotkint, fotkint, fotkint ir fotkint.. be praktikos zinios tik ir liks ziniom smile.gif turi tai isisavinti dirbdama. Jei nesiseka, turi sedet ir lauzyti galva kodel, ieskot atsakymu, taip visa teorija liks pas tave viduje ir neisgaruos sulig atejusia nauja info smile.gif taip, kad... o tokie visokie-'nieko nesugebu ir nemoku ir isvis viskas sh , ner gyvenimo' galiu paguost, kad  kuo toliau i miska tuo stipresnes tos krizes istiks biggrin.gif mane db kai priploja tokia nuotaika tai priesingai tam kad neuzsidepresuot jamu fotika ir fotkinu ta savo krize biggrin.gif depresija? puiku! jamk drauge, grusk i kampa, isjunk sviesa ir mokykis fotkint depresines nuotraukas  lotuliukas.gif nzn.. juokais aisku, bet prasom nesikrizint...!  4u.gif nors tai neimnanoma biggrin.gif

Tavo zodziai visoms mums i ausis biggrin.gif Bet Istikruju tai tiesa .. jei fotografija hobis, jis turi padet ir ta krize iveikti ... hobiai juk tam ir yra skirti, laiko praleidimui, nuotaikai pakelti rolleyes.gif pvz tos nuotraukos kur buvau ikelus zydincias vysnias is to laiko, kai sakiau, kad krize ... nebuvau as taip visiskai to fotiko numetus, bet tai ka dariau man nepatiko, nebuvo noro pagrineti klaidas , o db dalis sunkumu praeity... dalis dar laukia, nes keiciu gyvenima is pagrindu , o fotografija ir mylimas zmogus salia, padeda uzsimirsti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 20 birželio 2009 - 11:26
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 10:10)
internaute visiska biggrin.gif

kiek sutaupysiu, galesiu fotikui skirti tongue.gif tik reiktu realiai krauti i dezute, nes taip apsimirsh blush2.gif

Boruzka, as siandien kitaip jau ziuriu ax.gif aisku, tu uz pozuotojus neatsakai tongue.gif is tavo kaip fotografes puses viskas gerai atrodo, j/b per daug isdegimu,
su burbulais fainos nuotaikos- atsipalaidavo truputi jiedu ir kur jiedu fone, o pirmam fone zalumynai ax.gif
ir kur buciuojas- reiktu truputi daugiau apacios, kad merginos liemuo tilptu g.gif bet ten naturaliai jau rolleyes.gif

Dekui uz kritika mano gelytei (pas pazengusius paziurejau, tai susigundiziau nors kiek panasiai pabandyti) ax.gif
Atsakyti
Boruzka prispausiu as tau uodega kada skype, tokiom frazem metaisi lotuliukas.gif

Dar pagalvojau.. juk krizes neistinka visaziniu biggrin.gif Zmoniu, kuriem atrodo, kad jie viska moka viska zino.. Vadinasi, jeigu jus istiko krize, jus tobulejate, nes siekiate geresnio rezultato nei ji isvystate LCD ekranelyje ax.gif Patys sau znybiat i sedimaja ir reikalaujate daugiau nei tuo metu sugebate (ane? g.gif ) tai cia tik dziaugtis vadinas reikia biggrin.gif einate pirmyn biggrin.gif isvarciau lotuliukas.gif 4u.gif o padaryti geriau GALIT ! tongue.gif

viskas, as out, gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 birželio 2009 - 11:38
QUOTE(Rico @ 2009 06 20, 11:29)
kiek sutaupysiu, galesiu fotikui skirti tongue.gif tik reiktu realiai krauti i dezute, nes taip apsimirsh  blush2.gif

Boruzka, as siandien kitaip jau ziuriu  ax.gif aisku, tu uz pozuotojus neatsakai tongue.gif is tavo kaip fotografes puses viskas gerai atrodo, j/b per daug isdegimu,
su burbulais fainos nuotaikos- atsipalaidavo truputi jiedu ir kur jiedu fone, o pirmam fone zalumynai  ax.gif
ir kur buciuojas- reiktu truputi daugiau apacios, kad merginos liemuo tilptu  g.gif bet ten naturaliai jau  rolleyes.gif

Dekui uz kritika mano gelytei (pas pazengusius paziurejau, tai susigundiziau nors kiek panasiai pabandyti)  ax.gif

nu vat vadinas gerai vakar padariau, kad ikeliau tas nuotraukas ne kritikai iskart lotuliukas.gif aciu uz komentara 4u.gif man tavo gelytei lyg kazko daugiau noretusi , lyg ir viskas ok ... gal ryskumo ziedelyje g.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 11:30)
Boruzka prispausiu as tau uodega kada skype, tokiom frazem metaisi  lotuliukas.gif

kokiom frazem ? apie krize? lotuliukas.gif

kada tu eini fotkint? noreciau gal visai stebeti jei tik galima butu rolleyes.gif
Atsakyti
Zitlali wub.gif dėkui už spyrį į minkštą vietą smile.gif

Boruzhka, jūs su zitlali iš vilniaus? bigsmile.gif galvojau, kad visos kavianskos, bo vis meetinasi ten. o vilniuj meetų nebūna? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 19, 20:45)
Kritikai
tik man tokia mazoka, bet didele istampys psl  g.gif

man atrodo puikiai..patinka tokia neperyski sviesa..tos biski zolytes viena kita islindusios..ir vienisa gelyte..liux thumbup.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 20, 07:02)
Sveikos ikelsiu ir as savaja.Galejo buti ir geresne kokybe,bet mes juk dar mokomes mirksiukas.gif
Man idomi jusu nuomone apie foto minti,isreikstuma  ax.gif

man dobilas patiko..tik gal butu geriau jei galinem fone to dobilo nesimatytu..nors siaip vistiek fainiai..
ir antra gelyte faina..bet ne tokia idomi kaip dobilas thumbup.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 06 20, 08:49)
Labas rytas  4u.gif

***** nerandu usb .. norejau imesti kiekviena foto atskirai nu bet gal veliau jei bus noras .... cia jau tarsymui keliu  4u.gif

man labai patinka tokie koliazai thumbup.gif super

QUOTE(boruzka @ 2009 06 20, 09:15)
Radau usb .. dar viena foto is to vakaro  smile.gif

man fainiai..bet gal jau perdaug isdege..

QUOTE(Teka @ 2009 06 20, 09:23)

aš tai sergu išdegimų liga dabar, tai man nekliūna  smile.gif o kad suspausta per daug, tai jo, tiesa

as irgi tapacia liga sergu..bet sitoj nuotraukoj reikejo arba dar taugiau isdegint arba maziau..dabar per viduriuka gaunas..tokia kaip nedadaryta rolleyes.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 06 20, 09:41)
nu ir dar kelios .... kazkas man negerai su spalvom  g.gif  ir kampai turbut nlb ...  unsure.gif  g.gif

man ta su burbuliukais ir kur buciuojas super thumbup.gif labai grazu
Papildyta:
na o cia mano vakarykstis pasizaidimas sode ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 20, 12:16)
Boruzhka, jūs su zitlali iš vilniaus?  bigsmile.gif galvojau, kad visos kavianskos, bo vis meetinasi ten. o vilniuj meetų nebūna?  ax.gif

Taip is Vilniaus smile.gif meet`inasi labiau pazengusios , kai buvo cia kazkas organizuojama susitiko tik Kaktuke ir Olo , o beto man tokie stipriai masiniai susitikimai nlb smile.gif galim kokiam parke susibegti mirksiukas.gif
QUOTE(Josephin @ 2009 06 20, 14:30)
Papildyta:

aciu uz komentarus 4u.gif

o tavo nuotrauka .. nelabai supratau ka norejai ja parodyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 20 birželio 2009 - 14:43
QUOTE(Josephin @ 2009 06 20, 15:30)
user posted image

na aš apart lapo tekstūros, čia nieko nematau

QUOTE(boruzka @ 2009 06 20, 15:40)
Taip is Vilniaus  smile.gif meet`inasi labiau pazengusios , kai buvo cia kazkas organizuojama susitiko tik Kaktuke ir Olo , o beto man tokie stipriai masiniai susitikimai nlb  smile.gif galim kokiam parke susibegti  mirksiukas.gif
aciu uz komentarus  4u.gif

na tokių didelių ir aš nemėgstu, o kokiam parke būtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 20, 10:04)
cia tu spaudei fotiko mygtuka, Giedre?  g.gif labai jau zymus skirtumas pries tai buvusiu fotkiu ir situ wink.gif nepyk, kad tokios abejones kyla, bet jei cia tavo, tai shaunu smile.gif galejai tik pasviesinti truputuka wink.gif

Kai pasiziurejau kiek ISO uzvaryta,tai abejoniu del autoriaus neliko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 19, 22:43)
Jurga,as uzskaitau mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 22:48)
Jurga manau gerai smile.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 06 20, 07:26)
Jurga, gerai ND  4u.gif

QUOTE(vijja @ 2009 06 20, 08:56)
sveika prisijungus  smile.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 20, 09:03)
Jurga, ND gerai  thumbup.gif

Ačiū!
QUOTE(Teka @ 2009 06 20, 09:11)
o man kažkaio čia fokusas ir ant vidurinio ir ant paskutinio kankorėžio  g.gif

Sakai? Aš ir taip ir anaip žiūrėjau, man vis tiek čia trečiasis ryškiausias... O palyginus su antra nuotrauka tai dar labiau išryškėja ax.gif Jei reikia, galiu perfotografuot 4u.gif

Einu bandyt tolesnių užduočių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 20 birželio 2009 - 15:03
Jurga,koks fotoapartas pas tave? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2009 06 20, 16:03)
Sakai? Aš ir taip ir anaip žiūrėjau, man vis tiek čia trečiasis ryškiausias... O palyginus su antra nuotrauka tai dar labiau išryškėja  ax.gif  Jei reikia, galiu perfotografuot  4u.gif

baik tu, daugumai tiko ir gerai, nesiparink, mano akys gal žabalos biškį biggrin.gif
Atsakyti