Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 10:14)
Teka, visom tos krizes buna vadinamos, nesiparink  mirksiukas.gif o jeigu matai, tai jau yra didziulis ir riebus pliusas, kiti net nemato, va cia tai beda.. o tau belieka techniskai persilauzti  4u.gif

nu gal ir pliusas, ale kas iš to, jei teorija daugiau mažiau žinoma, o praktiškai nieks nesigauna

QUOTE(boruzka @ 2009 06 20, 10:49)
Labas rytas  4u.gif

***** nerandu usb .. norejau imesti kiekviena foto atskirai nu bet gal veliau jei bus noras .... cia jau tarsymui keliu  4u.gif

kokiam taršymui? mna laabai patiko. man gražu, kol kas klaidų nematau smile.gif
Atsakyti
Radau usb .. dar viena foto is to vakaro smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 06 20, 11:15)
Radau usb .. dar viena foto is to vakaro  smile.gif

šis kažkaip nelabai, o jei tas mažytes išdėsčius viršuje, o ne šone g.gif
Atsakyti
Radau usb .. dar viena foto is to vakaro  smile.gif

user posted image

jau sitos per daug isdege, matosi tiesiog lopai ant kaktos merginos ir kitur. virsutine desineje jau per daug isprausta smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, panaikinkit exif'ą konkursiniuose darbuose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 20, 11:20)
jau sitos per daug isdege, matosi tiesiog lopai ant kaktos merginos ir kitur. virsutine desineje jau per daug isprausta  smile.gif

aš tai sergu išdegimų liga dabar, tai man nekliūna smile.gif o kad suspausta per daug, tai jo, tiesa
Atsakyti
Scveikos,

Rico, spalvos labai patinka,bet man i akis krenta zoliu stiebai pirmam plane. Tokie nei nupjauti,nei nukirpti.. Kaip stagariukai kokie. Nelabai isvaizdus sakyciau rolleyes.gif

boruzka, jb nea. Isdegimu per daug.

QUOTE(inesaS @ 2009 06 20, 09:19)
Zitlali,as gryzus i LT butinai ta knyga nusipirksiu mirksiukas.gif

Eisiu i knigyna pavartyti thumbup.gif Gal susigundysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 20 birželio 2009 - 10:39
nu ir dar kelios .... kazkas man negerai su spalvom g.gif ir kampai turbut nlb ... unsure.gif g.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 20 birželio 2009 - 10:56
Pirmoj ir man su spalvom atrodo kazkas ne taip. Gal berniukas per geltonas? unsure.gif O antra patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 20 birželio 2009 - 10:46
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 20, 12:04)
cia tu spaudei fotiko mygtuka, Giedre?  g.gif labai jau zymus skirtumas pries tai buvusiu fotkiu ir situ wink.gif nepyk, kad tokios abejones kyla, bet jei cia tavo, tai shaunu smile.gif galejai tik pasviesinti truputuka wink.gif

As as biggrin.gif ,zengiu i prieki blush2.gif
Atsakyti

man patiko tavo foto bigsmile.gif ypac paskutine su burbuliukais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 20, 10:46)
Pirmoj ir man su spalvom atrodo kazkas ne taip. Gal berniukas per geltonas?  unsure.gif O antra patiko.

jie abu yra tamsiaodziai smile.gif be jokiu soliarumu vaiksto sokoladiniai biggrin.gif ale sakau, kad su wb tiksliai kazkas negerai, net nusistacius rankiniu budu g.gif
Atsakyti
Boruzka visos foto man i violetini atspalvi kazkoki.. magentos lyg per daug...

QUOTE(Rico @ 2009 06 20, 10:45)
cia pigiau 

internaute visiska biggrin.gif

QUOTE(Teka @ 2009 06 20, 11:09)
nu gal ir pliusas, ale kas iš to, jei teorija daugiau mažiau žinoma, o praktiškai nieks nesigauna

tas is to smile.gif jei tu fotkintum klisus kadrus ir sakytum kad viskas cia gerai ir mes nusisnekam, arba palinksetum galva-kad jo mes teisios, o toliau vel ta pati darytum va cia tai bedule butu. O niekas negime mokedamas (jei tokia savoka egzistuoja fotografijoje) fotografuoti, viskas ateina su laiku ir svarbiausia-fotkint, fotkint, fotkint, fotkint ir fotkint.. be praktikos zinios tik ir liks ziniom smile.gif turi tai isisavinti dirbdama. Jei nesiseka, turi sedet ir lauzyti galva kodel, ieskot atsakymu, taip visa teorija liks pas tave viduje ir neisgaruos sulig atejusia nauja info smile.gif taip, kad... o tokie visokie-'nieko nesugebu ir nemoku ir isvis viskas sh , ner gyvenimo' galiu paguost, kad kuo toliau i miska tuo stipresnes tos krizes istiks biggrin.gif mane db kai priploja tokia nuotaika tai priesingai tam kad neuzsidepresuot jamu fotika ir fotkinu ta savo krize biggrin.gif depresija? puiku! jamk drauge, grusk i kampa, isjunk sviesa ir mokykis fotkint depresines nuotraukas lotuliukas.gif nzn.. juokais aisku, bet prasom nesikrizint...! 4u.gif nors tai neimanoma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 birželio 2009 - 11:22