Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos bigsmile.gif neimanoma suspeti su jusu tempais blink.gif
QUOTE(Rico @ 2009 06 19, 21:45)

tvarkinga foto thumbup.gif man patinka tas zalumas labai rolleyes.gif atsigulusi fotkinai g.gif thumbup.gif

Jurga, gerai ND 4u.gif
Atsakyti
Zitlali ,na man ,asmeniskai,trukdo i antra nuotraukele zvelg tas tamsus susiliejes plemukas apacioj g.gif
Bet j/b tu ivaldzius kaip profe 4u.gif

As ir ieskau is kur parsisius ta j/b vertimo programike ax.gif
Atsakyti
Sveikos ikelsiu ir as savaja.Galejo buti ir geresne kokybe,bet mes juk dar mokomes mirksiukas.gif
Man idomi jusu nuomone apie foto minti,isreikstuma ax.gif

Dobiliukas
user posted image

Papildyta:
gelyte,pavadinimo nezinau g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 20 birželio 2009 - 08:03
QUOTE(vijja @ 2009 06 19, 22:53)
reikės pasijungti vaizduotę ir ką nors galvoti,tik norėčiau albumo nuorodėlę su prisijungimo duomenimis  4u.gif

jau turiu,ačiū Rasytcei 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Jurga @ 2009 06 19, 23:34)
Laba vakara smile.gif,

sveika prisijungus smile.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 23:48)
vijja saunuole  4u.gif tikiuosi entuziazmas neisbles smile.gif

ačiū smile.gif
visą naktį mąsčiau kaip ir ką galėčiau nupaveiksluoti į "baltas baltame" konkursą.
Minčių nemažai,bet tik ar pavyks įgyvendint nors vieną smile.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 21:48)
Rico  matau sviesa graziai krito lyg ruozu ant tos gelytes.. man tik kazkaip tas pailgas kadravimas pabodo geliu fotkinimuose.. toks bendras planas... nzn.. ta gelyte gal reikejo kiek kitaip pabandyt pateikt... bet siaip nieko smile.gif ji taip labai jau tvarkinai desiniam kampe.. nuo virsaus toks pats atstumas kaip ir nuo apacios... gal cia ir ok viskas, gal tik kabinejuosi...  4u.gif

4u.gif ji ir buvo vertikali, bet fonas nesiziurejo kazkaip blush2.gif
o fotkinta pries 7 ryto- graziai saulutes spinduliai krito rolleyes.gif
va originalas, itariu nuklonavus tuos sviesius plemus but geriau, o gal ir ne- neissiryskina ta gelyte g.gif tik nemoku blush2.gif
user posted image

QUOTE(Valetta @ 2009 06 20, 06:26)
tvarkinga foto  thumbup.gif man patinka tas zalumas labai  rolleyes.gif atsigulusi fotkinai  g.gif  thumbup.gif

beveik, fotikas ant zemes buvo- pamaciau, kad geresnis kampas, tik del zoliu abejojau ar reikejo prasienauti artesnes g.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 20, 07:02)
Sveikos ikelsiu ir as savaja.Galejo buti ir geresne kokybe,bet mes juk dar mokomes mirksiukas.gif
Man idomi jusu nuomone apie foto minti,isreikstuma  ax.gif

Dobiliukas
gelyte,pavadinimo nezinau g.gif

4u.gif
Dobiliukas kazko zalias ir nuotrauka tamsi g.gif gal WB negeras? kompozicija man patiko ax.gif
o kita gelyte - reiktu gal ne is virsaus, o is sono- dabar tokia atvira, jokios "paslapties" nera, tarsi nuoga blush2.gif

Jurga, ND gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 19, 22:45)
Kritikai
tik man tokia mazoka, bet didele istampys psl  g.gif
user posted image

laaabai čiotkai, viskas taip, kaip reikia smile.gif

QUOTE(Jurga @ 2009 06 19, 23:34)
Laba vakara smile.gif,
user posted image

o man kažkaio čia fokusas ir ant vidurinio ir ant paskutinio kankorėžio g.gif

sveikos 4u.gif
peržiūrėjau visas savo foktes, jokio ryškumo,viskas negerai, net nebėra noro fotiko į rankas imt verysad.gif atrodo, kad visai nieko nemoku
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 20, 08:27)
Zitlali ,na man ,asmeniskai,trukdo i antra nuotraukele zvelg tas tamsus susiliejes plemukas apacioj 

isemiau tas foto biggrin.gif bo vakar klisom akim i jas ziejau biggrin.gif

Del j/b jokiu programu as nenaudoju, tik PS esancios j/b vertimui, be jokiu action'u

Rico o jei taip arciau ja pritraukus siek tiek... g.gif ax.gif bet nezinau, neklausyk tu manes, man kazkas pasidare, klisos akys kazkokios.. doh.gif

Ka manot, gal verta isigyti? http://www.efoto.lt/...ite_ekspozicija

Teka, visom tos krizes buna vadinamos, nesiparink mirksiukas.gif o jeigu matai, tai jau yra didziulis ir riebus pliusas, kiti net nemato, va cia tai beda.. o tau belieka techniskai persilauzti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 birželio 2009 - 09:15
Zitlali,as gryzus i LT butinai ta knyga nusipirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 20, 08:19)
Zitlali,as gryzus i LT butinai ta knyga nusipirksiu mirksiukas.gif

cia pigiau blush2.gif
http://www.amazon.co...p;index=blended
dar torentuose radau http://www.mininova.org/tor/2010255 spaudintis pigiau, tik nuotraukos nespalvotos, bet galima paziureti kompe blush2.gif

ir review http://digital-photo...a-reader-review

Zitlali 4u.gif akys neklisos mirksiukas.gif tik kaskart viska skirtingai matom 4u.gif man idomios visos nuomones, nes gi nera vienos "tiesos" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 20 birželio 2009 - 10:10
Labas rytas 4u.gif

***** nerandu usb .. norejau imesti kiekviena foto atskirai nu bet gal veliau jei bus noras .... cia jau tarsymui keliu 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip senai cia buvau, neturiu fotoaparato, bet turiu Kelby knygu, tai skaitau biggrin.gif
QUOTE(almara @ 2009 06 19, 15:53)
čia mano bandymas versti j/b pagal Zitalirekomendacija

Man nelabai, idomu kaip spalvota atrodytu g.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 19, 22:41)
Niugi taip wink.gif gali dabar mastyt apie baltas baltame i konkursa tongue.gif tik nezinau iki kada jis tne vyksta mastau.gif

Nuotraukas dedam nuo birzelio 9 d. iki birzelio 23 iki 20 val., balsuosim nuo 06.23 20 val. iki 06.25 20 val. mirksiukas.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 19, 22:45)
Kritikai
tik man tokia mazoka, bet didele istampys psl  g.gif

Man labai patiko, labai ryski, zalia tokia gaivi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 20, 09:02)
Man idomi jusu nuomone apie foto minti,isreikstuma  ax.gif

Dobiliukas

cia tu spaudei fotiko mygtuka, Giedre? g.gif labai jau zymus skirtumas pries tai buvusiu fotkiu ir situ wink.gif nepyk, kad tokios abejones kyla, bet jei cia tavo, tai shaunu smile.gif galejai tik pasviesinti truputuka wink.gif

antra nepatiko

QUOTE(vijja @ 2009 06 20, 09:56)
jau turiu,ačiū Rasytcei  4u.gif  4u.gif
visą naktį mąsčiau kaip ir ką galėčiau nupaveiksluoti į "baltas baltame" konkursą.
Minčių nemažai,bet tik ar pavyks įgyvendint nors vieną  smile.gif

wink.gif

jei minciu yra - visa kita smulkmena wink.gif
Atsakyti