Zitlali, as tai nera taip,kad pyskinciau istisai. Kazkaip gal atsakingiau. Ieskau atitinkamo kampo, apsvietimo,paziuriu pro ekraneli, kaip tas vaizdas atrodo,ivertinu,tada fotkinu.
Su vaikais tai atvirksciau, saudau ir tiek -manau kitaip neimanoma,kai jie pastoviai judesy.
Esme supratau, bet kazkaip,nzn nepatinka zmones,kurie zmoniskai nemoka bendrauti ar savo nuomone-kritika isreiksti, kad ir virtualioj erdvej. Nu nemegstu tokiu ir taskas. Kad ir kokie gabus jie butu savo srityje. Ir nuo tokio elgesio ju autoritetas tikrai nekyla mano akyse. Bet sakau, ne man cia kritikuoti,ne man aiskinti apie zmogu. Tiesiog susidare toks ispudis, norejau juo pasidalinti. Bet vistiek kelios fotkes su tais katinais.. nu man kazkaip absoliuciai aukstuoju menu nekvepia.
Rasyce,ar aš teisingai supratau
nejaugi užskaitoma
negaliu patikėt,visi privalomi ND padaryyyyti
nejaugi užskaitoma
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 19:21)
abu
Kaip noreciau fotografuoti taip, kad mano nuotraukos is fotoaparato keliautu tiesiai viesom perziurom... kad nereiketu ju koreguoti jokiom programom.. mmm.. svajoju apie tai labai noriu del to pasikankint su juostele... kad aplauzytu mano iproti pyskint non stop'u db kol su savo situ fotkinu jauciu reik sau kokius remus susigalvot, kad pvz vienai situacijai fotkint pasilieku ne daugiau nei kokius 5 kadrus maz pradesiu kitaip matyt
Kaip jus pyskinat? ar nepaleidziat pirsto nuo paleidimo mygtuko ar atsakingiau
Kaip noreciau fotografuoti taip, kad mano nuotraukos is fotoaparato keliautu tiesiai viesom perziurom... kad nereiketu ju koreguoti jokiom programom.. mmm.. svajoju apie tai labai noriu del to pasikankint su juostele... kad aplauzytu mano iproti pyskint non stop'u db kol su savo situ fotkinu jauciu reik sau kokius remus susigalvot, kad pvz vienai situacijai fotkint pasilieku ne daugiau nei kokius 5 kadrus maz pradesiu kitaip matyt
Kaip jus pyskinat? ar nepaleidziat pirsto nuo paleidimo mygtuko ar atsakingiau
as is iprocio matyt dar gana atsakingai..sakau ner buve, kad tureciau pripiskinus koki 300 kadru..aisku daugiau leidziu sau nuspaust mygtuka, nei su juosta..bet vistiek..
va nebent koki judesi gaudau..tai tada ant besitesianciu kadru paleidziu tai tada jau buna srautas kaip kad lasus gaidai
QUOTE(vijja @ 2009 06 19, 21:45)
nejaugi užskaitoma
negaliu patikėt,visi privalomi ND padaryyyyti [img]
nejaugi užskaitoma
negaliu patikėt,visi privalomi ND padaryyyyti [img]
QUOTE(vijja @ 2009 06 19, 21:45)
nejaugi užskaitoma
nejaugi užskaitoma
jei negali patiket, tai mazu dar nori pakartot
Niugi taip gali dabar mastyt apie baltas baltame i konkursa tik nezinau iki kada jis tne vyksta
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 19, 21:45)
Zitlali, as tai nera taip,kad pyskinciau istisai. Kazkaip gal atsakingiau. Ieskau atitinkamo kampo, apsvietimo,paziuriu pro ekraneli, kaip tas vaizdas atrodo,ivertinu,tada fotkinu.
Su vaikais tai atvirksciau, saudau ir tiek -manau kitaip neimanoma,kai jie pastoviai judesy.
aj, na tiksliai, as juk judesyje istisai ir gaudau, ko noret nes jau buvau bepradedanti susirupinti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 19, 22:06)
tai tada ant besitesianciu kadru paleidziu tai tada jau buna srautas kaip kad lasus gaidai
jaja...
aisku viskas...
Kritikai
tik man tokia mazoka, bet didele istampys psl
tik man tokia mazoka, bet didele istampys psl
QUOTE(Teka @ 2009 06 19, 22:09)
tikrai džiaugiuos,nuoširdžiai,nes pradžioje buvo kilusi mintis,kad per greitai aš pas jus įlindau
maniau reikėjo savarankiškai daug dalykų įsisavinti ir tik tada prisijungti prie jūsų.Bet dabar manau,kad gerai padariau,kad nelaukiau
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 19, 22:41)
jei negali patiket, tai mazu dar nori pakartot
Niugi taip gali dabar mastyt apie baltas baltame i konkursa tik nezinau iki kada jis tne vyksta
tai,gal ačiū,užteks
per tas dienas tiek informacijos perskaičiau,tiek kadrų pridariau,kad akim nebematau bet džiaugiuos,nes supratau daug elementarių dalykų
reikės pasijungti vaizduotę ir ką nors galvoti,tik norėčiau albumo nuorodėlę su prisijungimo duomenimis
vijja saunuole tikiuosi entuziazmas neisbles
Jurga manau gerai
Rico matau sviesa graziai krito lyg ruozu ant tos gelytes.. man tik kazkaip tas pailgas kadravimas pabodo geliu fotkinimuose.. toks bendras planas... nzn.. ta gelyte gal reikejo kiek kitaip pabandyt pateikt... bet siaip nieko ji taip labai jau tvarkinai desiniam kampe.. nuo virsaus toks pats atstumas kaip ir nuo apacios... gal cia ir ok viskas, gal tik kabinejuosi...
Jurga manau gerai
Rico matau sviesa graziai krito lyg ruozu ant tos gelytes.. man tik kazkaip tas pailgas kadravimas pabodo geliu fotkinimuose.. toks bendras planas... nzn.. ta gelyte gal reikejo kiek kitaip pabandyt pateikt... bet siaip nieko ji taip labai jau tvarkinai desiniam kampe.. nuo virsaus toks pats atstumas kaip ir nuo apacios... gal cia ir ok viskas, gal tik kabinejuosi...
Rico,man grazu,ta geltona gelyte pievoj