Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zitlali, as tai nera taip,kad pyskinciau istisai. Kazkaip gal atsakingiau. Ieskau atitinkamo kampo, apsvietimo,paziuriu pro ekraneli, kaip tas vaizdas atrodo,ivertinu,tada fotkinu.
Su vaikais tai atvirksciau, saudau ir tiek smile.gif -manau kitaip neimanoma,kai jie pastoviai judesy.

Esme supratau, bet kazkaip,nzn nepatinka zmones,kurie zmoniskai nemoka bendrauti ar savo nuomone-kritika isreiksti, kad ir virtualioj erdvej. Nu nemegstu tokiu ir taskas. Kad ir kokie gabus jie butu savo srityje. Ir nuo tokio elgesio ju autoritetas tikrai nekyla mano akyse. Bet sakau, ne man cia kritikuoti,ne man aiskinti apie zmogu. Tiesiog susidare toks ispudis, norejau juo pasidalinti. Bet vistiek kelios fotkes su tais katinais.. nu man kazkaip absoliuciai aukstuoju menu nekvepia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 19 birželio 2009 - 21:11
Rasyce,ar aš teisingai supratau bigsmile.gif
nejaugi užskaitoma bigsmile.gif
negaliu patikėt,visi privalomi ND padaryyyyti user posted imageuser posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 19:21)
abu laugh.gif

Kaip noreciau fotografuoti taip, kad mano nuotraukos is fotoaparato keliautu tiesiai viesom perziurom... kad nereiketu ju koreguoti jokiom programom.. mmm.. svajoju apie tai smile.gif labai noriu del to pasikankint su juostele... kad aplauzytu mano iproti pyskint non stop'u  doh.gif db kol su savo situ fotkinu jauciu reik sau kokius remus susigalvot, kad pvz vienai situacijai fotkint pasilieku ne daugiau nei kokius 5 kadrus  g.gif maz pradesiu kitaip matyt lens.gif

Kaip jus pyskinat?  g.gif ar nepaleidziat pirsto nuo paleidimo mygtuko laugh.gif ar atsakingiau  ax.gif

as is iprocio matyt dar gana atsakingai..sakau ner buve, kad tureciau pripiskinus koki 300 kadru..aisku daugiau leidziu sau nuspaust mygtuka, nei su juosta..bet vistiek..
va nebent koki judesi gaudau..tai tada ant besitesianciu kadru paleidziu tai tada jau buna srautas lotuliukas.gif kaip kad lasus gaidai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 06 19, 21:45)
Rasyce,ar aš teisingai supratau  bigsmile.gif
nejaugi užskaitoma  bigsmile.gif
negaliu patikėt,visi privalomi ND padaryyyyti [img]

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 06 19, 21:45)
Rasyce,ar aš teisingai supratau  bigsmile.gif
nejaugi užskaitoma  bigsmile.gif
negaliu patikėt,visi privalomi ND padaryyyyti

jei negali patiket, tai mazu dar nori pakartot biggrin.gif

Niugi taip wink.gif gali dabar mastyt apie baltas baltame i konkursa tongue.gif tik nezinau iki kada jis tne vyksta mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 19, 21:45)
Zitlali, as tai nera taip,kad pyskinciau istisai. Kazkaip gal atsakingiau. Ieskau atitinkamo kampo, apsvietimo,paziuriu pro ekraneli, kaip tas vaizdas atrodo,ivertinu,tada fotkinu.
Su vaikais tai atvirksciau, saudau ir tiek  smile.gif -manau kitaip neimanoma,kai jie pastoviai judesy.

aj, na tiksliai, as juk judesyje istisai ir gaudau, ko noret doh.gif nes jau buvau bepradedanti susirupinti g.gif

QUOTE(Josephin @ 2009 06 19, 22:06)
tai tada ant besitesianciu kadru paleidziu tai tada jau buna srautas lotuliukas.gif  kaip kad lasus gaidai doh.gif

jaja... tongue.gif

aisku viskas... ax.gif
Atsakyti
Kritikai
tik man tokia mazoka, bet didele istampys psl g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 19, 22:09)

biggrin.gif

tikrai džiaugiuos,nuoširdžiai,nes pradžioje buvo kilusi mintis,kad per greitai aš pas jus įlindau blush2.gif
maniau reikėjo savarankiškai daug dalykų įsisavinti ir tik tada prisijungti prie jūsų.Bet dabar manau,kad gerai padariau,kad nelaukiau smile.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 19, 22:41)
jei negali patiket, tai mazu dar nori pakartot biggrin.gif

Niugi taip wink.gif gali dabar mastyt apie baltas baltame i konkursa tongue.gif tik nezinau iki kada jis tne vyksta mastau.gif

tai,gal ačiū,užteks biggrin.gif
per tas dienas tiek informacijos perskaičiau,tiek kadrų pridariau,kad akim nebematau doh.gif bet džiaugiuos,nes supratau daug elementarių dalykų smile.gif

reikės pasijungti vaizduotę ir ką nors galvoti,tik norėčiau albumo nuorodėlę su prisijungimo duomenimis 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif,
noreciau prisijungti prie Jusu 4u.gif . Cia mano pirmieji namu darbai:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jurga,as uzskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
vijja saunuole 4u.gif tikiuosi entuziazmas neisbles smile.gif

Jurga manau gerai smile.gif

Rico matau sviesa graziai krito lyg ruozu ant tos gelytes.. man tik kazkaip tas pailgas kadravimas pabodo geliu fotkinimuose.. toks bendras planas... nzn.. ta gelyte gal reikejo kiek kitaip pabandyt pateikt... bet siaip nieko smile.gif ji taip labai jau tvarkinai desiniam kampe.. nuo virsaus toks pats atstumas kaip ir nuo apacios... gal cia ir ok viskas, gal tik kabinejuosi... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 birželio 2009 - 07:18
Rico,man grazu,ta geltona gelyte pievoj thumbup.gif
Atsakyti