Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 14:02)
As jauciu eisiu fotkint  ax.gif

o tu iš kur, neapsisprendėle? biggrin.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 06 17, 14:03)
na zinokit pas man irgi nesiojamas, bet spalvos realios, nors ir mazai nuotrauku spausdinu, bet kurias spausdinu, tai ir kompe taip pat atrodo, realiai. blush2.gif
gerai  tongue.gif ,
man ir spalvos grazios ir ryskios.  4u.gif

nu vadinas mano akys nevykę biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 17, 13:05)
jei taip norejai tai tada gerai, bet is esmes tokius vat vaizdelius ftokina nuo stovo su islaikymu, tuomet ir dangus ryskus ir apacia matosi aiskiai, bet ne juodai wink.gif

nu nebutinai ne juoda mirksiukas.gif ziurint, koks uzmanymas mirksiukas.gif man tai patinka, kai konturai ir dangus thumbup.gif siuo metu patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 06 17, 14:11)
gali būti,kad mano nesureguliuotos spalvos,nes matau visai kitaip nei fotiko ekrane  g.gif

yu.gif  4u.gif

Rasytce,ačiū ir už tai  biggrin.gif
reik šutint į lauką  biggrin.gif
kaip pvz įmetu vieną lauke darytą,bet jaučiu ant auto  g.gif  nepamenu  doh.gif
čia mano dukrike  smile.gif ir visvien nėra tokia skaidri kaip norėtai  rolleyes.gif
user posted image

man kompoziciškai atrodo gerai, tačiau man rodo ryškumo trūksta (dabar aš susirgau ryškumo liga lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 14:27)
man kompoziciškai atrodo gerai, tačiau man rodo ryškumo trūksta (dabar aš susirgau ryškumo liga  lotuliukas.gif )

va ir man trūksta,na,bet juk dar tik mokomės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 17, 12:03)
na zinokit pas man irgi nesiojamas, bet spalvos realios, nors ir mazai nuotrauku spausdinu, bet kurias spausdinu, tai ir kompe taip pat atrodo, realiai. blush2.gif
gerai  tongue.gif ,
man ir spalvos grazios ir ryskios.  4u.gif

matyt nuo kompo priklauso g.gif

QUOTE(vijja @ 2009 06 17, 12:11)
*gali būti,kad mano nesureguliuotos spalvos,nes matau visai kitaip nei fotiko ekrane  g.gif

yu.gif  4u.gif

Rasytce,ačiū ir už tai  biggrin.gif
reik šutint į lauką  biggrin.gif
**kaip pvz įmetu vieną lauke darytą,bet jaučiu ant auto  g.gif  nepamenu  doh.gif
čia mano dukrike  smile.gif ir visvien nėra tokia skaidri kaip norėtai  rolleyes.gif
user posted image

*fotiko ekrane visada ryskiau ir sviesiau..
**grazi dukryte wub.gif man patinka spalvos ir kompozicija..o pasitikrinai ISO?

QUOTE(bonda @ 2009 06 17, 12:19)
nu nebutinai ne juoda mirksiukas.gif ziurint, koks uzmanymas mirksiukas.gif man tai patinka, kai konturai ir dangus thumbup.gif siuo metu patinka lotuliukas.gif

man irgi patinka konturai ir dangus..aisku ziurint kokia ideja ir kaip pateikta..siuo atveju man viskas tinka..
o mano JB ziuriu komentaru nesusilaukia g.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 17 birželio 2009 - 13:34
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 13:32)

idomiai, bet kitaip kazkaip noretus ax.gif
Atsakyti
Josephin, man ten siferis ir tiek smile.gif geras ryskumas.. o daugiau... minities nepagaunu smile.gif

Vijja ryskumo truksta, veidas tamsokas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 birželio 2009 - 13:42
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 14:32)
**grazi dukryte wub.gif man patinka spalvos ir kompozicija..o pasitikrinai ISO?

ačiukas 4u.gif čia buvo vienas pirmųjų bandymų įsigijus fotiką,tai jaučiu ant auto pyškinau blush2.gif

aš tai dar ilgai nieko nekomentuosiu,turbūt suprantat kodėl biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 14:41)

4u.gif modeliukus du turiu,bus ant ko mokytis smile.gif
Atsakyti
jei fotkini tiesiogineje sauleje, bandyk panaudot ka nors kas atspindetu tau sviesa smile.gif kartais ir skardos koks gabalas vietoj rastas ar veidrodis suveikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 17, 12:35)
idomiai, bet kitaip kazkaip noretus ax.gif

o kaip? mano buvo tokia ideja..
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 12:41)
Josephin, man ten siferis ir tiek smile.gif geras ryskumas.. o daugiau... minities nepagaunu smile.gif

lotuliukas.gif prajuokinai gerai lotuliukas.gif minimalizmas ir forma cia..o kad siferis as ir pati zinau lotuliukas.gif na kiekvienam savo..ane
idomu man kokius fotografijos stailiukus cia susirinke zmones megsta..ta prasme..ar gamta, ar protretai ar macro..ar dar kas? juk yra kazkas kas jus VEZA cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2009 06 17, 11:36)
blink.gif  ISO 3200 ???? Lauke ??? Ar pablūdai?  biggrin.gif  Dabar viskas aišku, kodėl tavo foto tokios prastos  biggrin.gif  Palik ISO 200 ar ISO 100 lauke kai fotkinti ir pažiūrėk ką gausi  mirksiukas.gif  žodžiu pasitreniruok fotkinti keisdama ISO, pamatysi akivaizdžius skirtumus  mirksiukas.gif

Pati niekada tiek nekeliu schmoll.gif maximum 200 lauke,kai netamsu .Cia man automatika taip parinko.... cool.gif

Cia idedu,tokia biski redaguota...biski pazaidziau... smile.gif
Bijunas
user posted image
Vilkdalgis.Sioj,man ,atrodo,su kokybe viskas gerai g.gif
user posted image
Atsakyti