Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(almara @ 2009 06 19, 13:53)

čia mano bandymas versti j/b pagal Zitalirekomendacija

čia šeip pasidairytičia

labai grazuolis lelius wub.gif ir momenciukas pagautas liux..bet man atrodo per daug sviesus zandukas ir akytes per juodos.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 19, 11:20)
Vijjos katinas kaip kazkas sake- nelabai stabilus, neisivaizduociau is kurio kampo prieiti prie gyvunu  blush2.gif

aš ratais aplinkui ėjau,bet irgi neišmąsčiau kaip čia geriau prie jo prieiti rolleyes.gif

jei dar nenusibodau,tai aš vėl su savo ND dienos šviesoje smile.gif

auto
user posted image

saulutė
user posted image

debesėlis
user posted image

rankinis
user posted image

ir kaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 09:22)
bet fainai sugalvojai  bigsmile.gif atrodo lyg pro duris sviesa sklistu vos praviras...

Fainai? g.gif man tai nezinau, vargu unsure.gif tik pacia nustebino atradimas.

O integruota turbut nesisukioja? turiu ideja, bet bus sunku igyvendinti hihihi.gif daryk su veidrodziais atspindzius, tik va kaip juos pastatyti/ pakabinti tai nezinau- keliu reiktu kol sviesa is sonu sklis, be to, bus paveluota turbut blush2.gif arba sviesolaidini kabeli/ zarna blush2.gif jei toks dalykas apskritai imanomas blush2.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 11:27)

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 19, 11:31)
Cia skilimas vyko, del to kad jau tikrai daug kas netiko i pradziamoksles.  4u.gif Beto dabartinis skilimas buvo i nauda, juk kiek naujoku atejo i nauja tema. Nes jei skilimo nebutu, tai taip ir skaitytu patiliukais, ir bijotu prisijungti  mirksiukas.gif Mes dar ilgai ir nuobodziai cia liksim  mirksiukas.gif Visos skirtingos, visos turi SAVO poziuri, del to man cia idomu  4u.gif Nes nera okiu pikciu (kol kas) ir i kritika reaguoja kaip i stimula  mirksiukas.gif Man patinka  4u.gif

man irgi patinka ten paskaityti- neskaitau piktai, o su placiom akim ir ausim ir kraunu i ta smegenine kiek eina- labai idomus visu poziuriai bigsmile.gif
taip pat del ND- daug buvo praziurimu, kaip ir naujoj grupej man tie ND nu neidomus jau, man reikia kitu ziniu, reikia eiti i prieki, tad buvo tokio laukimo kol tai praeis... cia ikelus nuotrauka 99% puikus atsiliepimai, pas pazengusias daug kritikos ir t.t. ir dabar dauguma jau nekomentavo Giedres nuotrauku kol nepadare kitaip, taigi, perejus i ta aukstesne pakopa vel ziuri aukstyn... taip gal ir pas pazengusias idejus kokia nuotrauka pasijaucia tas nekantrumas, kad "kokias nekokybiskas ar pan nuotraukas dedat", nes simta kart kartot ta pati jau nusibodo, bet buna geru dienu, kai parasai simta pirmaji ir t.t....
oi, tiek daug minciu- nespeju surasyti tongue.gif

ir pasiputimo kazkaip nesu ten izvelgusi schmoll.gif del ironijos ne visada aisku unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(kerolli @ 2009 06 19, 11:46)
stai imetu ta pacia is flickr ,man taip gaila sio kadro bet nesugebu geriau isgelbeti  doh.gif

pirma geriau atrodo kokybes prasme- kompozicija kazko kliuva g.gif
o antra labai idomi, bet atrodo tuoj nukris jiedu i jura bigsmile.gif noretusi vienos is arciau, kitos is toliau g.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 11:48)
manau, kad laikui bėgant pačios pajusit, kaip sudėtingėja požiūris į kitų ir aišku savo fotografijas. tas kaip kas mato, kaip kas supranta yra neatsiejama mokymosi dalis. sakau, manau, kad daugelis laikui bėgant tą pajusit. nes mokymasis fotografuoti su laiku nebėra vien tik techninių detalių aptarimas ir įsisavinimas, mokymasis fotografuoti susideda ir iš savo požiūrio analizės. Aišku, žmogiškoji prigimtis tokia, kad konfliktų metu gana gerai išsigrynina mintys ir suvokimai. todėl aš asmeniškai tas drakes laikau naudingu reiškiniu. nes jų metu žmonės patys sau atsako į juos kankinančius klausimus ir priima jiems naudingus/reikalingus sprendimus. 4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 19, 12:19)
zinok, as lauksiu ax.gif  mirksiukas.gif  tongue.gif

ir as rolleyes.gif

Almara, akimirka gera, tik gal pabandyk taisyt ta j/b, nes veiduko puse isdege labai nesmagiai unsure.gif

Vijja, ND- gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 06 19, 13:45)
gal tu neturi elektroninio yahoo  g.gif

turiu ir yahoo. Ir intikas lyg neluzta. Niu keista,gal is mano PC nepriima fotkiu? unsure.gif Blokuoja gal kazkaip ar ka.

almara, kadras gerai pagautas,be tveidukas labai isdeges.
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 19, 13:41)
**Tame ir esme, kad toje temoje vyksta drakes, vis provokuojamos konfliktines situacijos.Ne konfliktai o diskusijos, disputai veda i tiesa ir atradimus.Konfliktai tik priemone izeisti kitus, islieti savo susikaupusi pykti ir po to teisintis,kad vis del to taip atrandame save ir gauname atsakymus i mus kankinacius klausimus.
Vien zo, baigiu sia tema, nes jau  gaunasi raganu medziokle.Sekmes jumi visiemi su saules,menulio ir protu prietemom ir saves ieskojimais...

Pabaigai pridurciau,kad pilnai sutinku.
Ir as nesuprantu tokios bendravimo formos.
Aplamai turbut mano vidine branda ir meno suvokimas dar labai pavirsutiniski ir nereiksmingi,bet as tokio miano,kaip kai kuriu tenai didziuju susireiksminusiu mianininku (_ms_) nesuprantu absoliuciai. Kaikurie darbai tikrai neblogi ir su mintim, bet kai pvz nufotkina katina,kur net neaisku,ar aplamai i ji buvo taikytas objektyvas, ar tik netycia paspaustas fotoaparato mygtukas, ir pateikiama kaip miano israiska ir ji liaupsinama, sorry,man turbut gal reikia daug daaugti ir subresti ,kad suprasciau, kame ten mintis ir mianas. Is tikruju tikrieji menininkai manau ant lauru neuzmiega ir i savo,kaip ir i kitu darbus sugeba paziureti su sveika kritika.
Bet gal tikrai reikia baigti ta tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 19 birželio 2009 - 17:52
QUOTE(Rico @ 2009 06 19, 17:43)
Vijja, ND- gerai  thumbup.gif

bigsmile.gif liuks,laukiam daugiau nuomonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 12:11)
rasytce kur praradai kritikos balsa? biggrin.gif

kazkur uzmigo biggrin.gif sakiau, kad neturiu iskalbos - tik plepalais moku malt , na dar kartais konkreciai, bet kai reikia apipasakot, tai dingti visi zodziai man biggrin.gif

QUOTE(vijja @ 2009 06 19, 17:32)
jei dar nenusibodau,tai aš vėl su savo ND dienos šviesoje  smile.gif
ir kaip  bigsmile.gif

kaip kaip cool.gif nezinau ne ka sakyt - per daug vieni i kitus panasus - nera to tokio skirtumo, nors turetu but g.gif bet jei tavo fotikas taip ima, tai as neturiu ka ir papriestarauti tongue.gif

einu pas save pabandysiu ant smugio, kol dar visai tamsa neuzejo - nu labai knieti pasilygint :ax ir as kad iso uzkrauuuuuusiu prie tokios tamsos laugh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Pabandziau cool.gif na skirtumo kaip ir nera, bet akivaizdziai uzmelynuoja prie saulytes, pas tave to nera, na nurasykim, ant skirtingu fotoaparatu cool.gif man ISO 640 uzteko tongue.gif nebandziau ant mazesnio - pamirsau biggrin.gif
Atsakyti
Jamu laugh.gif http://www.technolog...o...129/198&l=2

cia kam rankeles dreba biggrin.gif http://www.technolog...o...198/211&l=3

78 patarimai pradedanciam fotografui http://enorca.blogas...grafui-250.html toki visai elementarus, kazkaip prajuokino net biggrin.gif

Cia naudingas straipsnis thumbup.gif http://www.efoto.lt/...ukos_histograma man lb aktualu, ypac pastebejau sauleta diena fotkinant nieko nesimato per LCD kokios foto gavosi, sviesios, tamsios ar pan doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 birželio 2009 - 19:52
QUOTE(almara @ 2009 06 19, 15:53)
čia mano bandymas versti j/b pagal Zitali

oj isdeges veidas ir per daug kontrasto.. pajuodusios akutes... reiketu tokio vertimo vengti 4u.gif nebera odos fakturos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 birželio 2009 - 19:58
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 18:38)

tu cia apie vyruka ar apie patranka? lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, nu nesąžninga tiek plepėt doh.gif vieną dieną nebuvau prie kompo ir kapec, nieko kito negaliu daryt, tik skaityt, o laiko nulis, tai tik permečiau akim, nieko nekomentuosiu. tik netyčia visai pastebėjau, kad bonda apie actioną kalbėjo dėl tų trečdalio linijų. bonda, tu jį turi? aš jo nooooriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 19, 21:09)
tu cia apie vyruka ar apie patranka? lotuliukas.gif  thumbup.gif

abu laugh.gif

Kaip noreciau fotografuoti taip, kad mano nuotraukos is fotoaparato keliautu tiesiai viesom perziurom... kad nereiketu ju koreguoti jokiom programom.. mmm.. svajoju apie tai smile.gif labai noriu del to pasikankint su juostele... kad aplauzytu mano iproti pyskint non stop'u doh.gif db kol su savo situ fotkinu jauciu reik sau kokius remus susigalvot, kad pvz vienai situacijai fotkint pasilieku ne daugiau nei kokius 5 kadrus g.gif maz pradesiu kitaip matyt lens.gif

Kaip jus pyskinat? g.gif ar nepaleidziat pirsto nuo paleidimo mygtuko laugh.gif ar atsakingiau ax.gif

Citra, o man _ms_ darbu yra keletas labai labai patinkanciu... yra kuriu as dar nesuprantu, o gal ir nepavyks niekada suprasi.. yra idomesniu ir ne tiek idomiu... taciau jo darbai manes nepalieka be emocijos, kiekvienas visvien suzadina kazkokius jausmus, teigiamus ar neigiamus... manau tai labai daug 4u.gif o kokia asmenybe jis, neturi reiksmes, jeigu jam taip gerai.. o kad man ar da kazkam uzkliuvo tai cia is esmes musu reikalas, as pasidariau sau isvadas ir tiek, bet del asmeniniu simpatiju ar antipatiju kritikuoti jo darbu nedrysciau... niekada to ir nedariau, tiesiog man pernelyg tolimas miskas, dar nesijauciu tiek pazengusi, kad tai daryciau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 birželio 2009 - 20:31