QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 09:22)
bet fainai sugalvojai
atrodo lyg pro duris sviesa sklistu vos praviras...
Fainai?
man tai nezinau, vargu
tik pacia nustebino atradimas.
O integruota turbut nesisukioja? turiu ideja, bet bus sunku igyvendinti
daryk su veidrodziais atspindzius, tik va kaip juos pastatyti/ pakabinti tai nezinau- keliu reiktu kol sviesa is sonu sklis, be to, bus paveluota turbut
arba sviesolaidini kabeli/ zarna
jei toks dalykas apskritai imanomas
QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 11:27)
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 19, 11:31)
Cia skilimas vyko, del to kad jau tikrai daug kas netiko i pradziamoksles.
Beto dabartinis skilimas buvo i nauda, juk kiek naujoku atejo i nauja tema. Nes jei skilimo nebutu, tai taip ir skaitytu patiliukais, ir bijotu prisijungti
Mes dar ilgai ir nuobodziai cia liksim
Visos skirtingos, visos turi SAVO poziuri, del to man cia idomu
Nes nera okiu pikciu (kol kas) ir i kritika reaguoja kaip i stimula
Man patinka
man irgi patinka ten paskaityti- neskaitau piktai, o su placiom akim ir ausim ir kraunu i ta smegenine kiek eina- labai idomus visu poziuriai
taip pat del ND- daug buvo praziurimu, kaip ir naujoj grupej man tie ND nu neidomus jau, man reikia kitu ziniu, reikia eiti i prieki, tad buvo tokio laukimo kol tai praeis... cia ikelus nuotrauka 99% puikus atsiliepimai, pas pazengusias daug kritikos ir t.t. ir dabar dauguma jau nekomentavo Giedres nuotrauku kol nepadare kitaip, taigi, perejus i ta aukstesne pakopa vel ziuri aukstyn... taip gal ir pas pazengusias idejus kokia nuotrauka pasijaucia tas nekantrumas, kad "kokias nekokybiskas ar pan nuotraukas dedat", nes simta kart kartot ta pati jau nusibodo, bet buna geru dienu, kai parasai simta pirmaji ir t.t....
oi, tiek daug minciu- nespeju surasyti
ir pasiputimo kazkaip nesu ten izvelgusi
del ironijos ne visada aisku
Papildyta:
QUOTE(kerolli @ 2009 06 19, 11:46)
stai imetu ta pacia is flickr ,man taip gaila sio kadro bet nesugebu geriau isgelbeti
pirma geriau atrodo kokybes prasme- kompozicija kazko kliuva
o antra labai idomi, bet atrodo tuoj nukris jiedu i jura
noretusi vienos is arciau, kitos is toliau
QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 11:48)
manau, kad laikui bėgant pačios pajusit, kaip sudėtingėja požiūris į kitų ir aišku savo fotografijas. tas
kaip kas mato, kaip kas supranta yra neatsiejama mokymosi dalis. sakau, manau, kad daugelis laikui bėgant tą pajusit. nes mokymasis fotografuoti su laiku nebėra vien tik techninių detalių aptarimas ir įsisavinimas, mokymasis fotografuoti susideda ir iš savo požiūrio analizės. Aišku, žmogiškoji prigimtis tokia, kad konfliktų metu gana gerai išsigrynina mintys ir suvokimai. todėl aš asmeniškai tas drakes laikau naudingu reiškiniu. nes jų metu žmonės patys sau atsako į juos kankinančius klausimus ir priima jiems naudingus/reikalingus sprendimus.
QUOTE(bonda @ 2009 06 19, 12:19)
ir as
Almara, akimirka gera, tik gal pabandyk taisyt ta j/b, nes veiduko puse isdege labai nesmagiai
Vijja, ND- gerai