Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

jus visos tuos makro ziedukus jamat, o jum taip patinka vabalinetis? bigsmile.gif as tai kantrybes neturiu laukt tu vabalu ir musiu ir kitu gyviu doh.gif

aj del objektyvu, skaiciau objektyvu temoj Fotki (berods toks nick'as ) patarimus, tai verta pasiskaitinet, daug naudingos info gavau...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 12:58)
db persimeciau ant j/b ir grudelio..

ka nors parodyk blush2.gif
Atsakyti
oj Citra neturiu as stiliaus  schmoll.gif pas mane etapais.. pradzioj bandziau isgaut ryskuma, aiskuma, tas nugludintas foto.. db persimeciau ant j/b ir grudelio.. kas paskui bus.. biesas zino, bet savo stiliaus oj kaip neturiu, tu ka.. ir anksti dar.. bet aciu  4u.gif
uzsakant prekes galima pardavejui parasyti kur issiusti smile.gif
aha

Nu bet kaip sakant pakraipa siokia tokia jau aiskeja mirksiukas.gif

Ir del JB neatsakei. Kaip tu tas fotkes vertei? su actionu kokiu? O gal yra kurnors info pradziamokslio apie actionus? Nes ten tie sluoksniai ir pan man visai tamsus miskas.

QUOTE(kerolli @ 2009 06 19, 13:00)
as galvojau pirkti makro bet neskubu palauksiu tavo atsiliepimu apie juos  mirksiukas.gif
aciuks.gif  jau vakarejo, bet pabijojau blica panaudot  ax.gif
asciu ,pritariu  4u.gif
aciu uz pagalba  aciuks.gif

Vat as dabar galvoju pirkti kita obj, o jei jo ismatavaimai skirsis nuo mano kitinio g.gif

O kodel man neleidzia deti i flickr nuotrauku unsure.gif Gal kas su tuo susidure?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 19, 14:08)
ka nors parodyk blush2.gif

neturiu ka biggrin.gif po savaitgalio primesiu, tikiuosi pavyks kas nors rolleyes.gif

viskas... visa diena prie kompo.. sakes.. einu lauk, iki, geru kadru 4u.gif

Citra, dariau paprastai - grayscale, gradient map, sviesinau, kontrasto sumazinau, uzdejau triuksmo ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 birželio 2009 - 13:15
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 19, 13:12)

O kodel man neleidzia deti i flickr nuotrauku  unsure.gif Gal kas su tuo susidure?

gal virsijai menesio limita? g.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 13:13)
neturiu ka biggrin.gif po savaitgalio primesiu, tikiuosi pavyks kas nors  rolleyes.gif

zinok, as lauksiu ax.gif mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 19, 13:19)
gal virsijai menesio limita? g.gif

Kad absoliuciai ne. Naujai pasidariau, ir nei pirmos foto neleidzia ideti g.gif Cia tas pats,kaip man i photobucketa neleidzia ideti- meta klaida kazkokia.
Atsakyti
viskam  drinks_cheers.gif taciau cia esme ne nuotrauku suvokime (kas be ko viskas keisis ir keiciasi ir nesutampa ir sutampa), o formoje kritikos (net ne kritika ten) pateikimo smile.gif cia tas poziuris i ta pacia fotografija skirtingas jokios reiksmes nedaro smile.gif as kritika visu priimu, bet kai prasideda issidirbinejimai... vnz velgi, as taip suprantu  4u.gif skirtinga nuomone apie foto galima labai idomiai arba priesingai dviem zodziais  pasakyti smile.gif galima net diskusija isvystyti, butu be galo idomu.. bet ne sitaip  schmoll.gif tiesio as nesuprantu tokio bendravimo budo smile.gif ir visks.

jau rašiau anoje temoje: mes visi turim tam tikrus išraiškos būdus. galų gale kiekvienas turim savo vidinius gyvenimus. nėra įmanoma savo išraiškos metodus taip ištobulinti, kad jie visiems būtų priimtini.

ok, nebekvaršinu galvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 11:14)
Gal kam bus idomu apie naktine fotografija straipsnelis http://www.efoto.lt/...ine_fotografija

aciu labai bigsmile.gif man idomu

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 19, 11:31)
Visos skirtingos, visos turi SAVO poziuri, del to man cia idomu  4u.gif Nes nera okiu pikciu (kol kas) ir i kritika reaguoja kaip i stimula

drinks_cheers.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 06 19, 11:46)
stai imetu ta pacia is flickr ,man taip gaila sio kadro bet nesugebu geriau isgelbeti 

pirmoji man patinka, bet antroji labai tamsi..bet siaip kadrai tai faini..

QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 11:48)
manau, kad laikui bėgant pačios pajusit, kaip sudėtingėja požiūris į kitų ir aišku savo fotografijas. tas kaip kas mato, kaip kas supranta yra neatsiejama mokymosi dalis. sakau, manau, kad daugelis laikui bėgant tą pajusit. nes mokymasis fotografuoti su laiku nebėra vien tik techninių detalių aptarimas ir įsisavinimas, mokymasis fotografuoti susideda ir iš savo požiūrio analizės.

drinks_cheers.gif visiskai sutinku
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 12:48)
*manau, kad laikui bėgant pačios pajusit, kaip sudėtingėja požiūris į kitų ir aišku savo fotografijas. tas kaip kas mato, kaip kas supranta yra neatsiejama mokymosi dalis. sakau, manau, kad daugelis laikui bėgant tą pajusit. nes mokymasis fotografuoti su laiku nebėra vien tik techninių detalių aptarimas ir įsisavinimas, mokymasis fotografuoti susideda ir iš savo požiūrio analizės.
** Aišku, žmogiškoji prigimtis tokia, kad konfliktų metu gana gerai išsigrynina mintys ir suvokimai. todėl aš asmeniškai tas drakes laikau naudingu reiškiniu. nes jų metu žmonės patys sau atsako į juos kankinančius klausimus ir priima jiems naudingus/reikalingus sprendimus. 4u.gif

*Visiskai sutinku.
**Tame ir esme, kad toje temoje vyksta drakes, vis provokuojamos konfliktines situacijos.Ne konfliktai o diskusijos, disputai veda i tiesa ir atradimus.Konfliktai tik priemone izeisti kitus, islieti savo susikaupusi pykti ir po to teisintis,kad vis del to taip atrandame save ir gauname atsakymus i mus kankinacius klausimus.
Vien zo, baigiu sia tema, nes jau gaunasi raganu medziokle.Sekmes jumi visiemi su saules,menulio ir protu prietemom ir saves ieskojimais...

Papildyta:
Citra, gal limita isbaigei menesio.Tem berot 100mb yra?Arba gal luzta tavo intikas, man taip buvo, bet kita diena viskas susitvarke mirksiukas.gif
Papildyta:
Keroli kai tik pabandysiu, butinai parasysiu doh.gif
Zitlali, as tai makro filtrus del lasiuku emiau, nes su mano kitiniu be sansu lasiukus uzlasintus ant daikto su viduje atsispindinciu daiktu fotkinti.Viskas nerysku gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 19, 11:12)
O kodel man neleidzia deti i flickr nuotrauku  unsure.gif Gal kas su tuo susidure?

gal tu neturi elektroninio yahoo g.gif
Atsakyti
fuuuuuu tik dabar perskaiciau viskas pas pazengusias doh.gif Jetau, berods tik laimejau, cia pasilikus biggrin.gif Jauciu ten ishvis nora fotografuoti ir kazkam rodyti dingtu po pirmos parodytos foto unsure.gif

Kas pirksis Macro zieda Nikonui? Ar ten vienodai rodo kokiam fotikui? sorry nesusigaudau unsure.gif blyyyyn einu i plapalus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 19 birželio 2009 - 14:05
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 11:01)
merginos jeigu ko reik is ebay mielai padesiu jum isigyti wink.gif

kad nors kiek suprasčiau anglų verysad.gif blush2.gif
ir kaip visada ačiū už puikias nuorodas

Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 19, 15:04)
fuuuuuu tik dabar perskaiciau viskas pas pazengusias  doh.gif Jetau, berods tik laimejau, cia pasilikus  biggrin.gif Jauciu ten ishvis nora fotografuoti ir kazkam rodyti dingtu po pirmos parodytos foto  unsure.gif

aš niekaip nepasiveju doh.gif

čia mano bandymas versti j/b pagal Zitalirekomendacija
user posted image

čia šeip pasidairytičia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 19 birželio 2009 - 15:32