QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 18, 20:28)
Tik imetu viena nuotraukyte vakarykscia jusu teismui
Saldusis nektaras
man grazu..patinka tokios ryskios spalvos
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 20:57)
tu manai kad po skaitmenos perejimas i juostini yra gryzimas atgal? idomiai...
kai kurie zmones taip mano..o kitiems tai nostalgija..na as irgi kazkada fotografavau su zenitu..nes mane tas veze..buvo idomu bandyti ir nezinoti kas gausis..laukti..bandyti nustatyti idealius parametrus ir ju nepamirsti..buvo idomiau nei su skaitmenine muiline..taciau..tas jau praeiti..bent pokolksa..dabar mane veza greitas rezultatas(nes visiskai neturiu laiko)..gera kokybe ir visapusiskumas..
sekmes tau beieskant to kas tave veza juk svarbiausia, kad tau butu gerai
QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 21:41)
vakar taip gražiai vartėsi katinas ant pievutės,o aš niekaip nesugalvojau kaip jį gražiau nupaveiksluoti
jei tokia būtų nuotrauka, ar ji labai netaisyklinga? tas pusė katino kvailai atrodo?
kažkaip karpyt reikėtų?ar čia išviso netikęs kadras?
jei tokia būtų nuotrauka, ar ji labai netaisyklinga? tas pusė katino kvailai atrodo?
kažkaip karpyt reikėtų?ar čia išviso netikęs kadras?
fainas katinas ale nukirptas labai..manau reikejo dar zemiau leistis..
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 22:18)
Kelios foto is siandienos razinku ner, neieskojau..
pirma super..man irgi niekas netrugdo, nes viskas kas ten pasaliniai tuo paciu yra tik fragmentai, todel neerzina..tokia labai naturaliai pagauta
ir trecia patinka labai..prikausto zvilgsni..idomiai taip iremina akytes o focusas tox soft..tai cia taip turejo but ane
QUOTE(bonda @ 2009 06 19, 07:04)
ps yra gerai, bet nepersistengiant o actionai vis tik vagia kokybe -bent mano tokie pastebejimai tai ir nelabai myliu as ju..nebent kazka ypatinga, bet nelabai vykusi bandyt jais gelbet
va del kokybes nukentejimo tai visiskai pritariu