Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 18, 20:28)

Tik imetu viena nuotraukyte vakarykscia jusu teismui  blush2.gif

Saldusis nektaras

man grazu..patinka tokios ryskios spalvos biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 20:57)
tu manai kad po skaitmenos perejimas i juostini yra gryzimas atgal? idomiai...

kai kurie zmones taip mano..o kitiems tai nostalgija..na as irgi kazkada fotografavau su zenitu..nes mane tas veze..buvo idomu bandyti ir nezinoti kas gausis..laukti..bandyti nustatyti idealius parametrus ir ju nepamirsti..buvo idomiau nei su skaitmenine muiline..taciau..tas jau praeiti..bent pokolksa..dabar mane veza greitas rezultatas(nes visiskai neturiu laiko)..gera kokybe ir visapusiskumas..
sekmes tau beieskant to kas tave veza 4u.gif juk svarbiausia, kad tau butu gerai mirksiukas.gif

QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 21:41)
vakar taip gražiai vartėsi katinas ant pievutės,o aš niekaip nesugalvojau kaip jį gražiau nupaveiksluoti  doh.gif
jei tokia būtų nuotrauka, ar ji labai netaisyklinga? tas pusė katino kvailai atrodo?
kažkaip karpyt reikėtų?ar čia išviso netikęs kadras?

fainas katinas wub.gif ale nukirptas labai..manau reikejo dar zemiau leistis..

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 22:18)
Kelios foto is siandienos smile.gif razinku ner, neieskojau..

pirma super..man irgi niekas netrugdo, nes viskas kas ten pasaliniai tuo paciu yra tik fragmentai, todel neerzina..tokia labai naturaliai pagauta thumbup.gif
ir trecia patinka labai..prikausto zvilgsni..idomiai taip iremina akytes thumbup.gif o focusas tox soft..tai cia taip turejo but ane mirksiukas.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 19, 07:04)
ps yra gerai, bet nepersistengiant mirksiukas.gif  mirksiukas.gif o actionai vis tik vagia kokybe -bent mano tokie pastebejimai doh.gif tai ir nelabai myliu as ju..nebent kazka ypatinga, bet nelabai vykusi bandyt jais gelbet mirksiukas.gif

va del kokybes nukentejimo tai visiskai pritariu drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 09:49)
na su manim gal nesutiks, bet kaip makro tai smarkiai man ryskumo truksta. Nesimato to priekio drugelio. Pavyzdziui ikeliu daugiau maziau teisingus drugelius

Ten reikia macro objektyva,manau,tureti,kad taip nufotkint.Mano kitinis blush2.gif
Atsakyti
Jap jap, panos, nebijokit pas Zitlali ka uzsisakyt.As dabar savuju zaisliuku laukiu. rolleyes.gif
Paskaiciau siandien prisedus pazengusiuju tema ir kazkaip sumislijau, kad gal si karta jokio skilimo nedarom, bo visai netraukia mani ten i pasiputusiu zmoniu buri, kur naujoku jiem nereikia, nes tingi jie but mokytojais, nenori dalintis su kitais savo patirtim.Sarkazmo ir kartelio pilni.Dafai prirase tam tikra sk temu niekur nebesiskirstom, na nebent pamatytume, kad jau baigiam savose sultyse isvirti.
Atsakyti
Ievosiau as uz... ax.gif plius da plepalu tema juk turim biggrin.gif manau sociai vietos. Bet kas nori tas lai eina.. kiekvieno reikalas 4u.gif pas man gyvenime ir taip per daug sh, kad dar virtualioje erdveje papildomai i ji ziureciau, as ne sado mazo... zinoma, nelygu kaip kas supranta tas visas diskusijas anoje temoje, juk tik del nuomoniu issikyrimo ir verda kose smile.gif as suprantu vienaip ir tiesiog neturiu noro ten kist nosies smile.gif vnz.. kiekvienam savo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 birželio 2009 - 12:09
Tai aisku cia ne prievarta laikysim, kas nori tegu eina, bet mes ir cia vietos daug turim ir plepalus taip pat.O kol pramoksim taisykles tikrai nemazai laiko praeis,plius dar kiekviena kitoki matyma turim, tai bus it papildymas viena kitai ir akiracio prapletimas.
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 19, 11:23)
Paskaiciau siandien prisedus pazengusiuju tema ir kazkaip sumislijau, kad gal si karta jokio skilimo nedarom, bo visai netraukia mani ten i pasiputusiu zmoniu buri, kur naujoku jiem nereikia, nes tingi jie but mokytojais, nenori dalintis su kitais savo patirtim.Sarkazmo ir kartelio pilni.Dafai prirase tam tikra sk temu niekur nebesiskirstom, na nebent pamatytume, kad jau baigiam savose sultyse isvirti.

doh.gif
Atsakyti
Gal kam bus idomu apie naktine fotografija straipsnelis http://www.efoto.lt/...ine_fotografija
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 12:07)

aciuks.gif Kitokio komentaro is pazengusiuju puses ir nesitikejau
Atsakyti
Labai geras straipsnis apie blykstes bigsmile.gif http://www.efoto.lt/...lykste_issamiai ir cia http://www.efoto.lt/...konis_akimirkos einu nagrinetis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 birželio 2009 - 12:27
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 19, 12:19)
aciuks.gif  Kitokio komentaro is pazengusiuju puses ir nesitikejau

1. tai ne "pažengusiųjų", o MANO komentaras. neapibendrink.
2. neatėjau čia pulti ir pyktis, tik norėjau parodyti, kad perskaičiau Tavo postą ir su juo nesutinku.
3. gaila, bet įsikalei į galvą, kad "pažengusieji" pasikėlę ir nenori "naujokų", ir užsispyrus matai tik tai, ką nori matyti smile.gif gal atvėsus pamatysi ir tai, ką kiti norėtų pasakyti.
4. paskaityk po kelių dienų visą tą diskusiją. tikriausiai įspūdis apie pažengusiųjų pasikėlimą nedings, bet gal gausi naudingos informacijos apie fotografiją, jos vertinimą ir pan. 4u.gif

Sėkmės visoms merginoms 4u.gif sorry, kad įlindau.
Atsakyti
laba rolleyes.gif
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 18, 21:34)
Keroli "Taip vienisa" man tie lapai pirmam foen maiso, ziurau i foto ir ranka kyla juos patraukti.Ir apkirpt reiktu taip, kad paukstelis butu ant vienos is trecdaliu linijos.
"Ar dar matausi" - ideja ir pagautas naturalus momentas man patinka, bet erdves per daug.Kirpciau kaire ir apacia, kad berniukas butu ant dvieju trecdaliu  liniju sankirtos.Ir ar cia gruda ar tekstura is filtru dejei.Netinka, atrodo siek tiek per murzina foto.Va jei butu kita teksturine foto uzdeta tada daugiau primintu vintage stiliu ir ziuretusi.

aciu uz komentarus aciuks.gif antra buvo mazinta ir atsirado ta keista faktura uztai ir klausiau kaip kelti nuotraukas is flickr ,jau gan didelis gabalas nukirptas is kaires ir apacios ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 05:49)
o kas su flickr negerai?
del pauksciuko nu tai ka... tupi jis ir tupi smile.gif man neatspindi pavadinimo nuotrauka.
antra butu idomesne jei butu israiska vaiko kitokia, dabar nenaturali man ji, atrodo, kad nuvarytas vaikas prie sienos pozavimui, o jis atsisuko paklaust 'ar taip gerai?' smile.gif va pazengusiu temoj mamos net virkdo vaikus del kadro  lotuliukas.gif juokais cia aisku, ir dar labai jau murzinas veidukas... j/b per triuksmingas.
trecioje per daug jovalo mano galva, kirpciau, kad butu tik veidukas ir rankute tarp grotu, nelabai suspaudziant, bet isvengiant tu kitu foniniu detaliu kaip kelias ir apacioje...

dekui uz komentarus taisysiuosi bet sita "vabala" sunku pagauti nemegsta jis kameros jis cia kopijavo teti uztai ir zvilgsnis i sona ir gan is toli fotkinta vakare tai ir kokybe nukentejo ,as jau teisinuosi ax.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 19, 05:51)
eini i all size ir pasirenki, kuri dydi rodyt mirksiukas.gif

dekui uz pagalba ,dabar jau issiaikinau aciuks.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 19, 08:20)
Kerolli, sutinku su Zitlali komentarais- pirmoj pauksciukas vidury beveik- nesiziuri, truputi pirmam kadre zoles isplaukusios trukdo- prasienaut tongue.gif
antroj grudas netinka, ypac toks stambus ant tokio mazo veiduko (turiu omeny, kad veidas uzima mazai ploto ir grudeliai dideli)
o paskutinej nezinojau ko truksta, bet va kaip Zitlali parase, kad is arciau.

aciuks.gif Rico

idomus variantas ,kazkaip sove i galva kazi kaip atroditu iskirpus maza skilute kartone ir tai nufotogravus kazka ,reiks pamegint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 19, 11:23)
Dafai prirase tam tikra sk temu niekur nebesiskirstom, na nebent pamatytume, kad jau baigiam savose sultyse isvirti.

Cia skilimas vyko, del to kad jau tikrai daug kas netiko i pradziamoksles. 4u.gif Beto dabartinis skilimas buvo i nauda, juk kiek naujoku atejo i nauja tema. Nes jei skilimo nebutu, tai taip ir skaitytu patiliukais, ir bijotu prisijungti mirksiukas.gif Mes dar ilgai ir nuobodziai cia liksim mirksiukas.gif Visos skirtingos, visos turi SAVO poziuri, del to man cia idomu 4u.gif Nes nera okiu pikciu (kol kas) ir i kritika reaguoja kaip i stimula mirksiukas.gif Man patinka 4u.gif
Atsakyti