Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 06 19, 09:44)
cia tu apie ta kortele, pagal kuria WB nustatyneji? ax.gif

na, ne kortele... va toks:
http://cgi.ebay.com/...em=250343949213

nzn kaip as anksciau nenusistatinedavau to wb kaskart pakeitus aplinka.. visgi ta teorija snipstas kol praktiskai neisbandai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 18, 23:58)
karpyt jau nėra ko smile.gif Labaiir taip suspaustas smile.gif reikėjo gult ant žolės ir katino lygyje fotografuot, daugiau erdvės paliekant  g.gif

supratau 4u.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 06 19, 00:32)
vijja norisi tam kaciukui daugiau erdves ,del fokuso sutinku su kitten  drinks_cheers.gif man iskilo pavadinimas siai nuotraukai " ja na solniske lenzu ..."  lotuliukas.gif

tikrai taiklus pavadinimas thumbup.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 08:49)
truksta erdves jam, atrodo netycia nuvirto jis i ta krastine apatine nutoraukos ir nepatogiai dabar prisiplojes guli... smile.gif sviesiau noretusi taip pat

unsure.gif joooo,prisiplojęs doh.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 19, 08:51)
eini i all size ir pasirenki, kuri dydi rodyt mirksiukas.gif

valio,viskas dabar ok,ačiukas 4u.gif
QUOTE(bonda @ 2009 06 19, 09:04)
esme ne dienos, o kiek kadru padarai mirksiukas.gif

jau supratau blush2.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 19, 09:14)
siaip tai nelabai vykes ax.gif  ir ausis nukirpta ax.gif

ir aš vis pasižiūriu ir galvoju,nu nejau buvo sunku tą ausį prigriebt biggrin.gif

ačiū už komentarus,mergaitės,iš jų ir mokaisi wub.gif

Atsakyti
Zitlali, man pirma ne, patiko ta kur vaikai per tvora ir kur Simonas (labai grazus vardas lotuliukas.gif ) vienas is sono, nes tos nuotraukos tarsi kalba kazka, net kai nepasakoji istorijos, galiu ja susikurt, kokia noriu. o paskutine irgi nepatiko. asmeniskai man nepatinka toks rakursas.

nepamenu kieno katinukas buvo zolej,Vijjos berods, bet jis lyg ciuozia is virsaus zemyn, nestabilumas kazkoks ir gaila kad puse nukirpta.

Atsakyti
niu va, susitarem kita sav su ja pas arklius varysim fotkintis tongue.gif gal pavyks kas idomiau..

Aciu uz komentarus 4u.gif man asmeniskai labiausiai patinka pirma...

klausykit, gal zinot kokiu budu kaip nukreipti integruotos blykstes sviesa ten kur jos reik? na, zinoma, tiek kiek imanoma g.gif kad nesautum tiesiai i prieki...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 birželio 2009 - 09:43
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 08:47)
na, ne kortele... va toks:
http://cgi.ebay.com/...em=250343949213

nzn kaip as anksciau nenusistatinedavau to wb kaskart pakeitus aplinka.. visgi ta teorija snipstas kol praktiskai neisbandai smile.gif

chebra, gal kas toki uzsakines bigsmile.gif Zitlali, pas tave grinai toks pat is ebay? uz 4 zaliu, ir as tokio noriu. Tik nemoku per ebay unsure.gif niekad nieko nesisiunciau unsure.gif Gal kas tuo paciu prigrebtu ir man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 19, 10:57)
chebra, gal kas toki uzsakines  bigsmile.gif Zitlali, pas tave grinai toks pat is ebay? uz 4 zaliu, ir as tokio noriu. Tik nemoku per ebay  unsure.gif niekad nieko nesisiunciau  unsure.gif Gal kas tuo paciu prigrebtu ir man  rolleyes.gif

aha sitas smile.gif cia mano 67mm objektyvui.. bet naudoju ir ant 62mm smile.gif galiu uzsakyti, man nesunku, skype me smile.gif

merginos jeigu ko reik is ebay mielai padesiu jum isigyti wink.gif

na va, kaip tik radau straipsneli apie sonine sviesa, paskaitykit 4u.gif http://www.efoto.lt/...s/sonine_sviesa (kazi kur Tiny dingo g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 birželio 2009 - 10:10
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 22:18)
Kelios foto is siandienos smile.gif razinku ner, neieskojau..
ryt bus daugiau... iki

man pirmoj razinka yra, antra be pavadinimo butu schmoll.gif - i nosi pagrindinis demesys, bet su pavadinimu lyg ir nieko g.gif
kur akyte nukirsta is karto krenta i akis, vis gi noretus jos visos, bet kai pagalvoji ir tokia mintis idomi ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 08:11)
klausykit, gal zinot kokiu budu kaip nukreipti integruotos blykstes sviesa ten kur jos reik? na, zinoma, tiek kiek imanoma  g.gif kad nesautum tiesiai i prieki...

as ana diena bandinejau- padariau puse kambario apsviesta, puse ne, nezinau ar to nori blush2.gif su popieriaus lapu, sulanksciau blush2.gif
user posted image
cia tik siaip bandymas, nekomentaram tikrai., kitoj dariau horizontaliai, gavos svelnesnis perejimas, kitoj tik vos apacios liko apsviestos,. na, pasibandysi ax.gif blush2.gif

Kerolli, sutinku su Zitlali komentarais- pirmoj pauksciukas vidury beveik- nesiziuri, truputi pirmam kadre zoles isplaukusios trukdo- prasienaut tongue.gif
antroj grudas netinka, ypac toks stambus ant tokio mazo veiduko (turiu omeny, kad veidas uzima mazai ploto ir grudeliai dideli)
o paskutinej nezinojau ko truksta, bet va kaip Zitlali parase, kad is arciau.

Vijjos katinas kaip kazkas sake- nelabai stabilus, neisivaizduociau is kurio kampo prieiti prie gyvunu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 19, 11:20)
man pirmoj
as ana diena bandinejau-

aciu Rico uz kritika, sutinku drinks_cheers.gif
mmm... ne... as matyt noriu kitaip biggrin.gif masciau kaip su integruotu blicu padaryt sonini apsvietima lotuliukas.gif vnz is sh vaska isspaust norejau doh.gif neimanoma smile.gif bet fainai sugalvojai bigsmile.gif atrodo lyg pro duris sviesa sklistu vos praviras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 birželio 2009 - 10:25
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 11:01)
aha sitas smile.gif cia mano 67mm objektyvui.. bet naudoju ir ant 62mm smile.gif galiu uzsakyti, man nesunku, skype me smile.gif

merginos jeigu ko reik is ebay mielai padesiu jum isigyti wink.gif

na va, kaip tik radau straipsneli apie sonine sviesa, paskaitykit  4u.gif http://www.efoto.lt/...s/sonine_sviesa (kazi kur Tiny dingo  g.gif )

geras straipsnis, man patinka kai raso koki F islaikyma pasirenka, tada kazkaip info geriau istringa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 06 18, 21:07)
Nu nesupykit ant manęs, bet mano nuomone, ne nuotraukos kokybėje esmė. O tai, kas joje vaizduojama, kokius jausmus nuotrauka sukelia.  4u.gif

idejau Duomos pasisakyma pas pazengusiuos, manau ji nesupyks. Nes labai jai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 00:18)

patiko man priespaskutine - iremintas veidukas. - o pakomentuot ir nemoku , nu kosmaras kazkos doh.gif
Atsakyti
rasytce kur praradai kritikos balsa? biggrin.gif

aj db ziuriu ir matau kad nieko gero tose foto doh.gif aciu uz kritika panos, gerai kai sudirbat biggrin.gif

vnz jei kam reik is ebay ko tai plepalu temoj ar pan susitarkit kiek ko man uzsakineti, tai kad vienu kartu paimt keliom 4u.gif
Atsakyti