Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Josephin @ 2009 06 18, 19:33)
na..nezinau kaip jus cia mergaites nuotraukas rodot..bet betkokioj galerijoj sudetos fotkes beveik visu fotografu buna praejusios PS koregavimus.. mirksiukas.gif ypac jei fotografuojama RAW kitaip net neimanoma biggrin.gif

ps yra gerai, bet nepersistengiant mirksiukas.gif mirksiukas.gif o actionai vis tik vagia kokybe -bent mano tokie pastebejimai doh.gif tai ir nelabai myliu as ju..nebent kazka ypatinga, bet nelabai vykusi bandyt jais gelbet mirksiukas.gif

QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 19:45)

dar klausimėlis,ar norma,kad fotikas išsikrauna per dvi dienas?
ar čia tiesiog kol naujas taip  g.gif

esme ne dienos, o kiek kadru padarai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 18, 21:28)

Saldusis nektaras

ziuriu visom cia grazu ir rysku, o man tai nelabai blush2.gif blush2.gif ryskumas vel visas tik gelej, o drugelyje nerasta ax.gif ir velgi riekia tam drugiui erdves i kita puse nei dabar yra mirksiukas.gif
Atsakyti
aj biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 19 birželio 2009 - 08:13
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 19, 09:04)
Ha  biggrin.gif tai reikejo pavadinima uzdet, tada butu iskart viskas aisku  biggrin.gif Nuimu savo "ne"  rolleyes.gif

pavadinimas yra italiku parasytas smile.gif esme tokia , kad neva stumdo ji mano vaika, pirmoje 'drakes', antroje mano vaikas pasislepes, trecioje ji neva triumfuoja ir 'pozuoja' tongue.gif nu vnz... gal ir nesamone lotuliukas.gif einu ziet ka da turiu gero ar blogo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 birželio 2009 - 08:06
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 19 birželio 2009 - 08:13
QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 22:41)

jei tokia būtų nuotrauka, ar ji labai netaisyklinga? tas pusė katino kvailai atrodo?
kažkaip karpyt reikėtų?ar čia išviso netikęs kadras?

siaip tai nelabai vykes ax.gif ir ausis nukirpta ax.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 23:18)
Kelios foto is siandienos smile.gif razinku ner, neieskojau..

pagaliau buitiakai thumbup.gif thumbup.gif man trecios ideja labai patiko thumbup.gif thumbup.gif o paskutinej ten kazkas nelabai gerai, ar persviestas smakriukas ra kazkas su spalvom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 19, 09:12)

nu jo... cia tik mamom -mum viskas aisku is siu foto doh.gif ne veltui i seimos albuma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 08:14)
nu jo... cia tik mamom -mum viskas aisku is siu foto  doh.gif ne veltui i seimos albuma biggrin.gif

biggrin.gif as ten pagalvojau kad ten isvis tris skirtingi vaikai blush2.gif aj ziauriai skubu sian. paskutine diena darbe pries atostogas. ir paskutine diena su internetu. Tai turiu visus savo ir nesavo reikalus sutvarkyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 19 birželio 2009 - 08:17
QUOTE(bonda @ 2009 06 19, 09:14)
paskutinej ten kazkas nelabai gerai, ar persviestas smakriukas ra kazkas su spalvom g.gif

murzinas ir sudraskytas veidas... o ir kitos matot persviesta smakra? g.gif man tai normaliai kazkaip rodo mano monitorius

turiu as ir spalvotu foto, bet visiskas bardakas fone... del to db verciu j/b... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 birželio 2009 - 08:20
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 08:16)
murzinas ir sudraskytas veidas... o ir kitos matot persviesta smakra?  g.gif man tai normaliai kazkaip rodo mano monitorius

mano prieskarinis monitorius rodo taip, kad smakriukas persviestas tikrai nedaugiau nei zandukas tongue.gif Kol bonda nepasake, nepastebejau net mirksiukas.gif
i seimos albumus , tai ne i ta ziuriu tokiuose foto. O i foto idomuma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 19 birželio 2009 - 08:22
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 08:16)
murzinas ir sudraskytas veidas... o ir kitos matot persviesta smakra?  g.gif man tai normaliai kazkaip rodo mano monitorius

turiu as ir spalvotu foto, bet visiskas bardakas fone... del to db verciu j/b...  doh.gif

smakriuke tai man grynai kaip plemas blush2.gif -uztat ir prikibau ax.gif o siaip skruostukai, nosyte irgi lyg persviesti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 19, 08:20)

i seimos albumus , tai ne i ta ziuriu tokiuose foto. O i foto idomuma  biggrin.gif

mano absoliut visos fotkes yra vadinamam seimos albumui tongue.gif aisku, atspausdinu dabar gerokai maziau nei kazkada tongue.gif lotuliukas.gif o kas tai yra ne siemos albumui as po siai dienai nesuprantu blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Tiesa, spalvos gavos nerealios, ryskios, tokios kontrastingos, TIKROS! Neisivaizduoju kaip as be wb filtro fotkinau anksciau, vakar Boruzkos man sakytus zodzius paminejau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 06 19, 09:26)
smakriuke tai man grynai kaip plemas  blush2.gif -uztat ir prikibau ax.gif  o siaip skruostukai, nosyte irgi lyg persviesti g.gif

viskas aisku , einu ziet... aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 19, 08:38)
Tiesa, spalvos gavos nerealios, ryskios, tokios kontrastingos, TIKROS! Neisivaizduoju kaip as be wb filtro fotkinau anksciau, vakar Boruzkos man sakytus zodzius paminejau biggrin.gif

cia tu apie ta kortele, pagal kuria WB nustatyneji? ax.gif
Atsakyti