Sveiki Pakomentuot,deja,neturiu laiko kazka
Tik imetu viena nuotraukyte vakarykscia jusu teismui
Saldusis nektaras
QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 20:45)
dar klausimėlis,ar norma,kad fotikas išsikrauna per dvi dienas?
itariu nuo tavo kiekio fotografavimo tai taip ir turi but
QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 21:17)
radau dar vieną baltą daiktą,ale tokį
oki doki
QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 22:07)
baltą lapą fokusavau kaip Rasytce parašė,pakišus kitą daiktą sufokusavau,tada patraukiau ir pykšt
Rasytce,tau balionai už pagalbą
Rasytce,tau balionai už pagalbą
matei kaip
na negaila patarimu tikrai, kai juos ir panaudoja ir stengiasi, lipa per galva, bet padaro. na tiesiog dziugu gi kazkaip pasitveriau tave tempt uz ausu, nors nezinau kodel
vijja man tinka
G_i_e_d_r_ė man labai vykus ,gal tik noretusi erdves virs drugelio o ne desineje puseje ,bet man ir taip ziurisi
o kodel mano fot niekas nenori sukritikuot
G_i_e_d_r_ė man labai vykus ,gal tik noretusi erdves virs drugelio o ne desineje puseje ,bet man ir taip ziurisi
o kodel mano fot niekas nenori sukritikuot
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 18, 22:28)
*itariu nuo tavo kiekio fotografavimo tai taip ir turi but
*oki doki
* matei kaip
*na negaila patarimu tikrai, kai juos ir panaudoja ir stengiasi, lipa per galva, bet padaro. na tiesiog dziugu gi kazkaip pasitveriau tave tempt uz ausu, nors nezinau kodel
*oki doki
* matei kaip
*na negaila patarimu tikrai, kai juos ir panaudoja ir stengiasi, lipa per galva, bet padaro. na tiesiog dziugu gi kazkaip pasitveriau tave tempt uz ausu, nors nezinau kodel
* aaaaaaaaa,gal,nes aš jau sunerimau.Bet nepamasčiau,kad visą dieną iš rankų nepaleidžiant kitaip ir būti negali
* maniau pagalvosit,kad man farikt
* o aš visą dieną dėl to vargau
*patarimus labai vertinu
šiandien iso bijojau kelt,kad Rasytce velnių neduotų
bet atsiminiau dar vieną patarimą kai išlaikymą tedavė 1.6,tada kilstelėjau iso ir.. na,žodžiu,tampyk tas mano ausis kiek reikia,jei iš to žinių daugėja
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 18, 22:39)
Vija, liuks ND Oho kokia greita naujokė
stengiuos pasivyt jumi,nes pirmą dieną jaučiausi kaip musė įmesta į barščius
QUOTE(kerolli @ 2009 06 18, 22:42)
vijja man tinka
ramiai galėsiu eiti miegoti
o dienos šviesoje reikės perdaryti? su tuo paciu daiktu ?
QUOTE(Josephin @ 2009 06 18, 20:51)
cia taspats kaip pabandyt fotografuot su digital ir vel grist prie juostos..kam daryt sunkiau jei galima lengviau
tu manai kad po skaitmenos perejimas i juostini yra gryzimas atgal? idomiai... o fotografija dabartine tai yra tik nuotraukos padarytos skaitmeniniu fotoaparatu? juk tai kur kas placiau.. gali ir mobiliu sedevra sukurti. Nereiketu taip apriboti poziurio, nauja-skaitmena, sena ir atgyvene-juosta... As dabar isigijau juostini fotoaparata ir nemanau, kad gryztu 'atgal', priesingai, as ieskau saves, savo kurybai tinkamiausio irankio. Galbut juosta tuo nebus, bet as pabandysiu. Skaitmena lengviau? ziurint kokio rezultato sieki, jei komercijai tai tada galbut taip, juk pykst pokst, nuspalvini PS ir yra, pinigai ant stalo ir visi laimingi, netikusius 100 kadru is 200 istrini ir dzilin.. juosta ipareigoja atsakingiau ziureti i fotografija, negalima pratrint kadru, turi pries nuspaudziant mygtuka labai gerai apgalvoti, kompozicija, ekspozicija ir kitus niuansus. As nei uz viena nei uz kita, as uz ieskojima saves, galbut atrasi save su savo pacios sukonstruotu fotoaparatu. Reikia ieskoti, neapsiriboti tokiu -greiciau, patogiau. fotoaparatas tai tik irankis kurejo rankose. Bet aisku, visi mes esam asmenybes, visi su skirtingom ziniom bei patirtimi, todel kiekvienas ieskome skirtingu atsakymu cia, skirtingai suprantame savo 'mokslus', bei keliausime skirtingais keliais bet kokiu atveju sioje vietoje musu nuomones issikiria negalejau patyleti. Galbut kam nors iskils daugiau klausimu ir prades siek tiek giliau 'kapstyti' zinoma, ne man tokius dalykus pasakot.. visgi dar nedaug laiko praejo nuo visko pradzios... bet... nu ir issipleciau.. dar su lyriniais nukrypimais
tuoj pakritikuosiu foto ka tik gryzau... tuojaus
QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 22:55)
o dienos šviesoje reikės perdaryti? su tuo paciu daiktu ?
taip taip ir ne vienaa karta , kad nepasirodytu taip jau cia paprasta
ne ne - juokauuunu gali ir su tuo paciu gali ir su kitokiu
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 18, 22:58)
taip taip ir ne vienaa karta , kad nepasirodytu taip jau cia paprasta
jep,bus ką veikti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 18, 23:00)
Zitka, jau įsigyjai juostinį??? Nu greitai tu
aha atkeliaus veliau pas man, bet ir nejudinsiu jo kol kas, kol kampu nenuslifuosiu erzinanciu savo skaitmeniniu plius ir siaip dar daug ko turiu pasimokyt pries judinant ana.. bet jau turesiu, tai ramu bus
Giedres foto koks ryskumas Man tinka ir kompozicija.
kerolli foto irgi neprabego pro akis, istrigo. tik jau komentuot bijau nesinori parasyt grazu, jokios naudos, tai tik ekrana tersiu tai pabandysiu ne vienu, dviem zodziais parasyt, ka manau is mokinio pozicijos
pirmoji patinka savo nuotaika ir ryskumo man atrodo netruksta.
anrtoji gal kiek per pilka, bet kadravimas patiko.
treciojoje gal buciau kiek pritupus dar fotkinant, bet ir taip visai neblogai
nu man visos foto grazios, kol paciai taip neiseina, negaliu meluot, kad nepatinka
kerolli foto irgi neprabego pro akis, istrigo. tik jau komentuot bijau nesinori parasyt grazu, jokios naudos, tai tik ekrana tersiu tai pabandysiu ne vienu, dviem zodziais parasyt, ka manau is mokinio pozicijos
pirmoji patinka savo nuotaika ir ryskumo man atrodo netruksta.
anrtoji gal kiek per pilka, bet kadravimas patiko.
treciojoje gal buciau kiek pritupus dar fotkinant, bet ir taip visai neblogai
nu man visos foto grazios, kol paciai taip neiseina, negaliu meluot, kad nepatinka