Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveiki 4u.gif Pakomentuot,deja,neturiu laiko kazka unsure.gif 4u.gif

Tik imetu viena nuotraukyte vakarykscia jusu teismui blush2.gif

Saldusis nektaras
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 20:45)
dar klausimėlis,ar norma,kad fotikas išsikrauna per dvi dienas?

itariu nuo tavo kiekio fotografavimo tai taip ir turi but hihihi.gif

QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 21:17)
radau dar vieną baltą daiktą,ale tokį  blush2.gif

oki doki ok.gif

QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 22:07)
baltą lapą fokusavau kaip Rasytce parašė,pakišus kitą daiktą sufokusavau,tada patraukiau ir pykšt  biggrin.gif
Rasytce,tau balionai už pagalbą  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tongue.gif didis.gif matei kaip rolleyes.gif bis.gif bis.gif

na negaila patarimu tikrai, kai juos ir panaudoja ir stengiasi, lipa per galva, bet padaro. na tiesiog dziugu gi biggrin.gif kazkaip pasitveriau tave tempt uz ausu, nors nezinau kodel lotuliukas.gif
Atsakyti
Vija, liuks ND cool.gif Oho kokia greita naujokė smile.gif

Giedre, ryškumas geras, o apie kompoziciją nuomonės neturiu, nes dar pačiai reik gerooookai temptis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 18 birželio 2009 - 21:40
vijja man tinka mirksiukas.gif

G_i_e_d_r_ė man labai vykus ,gal tik noretusi erdves virs drugelio o ne desineje puseje ,bet man ir taip ziurisi thumbup.gif

o kodel mano fot niekas nenori sukritikuot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 18 birželio 2009 - 21:51
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 18, 22:28)
Sveiki  4u.gif  Pakomentuot,deja,neturiu laiko kazka  unsure.gif  4u.gif

Tik imetu viena nuotraukyte vakarykscia jusu teismui  blush2.gif

Saldusis nektaras
user posted image

nu jau koks ryškumas bigsmile.gif thumbup.gif tik, manau, ta gėlė turėtų būti visa, kad kompoziciškai teisinga būtų
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 18, 22:28)
*itariu nuo tavo kiekio fotografavimo tai taip ir turi but hihihi.gif

*oki doki ok.gif

* didis.gif matei kaip  bis.gif

*na negaila patarimu tikrai, kai juos ir panaudoja ir stengiasi, lipa per galva, bet padaro. na tiesiog dziugu gi biggrin.gif kazkaip pasitveriau tave tempt uz ausu, nors nezinau kodel  lotuliukas.gif

* aaaaaaaaa,gal,nes aš jau sunerimau.Bet nepamasčiau,kad visą dieną iš rankų nepaleidžiant kitaip ir būti negali biggrin.gif

* lotuliukas.gif maniau pagalvosit,kad man farikt doh.gif

* thumbup.gif o aš visą dieną dėl to vargau doh.gif

*patarimus labai vertinu thumbup.gif
šiandien iso bijojau kelt,kad Rasytce velnių neduotų lotuliukas.gif
bet atsiminiau dar vieną patarimą kai išlaikymą tedavė 1.6,tada kilstelėjau iso ir.. na,žodžiu,tampyk tas mano ausis kiek reikia,jei iš to žinių daugėja biggrin.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 18, 22:39)
Vija, liuks ND  cool.gif Oho kokia greita naujokė smile.gif

stengiuos pasivyt jumi,nes pirmą dieną jaučiausi kaip musė įmesta į barščius doh.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 06 18, 22:42)
vijja man tinka  mirksiukas.gif

thumbup.gif

ramiai galėsiu eiti miegoti wub.gif

o dienos šviesoje reikės perdaryti? su tuo paciu daiktu ?
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 18, 20:51)
cia taspats kaip pabandyt fotografuot su digital ir vel grist prie juostos..kam daryt sunkiau jei galima lengviau

tu manai kad po skaitmenos perejimas i juostini yra gryzimas atgal? idomiai... o fotografija dabartine tai yra tik nuotraukos padarytos skaitmeniniu fotoaparatu? juk tai kur kas placiau.. gali ir mobiliu sedevra sukurti. Nereiketu taip apriboti poziurio, nauja-skaitmena, sena ir atgyvene-juosta... As dabar isigijau juostini fotoaparata ir nemanau, kad gryztu 'atgal', priesingai, as ieskau saves, savo kurybai tinkamiausio irankio. Galbut juosta tuo nebus, bet as pabandysiu. Skaitmena lengviau? ziurint kokio rezultato sieki, jei komercijai tai tada galbut taip, juk pykst pokst, nuspalvini PS ir yra, pinigai ant stalo ir visi laimingi, netikusius 100 kadru is 200 istrini ir dzilin.. juosta ipareigoja atsakingiau ziureti i fotografija, negalima pratrint kadru, turi pries nuspaudziant mygtuka labai gerai apgalvoti, kompozicija, ekspozicija ir kitus niuansus. As nei uz viena nei uz kita, as uz ieskojima saves, galbut atrasi save su savo pacios sukonstruotu fotoaparatu. Reikia ieskoti, neapsiriboti tokiu -greiciau, patogiau. fotoaparatas tai tik irankis kurejo rankose. Bet aisku, visi mes esam asmenybes, visi su skirtingom ziniom bei patirtimi, todel kiekvienas ieskome skirtingu atsakymu cia, skirtingai suprantame savo 'mokslus', bei keliausime skirtingais keliais smile.gif bet kokiu atveju sioje vietoje musu nuomones issikiria 4u.gif negalejau patyleti. Galbut kam nors iskils daugiau klausimu ir prades siek tiek giliau 'kapstyti' ax.gif zinoma, ne man tokius dalykus pasakot.. visgi dar nedaug laiko praejo nuo visko pradzios... bet... smile.gif nu ir issipleciau.. dar su lyriniais nukrypimais biggrin.gif

tuoj pakritikuosiu foto biggrin.gif ka tik gryzau... tuojaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 18 birželio 2009 - 22:08
QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 22:55)
o dienos šviesoje reikės perdaryti? su tuo paciu daiktu ?

taip taip ir ne vienaa karta umn.gif, kad nepasirodytu taip jau cia paprasta biggrin.gif

ne ne - juokauuunu tongue.gif gali ir su tuo paciu gali ir su kitokiu
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 21:57)

Zitka, jau įsigyjai juostinį??? Nu greitai tu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 18, 22:58)
taip taip ir ne vienaa karta umn.gif, kad nepasirodytu taip jau cia paprasta biggrin.gif

ne ne - juokauuunu tongue.gif gali ir su tuo paciu gali ir su kitokiu

jep,bus ką veikti biggrin.gif

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 18, 23:00)
Zitka, jau įsigyjai juostinį??? Nu greitai tu  cool.gif

aha tongue.gif atkeliaus veliau pas man, bet ir nejudinsiu jo kol kas, kol kampu nenuslifuosiu erzinanciu savo skaitmeniniu biggrin.gif plius ir siaip dar daug ko turiu pasimokyt pries judinant ana.. bet jau turesiu, tai ramu bus smile.gif
Atsakyti
Giedres foto koks ryskumas wub.gif Man tinka ir kompozicija.

kerolli foto irgi neprabego pro akis, istrigo. tik jau komentuot bijau biggrin.gif nesinori parasyt grazu, jokios naudos, tai tik ekrana tersiu blush2.gif tai pabandysiu ne vienu, dviem zodziais parasyt, ka manau is mokinio pozicijos smile.gif
pirmoji patinka savo nuotaika ir ryskumo man atrodo netruksta.
anrtoji gal kiek per pilka, bet kadravimas patiko.
treciojoje gal buciau kiek pritupus dar fotkinant, bet ir taip visai neblogai

nu man visos foto grazios, kol paciai taip neiseina, negaliu meluot, kad nepatinka rolleyes.gif
Atsakyti