Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 18, 13:58)

Gal kas pagelbes  rolleyes.gif

ar sito ieskai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 06 18, 14:00)
Kartoju vel ND blush2.gif

fotkeje turi but daiktai taip pat isdestyti, tik kad matytusi i kuri fokusavai, o dabar matosi kad lakstai su fotiku i viena i kita puse - fotikas ir daiktai turi nekeist pozicijos wink.gif

QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 17:32)
na,pasipasakosiu kas man ir kodėl nesigauna
taigi man neleidžia nufotografuoti paprasto balto lapo,fokuso nepagauna,ryškumo

jei nesifotkina baltas lapas, tai pakisk ka nors prie pat to lapo su kita ranka, nuspausk kad susifokusuostu ir nusifotkinsi wink.gif arba su rankiniu fokusu bandyk smile.gif

p.s. siaip tai as buciau praleidus, bet kad kitoms tapetu spalvos netiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 18 birželio 2009 - 19:30
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 18, 15:04)
Josephin,
modeliukas grazus, bet pati foto persistengta su Ps actionu.Mergaites veidukas ties isdegimu riba ir man atrodo, kad tai Ps deka.Apkripimas netinka, nes dabar vaiko akytes foto pusiau dalina.Geriau butu jei akys patektu i viena is trecdalio liniju.Beje besviesinant ir ryskumas susilpnejo.
Perziurejau tavo foto bloga, vienas pastebejimas, norint isryskinti vaikucio akis nebutina nublukinti spalvu ir veido. 4u.gif

aciu uz pastebejimus..bet tox "high key" mane veza..ir man taip patinka ax.gif o del kompozicijos tai aciu..kita kart kitaip bandysiu..

QUOTE(kerolli @ 2009 06 18, 15:51)

tiksliai pasakyta, daug izimiu dailininku buvo pripazinti tik po mirties, tikiuosi mums to neprireiks hihihi.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tikiuosi ir as

QUOTE(kerolli @ 2009 06 18, 16:03)

grazi poza tik noretusi gal iki puses ,bet tai nuotraukai daug kas daryta as tokiu nemoku komentuot ,tai patilesiu  g.gif

na..nezinau kaip jus cia mergaites nuotraukas rodot..bet betkokioj galerijoj sudetos fotkes beveik visu fotografu buna praejusios PS koregavimus.. mirksiukas.gif ypac jei fotografuojama RAW kitaip net neimanoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 17:51)
nu ir paklausei... man amnezija kaip turi but... cia pupeliuko gal?  g.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 06 18, 17:54)
ar sito ieskai  rolleyes.gif

jeeeeeee biggrin.gif aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ner uz ka Ju.Ju mirksiukas.gif

QUOTE(Josephin @ 2009 06 18, 17:33)
na..nezinau kaip jus cia mergaites nuotraukas rodot..bet betkokioj galerijoj sudetos fotkes beveik visu fotografu buna praejusios PS koregavimus.. mirksiukas.gif ypac jei fotografuojama RAW kitaip net neimanoma biggrin.gif

nepiimk asmeniskai, as tiesiog nenaudoju jokiu actionu nes pati noriu ismokt teisingai fotografuot, kad kuo maziau reiktu taisyt ar ka keisti ,o jau paskui naudosiu daugiau PS ,del to nezinau kaip jie veikia rolleyes.gif del to ir nekomentuoju ax.gif

na zodz nepataret man kaip su tuo flickr tai imesiu taip ax.gif

taip vienisa...
user posted image

ar dar matausi ?
user posted image

kuku...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 18 birželio 2009 - 19:56
QUOTE(kerolli @ 2009 06 18, 18:16)
vijja kaip tau paciai atrodo ir ar supranti wb reiksme spalvom ,nes mes nematom to suniuko ,man lyg ir gerai  rolleyes.gif

na,aš matau kaip kinta balta spalva pasirenkant skirtingas programas ir ,kad naturaliausia būna kai pats nusistatai,tas ciuckis toks į pilkumą,nėra,kad visiškai baltas būtų,bet baltesnio daikto namie nerandu unsure.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 18, 20:29)
jei nesifotkina baltas lapas, tai pakisk ka nors prie pat to lapo su kita ranka, nuspausk kad susifokusuostu ir nusifotkinsi wink.gif arba su rankiniu fokusu bandyk smile.gif

p.s. siaip tai as buciau praleidus, bet kad kitoms tapetu spalvos netiko biggrin.gif

su rankiniu fokusavau mirksiukas.gif net paskaičiau,kad taip būtina smile.gif

po galais,miergai,nebekankinkit doh.gif biggrin.gif

tuoj eisiu skaičiuot visus už ir prieš biggrin.gif

dar klausimėlis,ar norma,kad fotikas išsikrauna per dvi dienas?
ar čia tiesiog kol naujas taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 06 18, 18:41)
nepiimk asmeniskai, as tiesiog nenaudoju jokiu actionu nes pati noriu ismokt teisingai fotografuot, kad kuo maziau reiktu taisyt ar ka keisti ,o jau paskui naudosiu daugiau PS ,del to nezinau kaip jie veikia  rolleyes.gif  del to ir nekomentuoju  ax.gif

ne ne nepriimu..viskas ok.. biggrin.gif as anksciau irgi nenaudojau, aisku ir dabar ne visada naudoju..bet viena kart pabandzius..sunku sustot..cia taspats kaip pabandyt fotografuot su digital ir vel grist prie juostos..kam daryt sunkiau jei galima lengviau biggrin.gif viskas priklauso nuo zmogaus budo..

QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 18:45)

dar klausimėlis,ar norma,kad fotikas išsikrauna per dvi dienas?
ar čia tiesiog kol naujas taip  g.gif

manau priklauso kiek fotografuoji ir kiek tavo fotikas kabo ant pc..nes pastebejau, kad bent mano tada daugiausiai issikrauna..ir aisku jei blico daug vartoji..
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 18, 20:51)
manau priklauso kiek fotografuoji ir kiek tavo fotikas kabo ant pc..nes pastebejau, kad bent mano tada daugiausiai issikrauna..ir aisku jei blico daug vartoji..

fotografuoju visą dieną biggrin.gif gi ND atlikt reikia biggrin.gif
blico nenaudoju visai schmoll.gif

radau dar vieną baltą daiktą,ale tokį blush2.gif

vistiek pabandžiau dirbtinam apšvietime smile.gif
vertinkit doh.gif

fluorescensinis apšvietimas unsure.gif
user posted image

lemputė
user posted image

auto
user posted image

rankinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 18, 19:51)

Mano senas olympusas, vos atlaikydavo diena (be blico) inertingo fotografavimo (kokias 500-600 foto) doh.gif CIa buvo didziausias trukumas. Sitas laiko ilgiau, net nzn kiek...reikes pastebet g.gif Bet kas dien tikrai nekraunu, bet ir seniai fotkinau taip daug. Per atostogas reikes pastebeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 18, 19:24)
Mano senas olympusas, vos atlaikydavo diena (be blico) inertingo fotografavimo (kokias 500-600 foto) doh.gif CIa buvo didziausias trukumas. Sitas laiko ilgiau, net nzn kiek...reikes pastebet  g.gif Bet kas dien tikrai nekraunu, bet ir seniai fotkinau taip daug. Per atostogas reikes pastebeti  g.gif

oho 500-600 nuotrauku..cia jau nemazai..as retai tiek pavarau..nu gal per atostogas g.gif o siaip jai kokybiska diena apie 50-100..tai taip man gana neblogai laiko..retai kraunu..
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 21:17)
fotografuoju visą dieną  biggrin.gif  gi ND atlikt reikia  biggrin.gif
blico nenaudoju visai  schmoll.gif

radau dar vieną baltą daiktą,ale tokį  blush2.gif

vistiek pabandžiau dirbtinam apšvietime  smile.gif
vertinkit  doh.gif

na aš drįstu sakyt ok.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 18, 21:48)
na aš drįstu sakyt ok.gif smile.gif

clap.gif na,vistiek reikia daugiau nuomonių biggrin.gif
nors mielai sutikčiau su tavąja ir užtektų lotuliukas.gif

baltą lapą fokusavau kaip Rasytce parašė,pakišus kitą daiktą sufokusavau,tada patraukiau ir pykšt biggrin.gif
Rasytce,tau balionai už pagalbą wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 18 birželio 2009 - 21:22