Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2009 06 17, 12:24)
Tik diena nepabuvau ir matau nauju veidu prisijunge bigsmile.gif Sveikos naujokes 4u.gif

kaip su fotkinimu sekas? bigsmile.gif g.gif tongue.gif
Atsakyti
Nerginos siek tiek OT, bet i fotkinimo tema, kas norit pagaudyt idomiu ir emocionaliu kadru tai penktadieni:

PENKTADIENI, 10.00 VAL MAMOS SU VAIKAIS PRIE SEIMO !!!!!!!!! PRANESKITE VISIEMS. GALI JUNGTIS IR PENSININKAI DEL METU ILGINIMO !!!!!!!!!!!
Kas is kitu miestu- prie savo miestu savivaldybiu. Blokuoti vezimeliais isejimus, skanduoti ir metyti panaudotas sauskelnes.
lotuliukas.gif radau toki pranesima biggrin.gif gal kam bus idomu.. galima idomu judesi pagaut bus, skrendanti pampa biggrin.gif viskas, baigiu OT biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 birželio 2009 - 12:30
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 13:30)
Nerginos siek tiek OT, bet i fotkinimo tema, kas norit pagaudyt idomiu ir emocionaliu kadru tai penktadieni:

PENKTADIENI, 10.00 VAL MAMOS SU VAIKAIS PRIE SEIMO !!!!!!!!! PRANESKITE VISIEMS. GALI JUNGTIS IR PENSININKAI DEL METU ILGINIMO !!!!!!!!!!!
Kas is kitu miestu- prie savo miestu savivaldybiu. Blokuoti vezimeliais isejimus, skanduoti ir metyti panaudotas sauskelnes.
  lotuliukas.gif radau toki pranesima biggrin.gif gal kam bus idomu.. galima idomu judesi pagaut bus, skrendanti pampa biggrin.gif viskas, baigiu OT biggrin.gif

blyn duotų kas man drąsos, varyčiau biggrin.gif turėtų būt įdomu. ale aš tooookia nedrąsi šioj vietoj, kad piz...kaz... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 13:32)
blyn duotų kas man drąsos, varyčiau  biggrin.gif turėtų būt įdomu. ale aš tooookia nedrąsi šioj vietoj, kad piz...kaz...  biggrin.gif

Taigi galima is masinos paparacint biggrin.gif arba is laiptines kokios pro langa kur seimas matos biggrin.gif arba... mmmm.... nuo zveryno tilto.. nu begales ten tasku biggrin.gif alia vaizdeliu geru turetu but
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 13:34)
Taigi galima is masinos paparacint biggrin.gif arba is laiptines kokios pro langa kur seimas matos biggrin.gif arba... mmmm.... nuo zveryno tilto.. nu begales ten tasku biggrin.gif alia vaizdeliu geru turetu but

tai kad maniškis stiklas (o kaip pasakiau biggrin.gif ) nedatrauks nuo tilto ar laiptinės ar dar ko, o mašinos taip arti neleis biggrin.gif žodžiu, atmazų pakanka? biggrin.gif
Atsakyti
bonda, gal gali įmest savo kokių portretų, jei turi? Tavo irgi ne veidrodis, tad noriu pažiūrėt, kaip gaunas,ar įmanoma ką gero išspaust būtent portretuos (aišku, tokio skaidrumo kaip veidrodžiuos nebus) 4u.gif gal kažkiek susireguliuosiu nustatymus. Ačiū. Jei nenori čia, mielai lauksiu až 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(solo @ 2009 06 17, 12:52)
bonda, gal gali įmest  savo kokių portretų, jei turi? Tavo irgi ne veidrodis, tad noriu pažiūrėt, kaip gaunas,ar įmanoma ką gero išspaust  būtent portretuos (aišku, tokio skaidrumo kaip veidrodžiuos nebus)  4u.gif  gal kažkiek susireguliuosiu nustatymus. Ačiū. Jei nenori čia, mielai lauksiu až  4u.gif

ok, paieskosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 17, 11:21)
o as galvojau kad laptopai geriau rodo  ax.gif Pas mano mama stalinis, tai man graziau pas ja spalvos atrodo  g.gif o gal tik taip atrodo....
hm...
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pas mane ISO visalaika ant 200 uzdetas (maziau neduoda), tai pakeliu ji nebent kai jau kiti parametrai negelbeja... ir tai labai retai... arba ishvis nefotkinu  rolleyes.gif

as pastebejau skirtuma su lapu kai emiau spausdinti nuotraukas..vis ne tos spalvos gaudavos..
del iso ir as taip darau.. drinks_cheers.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 17, 11:24)
Tik diena nepabuvau ir matau nauju veidu prisijunge bigsmile.gif Sveikos naujokes 4u.gif

aciu uz priemima biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 11:30)

cia geras thumbup.gif
Atsakyti
As jauciu eisiu fotkint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 11:45)
gal mano monikas spalvas ne tokias rodo, bo nešiojamas vistik, o anie tokie jau yr...

QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 11:53)
pas mane irgi nesiojamas..ir vargstu su moniku..kai atspausdinus visai kitas pasaulis doh.gif

na zinokit pas man irgi nesiojamas, bet spalvos realios, nors ir mazai nuotrauku spausdinu, bet kurias spausdinu, tai ir kompe taip pat atrodo, realiai. blush2.gif
QUOTE(vijja @ 2009 06 17, 13:15)

gerai tongue.gif ,
man ir spalvos grazios ir ryskios. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 06 17, 12:03)
as norejau apacios tik konturu. bet gal neturejo buti visai juoda? mastau.gif

jei taip norejai tai tada gerai, bet is esmes tokius vat vaizdelius ftokina nuo stovo su islaikymu, tuomet ir dangus ryskus ir apacia matosi aiskiai, bet ne juodai wink.gif

QUOTE(BElge @ 2009 06 17, 12:24)
kadangi esu puszale foto pasaulyje, darau pagal tai, kaip man atrodo. niekad nieko neskaiciau apie dangaus fotografija, nezinau kaip turi buti smile.gif

nieks nepasakys kaip TURI BUT wink.gif jei tu norejai taip, tai ir padarei taip wink.gif bet as daryciau kitaip tiesiog siuo atveju - tik tiek smile.gif

QUOTE(vijja @ 2009 06 17, 13:21)
dar palauksiu Rasytces  smile.gif  jinai čia mane stramužina  biggrin.gif

lauk lauk cool.gif siaip tai viskas gerai kas del fokuso wink.gif eik i lauka - pafotkink ka nors, pamatysi kokio ryskumo bus fotkes, nes ziuriu dar depresuxa apims, kad nesigauna tau ryskumo biggrin.gif relax ir as neisgaunu to skaidrumo aiskumo namuose - ir per tamsu ir obj per tamsus, taip kad relax - take it easy biggrin.gif as tik pakankint noriu tave hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 17, 14:03)
na zinokit pas man irgi nesiojamas, bet spalvos realios, nors ir mazai nuotrauku spausdinu, bet kurias spausdinu, tai ir kompe taip pat atrodo, realiai. blush2.gif
gerai  tongue.gif ,

man ir spalvos grazios ir ryskios.  4u.gif

gali būti,kad mano nesureguliuotos spalvos,nes matau visai kitaip nei fotiko ekrane g.gif

yu.gif 4u.gif

Rasytce,ačiū ir už tai biggrin.gif
reik šutint į lauką biggrin.gif
kaip pvz įmetu vieną lauke darytą,bet jaučiu ant auto g.gif nepamenu doh.gif
čia mano dukrike smile.gif ir visvien nėra tokia skaidri kaip norėtai rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti