Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rico @ 2009 06 18, 14:04)
per ryskiai gal ne per ryskiai, gal skaisciai, net nezinau kaip pasakyti  blush2.gif ) , net aki rezia tas fonas, ypac prie veiduko. Nezinau ar ten isdege ar ne. Ir man noretus nors trupucio daugiau apacios- iki pazastu, bet bendras vaizdas neblogas  ax.gif

man iki pazastu nesiziurejo, todel nukirpau..
aciu uz "neblogas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 18, 15:00)
aisku..
o kaip cia sita?

fainas vaikas bigsmile.gif bet man spalva nepatinka blush2.gif purvinoka foto atrodo mirksiukas.gif cia kazkoks action'as detas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 18, 14:11)
fainas vaikas  bigsmile.gif bet man spalva nepatinka  blush2.gif purvinoka foto atrodo  mirksiukas.gif cia kazkoks action'as detas  g.gif

aga detas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 18, 14:31)
ieskojau apie matrica, ir kaip visada zingsnis po zingsnio nugrybauvau i kitas lankas  biggrin.gif
zekit ka radau  rolleyes.gif
http://www.flashstud...op_Pamokos.html
pamokeles

labai idomi pasirode panorama, butinai ja isbandysiu  biggrin.gif Bet pirma reika stova nusipirkti  rolleyes.gif Jeeeeee radau gera priezasti isigyti stova  biggrin.gif

Panoramas labai faina daryti,tiksliau tu tik pripyskini o PS sujungia wub.gif
Atsakyti
bandau dėti dar kartelį smile.gif

rankinis
user posted image

auto
user posted image

saulutė
user posted image

debesėlis
user posted image

ir kaip dabar unsure.gif
Papildyta:
neryškios kokios nuotraukos doh.gif jau per tamsu gal dienos šviesoje daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 16:40)
bandau dėti dar kartelį  smile.gif

vistiek man į melsvumą
Atsakyti
vijja,4 foto ir visos skirtingais atspalviais doh.gif Kaip zinot kuris tikras g.gif O tau kuris atitinka tikrove?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 18, 15:28)
Panoramas labai faina daryti,tiksliau tu tik pripyskini o PS sujungia wub.gif

drinks_cheers.gif butinai ishbandysiu, dabar tik supratau kaip tokias panoramines foto daro blush2.gif

zitlali, pameciau nuoroda , fotografes kur macro svelnias geles fotkina ax.gif prisimeni, nesiniai rodei wink.gif

Gal kas pagelbes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 18 birželio 2009 - 16:07
QUOTE(Teka @ 2009 06 18, 16:46)
vistiek man į melsvumą

doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 18, 16:48)
vijja,4 foto ir visos skirtingais atspalviais doh.gif Kaip zinot kuris tikras g.gif O tau kuris atitinka tikrove?

labiausiai tikrovę atitinka pirmas,nes ir tapetų spalva tokia,bet jei vėl negerai,reiks ką nors neštis į lauką biggrin.gif
Atsakyti
Josephin,
modeliukas grazus, bet pati foto persistengta su Ps actionu.Mergaites veidukas ties isdegimu riba ir man atrodo, kad tai Ps deka.Apkripimas netinka, nes dabar vaiko akytes foto pusiau dalina.Geriau butu jei akys patektu i viena is trecdalio liniju.Beje besviesinant ir ryskumas susilpnejo.
Perziurejau tavo foto bloga, vienas pastebejimas, norint isryskinti vaikucio akis nebutina nublukinti spalvu ir veido. 4u.gif
Atsakyti
Klausykit, o PS galima užsidėt tas trečdalių linijas?
Atsakyti
galima pasidaryti gide lines, ar pan kazkaip vadinasi.Db neprisimenu kuriam meniu randasi, bet berits per view (del rasysenos nesu tikra).Pries tai reiktu isijungti rules (ctrl +r) ir mazdaug pagal cm gaudytis kur turi buti trecdaliu linijos ir jas uzsideti (view - new gide - lentelej rasai cm ir pasirenki horizontal ar vertikal)
Atsakyti