Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 11:46)
labai gerai jei nuomones nesutampa, taip galima diskutuojant atrasti daug nauju dalyku ta tema smile.gif nebijokit priestarauti. Norom nenorom puoli ieskoti daugiau info, narsyti po ineta, taip zyyymiai daugiau info pasisavinama  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 18, 12:05)
idomiai mirksiukas.gif , ale ryskumo stoka, isdegimai, j/b nelabai pavykes ax.gif
truksta veide ryskumo blush2.gif , lyg tamsoka foto g.gif

ech,tas JB. Niu niekaip as ji neivaldau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 14:29)
wacko.gif

nesuprantu,kad ir kaip stengiuosi man kažkaip ne tas ir viskas,tas mano baltas lapas netinka ar ką???
sugretinu su jo spalva,bet kai nupaveiksluoju baltą jis vistiek ne toks gaunasi koks natūraliai yra  doh.gif
paskaičiau apie kažkokias parduodamas pilkas korteles,tai gal aš blogai darau?
reikia ne baltą lapą gretint,o kokį tai pilką?

o tu nustatai, kad wb naudotų tą lapą kaip baltą? dar gali būt (bent jau man taip reikia), kad reik pakoreguot tas kreives, kur mėlynumai, žalsvumai ir pan, aš ten pastumdyt vis turiu
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 18, 13:36)

aciukas..o centruota tai cia turi omeny veidukas i centra ar kazka kita?

na, taip veidukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 18, 14:42)
o tu nustatai, kad wb naudotų tą lapą kaip baltą? dar gali būt (bent jau man taip reikia), kad reik pakoreguot tas kreives, kur mėlynumai, žalsvumai ir pan, aš ten pastumdyt vis turiu

taip,nustatau,kad naudotų būtent tą ,bet man vistiek fotografuojamas daiktas įgauna mėlyną atspalvį doh.gif
einu irgi bandysiu pastumdyt biggrin.gif arba lėksiu kortelę pirkt cool.gif

Ju.Ju,ačiuks einu bandyt n-tąjį kartą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 18 birželio 2009 - 13:48
QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 13:47)
Ju.Ju,ačiuks einu bandyt n-tąjį kartą  biggrin.gif

mirksiukas.gif sekmes 4u.gif

Gal kas gali kaip nors paaiskinti "pilna ir nepilna matrica" su kuo ji valgoma, ir kas nuo jos priklauso. Cia man toks tamsus miskas doh.gif

einu dar pati paskaitinesiu, kad galeciau geriau jus suprasti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 18 birželio 2009 - 14:11
ieskojau apie matrica, ir kaip visada zingsnis po zingsnio nugrybauvau i kitas lankas biggrin.gif
zekit ka radau rolleyes.gif
http://www.flashstud...op_Pamokos.html
pamokeles

labai idomi pasirode panorama, butinai ja isbandysiu biggrin.gif Bet pirma reika stova nusipirkti rolleyes.gif Jeeeeee radau gera priezasti isigyti stova biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 06 18, 12:00)
Kartoju vel ND blush2.gif

man tai atrodo gerai

QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 12:29)
wacko.gif

nesuprantu,kad ir kaip stengiuosi man kažkaip ne tas ir viskas,tas mano baltas lapas netinka ar ką???
sugretinu su jo spalva,bet kai nupaveiksluoju baltą jis vistiek ne toks gaunasi koks natūraliai yra  doh.gif
paskaičiau apie kažkokias parduodamas pilkas korteles,tai gal aš blogai darau?
reikia ne baltą lapą gretint,o kokį tai pilką?

canonuose nereik fotografuot lapo, na, del veidrozdiu bendrai nezinau blush2.gif

Pasiruosk viska, uzkisk lapa, uzfiksuok, patrauk ir fotkink ax.gif
Gal Zitlali patarsi, neseniai sakei ,kad kazkoki gera patarima buvai gavus siem ND blush2.gif

Kerolli, spanavau tave sianakt, kad fotkinom, kad tu nescia buvai, sedejai kaip toj Zitlali nuotraukoj kur kojos, as per virsu paziurejau, kad tu su pilvu, o vaikas irgi salia buvo blush2.gif daugiau nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 18 birželio 2009 - 14:42
QUOTE(Rico @ 2009 06 18, 15:37)
canonuose nereik fotografuot lapo, na, del veidrozdiu bendrai nezinau  blush2.gif

Pasiruosk viska, uzkisk lapa, uzfiksuok, patrauk ir fotkink  ax.gif
Gal Zitlali patars, neseniai sakei ,akd kazkoki gera patarima buvai gavus  blush2.gif

skaičiau,kad taip galima,bet babėga fokusas kartu su lapu blush2.gif
einu dar taip pabandysiu smile.gif

Zitlali,laukiu tavęs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 13:43)
skaičiau,kad taip galima,bet babėga fokusas kartu su lapu  blush2.gif
einu dar taip pabandysiu  smile.gif

tai tik baltos spalvos balansa nustatinesi, fokusuosi kai nustatysi ax.gif
Atsakyti
Aciu merginos, kad pakomentavote 4u.gif Tai dabar ka man daryti...uzskaitytas darbas ar vis gi perdaryti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 18, 12:47)
na, taip veidukas ax.gif

aisku..
o kaip cia sita?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 18, 14:00)
aisku..
o kaip cia sita?

per ryskiai gal ne per ryskiai, gal skaisciai, net nezinau kaip pasakyti blush2.gif ) , net aki rezia tas fonas, ypac prie veiduko. Nezinau ar ten isdege ar ne. Ir man noretus nors trupucio daugiau apacios- iki pazastu, bet bendras vaizdas neblogas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 18 birželio 2009 - 15:07