Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2009 06 17, 15:29)
Negaliu sakyti,kad kabina,nekabina pati dar neidejau savo foto,bet kad nera susidomejimo,tai man labai,labai gaila. verysad.gif

kada baigias tas konkursas? ax.gif
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 17, 15:33)

Kai sakuros žydėjo...

kodle per viduriuka ziedelis?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 18, 05:57)

blaško dėmesį tos baltos linijos dešinėj (užuolaidos turbūt) ir kairėj per tamsu

aciu rolleyes.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 18, 06:08)
blink.gif kaip apie mane  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif

na ir pripliurpet..mes ilgai miegojom su zuikiu..ziuriu su af problemos..
pas mane automatiam focusui dar pasirinkimas yra af.c ir af.s..tingiu traukt instrukcija(kuri tupi palepej) bet vienas yra viska gaudantis su daug tasku, tad man tinka kai labai judancius objektus gaudau..o kitas su vienu tasku..tad patogu kai portretus fotkinu..mf as naudoju tik kai is arti fotkintu..arba reikia iskirti tik butent viena taska fokuse..
Atsakyti
Labulis 4u.gif
visai apsileidau doh.gif nebefotkinu ,nebeskaitai info ,kažkas negerai g.gif
čia daryta prieš pora savaičių ax.gif
user posted image

na ir tempai varau vytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 18 birželio 2009 - 11:43
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 17, 20:37)

Atokvepio akimirka ,

sita is akrto isbrokuociau del nevykusio ryskumo blush2.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 17, 20:42)

sito ryskumas ir spalvos super thumbup.gif bet kompozicija nea -jei drugys atvirksciai stovetu butu puse bedos,bet jei kaip dabar, tai riekia erdves i ta jo ziurima puse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 18, 12:21)
Aišku aš gal nevisada sutikčiau, nes kiekvieno nuomonė subjektyvi,

labai gerai jei nuomones nesutampa, taip galima diskutuojant atrasti daug nauju dalyku ta tema smile.gif nebijokit priestarauti. Norom nenorom puoli ieskoti daugiau info, narsyti po ineta, taip zyyymiai daugiau info pasisavinama rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 18 birželio 2009 - 11:47
QUOTE(Rico @ 2009 06 18, 10:47)
Vijja, ND- gerai  thumbup.gif ir pati supratai kame reikalas su vakarysksciais ND  thumbup.gif matosi, kad patirties jau turi  4u.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 18, 10:53)
vijja 4u.gif  thumbup.gif ir net supratai kame esme wink.gif saunuole biggrin.gif

4u.gif ačiukas 4u.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 18, 11:09)
Naujos merginos, jei jau cia ikelet foto neisimkit po to is savo albumu, nes nebeidomu skaityti praeitu psl ir nematyti foto.Tada komnetarai tampa beverciai.

čia turbūt man taikyta blush2.gif
pamaniau,kad neverta apkrauti puslapius su netikusiais ND blush2.gif
daugiau taip nedarysiu 4u.gif

Almara,man ryšku,jau ir gražu,bet kaip supratau jei neišmanai,geriau išvis nekomentuok,tai jūs jau nepykit,kad aš kol kas patylėsiu,dar mažai patirties,mažai informacijos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 18, 11:34)
kodle per viduriuka ziedelis?

Todlė biggrin.gif
nes klausiu nuomonės nukirpt šoną ir apačią ar nereikia. bondai užkliuvo, aš irgi asmeniškai manau, kad reik kirpt, kad kompozicija atsidurtų nuo centro žemyn ir į dešinę.
Pasiteisinimų sucentravimui neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 21:14)

esu bandzius ir as fotkintt lasus..neseniai..

nerysku ir tamsoka mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 21:28)
na taip, bet cia juk ne skyrelis fotografuojame ir grozimes, cia susirinkome mokintis, o be kritikos argumentuotos postumio arba nera arba jis minimalus, del to ir siulau susiimti, plepalam ir pan turime kita tema bendraminciuose smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu -riek tvarkos cia daugiau drinks_cheers.gif
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 17, 21:36)

Sita,gal kokybiskiausia.Su spalvom niekas nedaryta.

sitos kompozicija geriau mirksiukas.gif bet drugys nelabai ryskus, tik gelyte mirksiukas.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 17, 21:37)
O kur musu Bonda, ka mes cia dvi kaip uz cerberes palikom  cool.gif

yra tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 22:40)

o cia sitaip mes stebejom lietu..

vaikas wub.gif pilkoka, centruota, mazai astrumo ax.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 17, 23:21)
O more mio.. (Cia siaip idomiai ziurisi smile.gif )

idomiai mirksiukas.gif , ale ryskumo stoka, isdegimai, j/b nelabai pavykes ax.gif
Papildyta:
QUOTE(almara @ 2009 06 18, 11:42)

uzmanimas neblogas mirksiukas.gif bet akys/nosis/veidukas gaunas paciam centre, truksta veide ryskumo blush2.gif , lyg tamsoka foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 18, 08:25)
pavadinima pataisyciau  blush2.gif Amore mio  blush2.gif

Teka, as su AF bandau tokiais atvejais  mirksiukas.gif

mane labai blaško tie taškiukai, nesigauda, ką jie fokusuoja

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 08:27)
na, jei su vienu centriniu dirbi tai tuomet fotkink is portretinio atstumo ir pasirink placia ryskumo zona, fokusuok i tarpa tarp zmoniu, iscentruok smile.gif tuomet turetu buti ryskus abieju zvilgsniai.. veliau apkarpysi smile.gif

geras, o aš visada bandžiau taikyt į akis, ir aišku, kad tai labai sunku padaryt, ypač, kai objektas juda
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 06 18, 12:42)
Labulis 4u.gif
visai apsileidau  doh.gif nebefotkinu ,nebeskaitai info ,kažkas negerai g.gif
čia daryta prieš pora savaičių  ax.gif

Man patinka. Graži akimirka pagauta. Gal kiek smilgos dėmesį blaško ir mergytė norėtųsi, kad būtų labiau dešinėje pusėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 23:45)
SuperBaba pabandyk perdaryti, ryskumo truksta... padrebejo siek tiek manau.. bet gal kitos kitaip nuspres smile.gif

Ok, pabandysiu...as ir pati pastebiu, kad nera taip grazu kaip pas kitas blush2.gif Aciu, kad komentavai...nes kitos kazkaip tyli smile.gif O del drebejimu itariu bus nuolatine problema-dreba mano rankos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 10:01)
labas rytas  smile.gif
mano ND  4u.gif

QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 10:14)
ačiukas  4u.gif  4u.gif
tuomet artėju fiziškai  smile.gif

nu tu šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 18, 10:47)
:Dar.. apie tuos AF kalbat  ax.gif cia jus visos Nikonikes? Ar cia visiem veidrodiniam taikoma? nes mano muilinuke visai gerai fokusuoja ant AF, nebent objektas per arti buna, tada rankinis  ax.gif

aš canonikė biggrin.gif

QUOTE(almara @ 2009 06 18, 12:42)
čia daryta prieš pora savaičių  ax.gif
user posted image

man viskas ryšku, tik gal tikrai kirpt reiktų dešinės kiek, kad nebūtų veidas centre

Atsakyti