Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

vijja,ir man gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 10:02)
vijja man tai gerai
QUOTE(inesaS @ 2009 06 18, 10:05)
vijja,ir man gerai mirksiukas.gif

ačiukas 4u.gif 4u.gif
tuomet artėju fiziškai smile.gif
p.s. supratau kodėl vakar netiko blush2.gif nes nesimatė kaip kinta ryškumas antram plane smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
vijja,liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 18, 10:15)
vijja,liuks thumbup.gif

oro_buckis.gif

o,kad būtų užskaityta kiek įvertinimų reikia sulaukti?

ar jau galiu eiti vargti su baltu bigsmile.gif
kažkodėl įtariu,kad čia man bus sunkiausia užduotis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 18, 09:04)
O tai su kokiu fokusu reikia judancius zmones fotkint? Nes pas mane jis nustatytas ant AF. Ir sakau,kodel man daznai nesufokusuoja vaiko  g.gif

As nusistatau konkretu fokuso taska ir gaudau, bet tada daznai kompozicija nukencia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 10:18)
oro_buckis.gif

o,kad būtų užskaityta kiek įvertinimų reikia sulaukti?

ar jau galiu eiti vargti su baltu  bigsmile.gif

jau gali eiti vargti su baltu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 06 18, 10:23)
As nusistatau konkretu fokuso taska ir gaudau, bet tada daznai kompozicija nukencia  doh.gif

ziurint ir koks objektyvas... man su fixu tai joa.. nes tada netelpa kas nors i kadra, o su zoomu ner visai problemu... rolleyes.gif arba su tuo fiksuotu tai reik lekt per km nuo objekto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 18 birželio 2009 - 09:31
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 09:30)
ziurint ir koks objektyvas... man su fixu tai joa.. nes tada netelpa kas nors i kadra, o su zoomu ner visai problemu...  rolleyes.gif arba su tuo fiksuotu tai reik lekt per km nuo objekto biggrin.gif

As tik kitini turiu.
Su autofokusu ilgai zaisti reikia, kol pagauna, kur man reikia... Mano modelis pabega...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 20:11)
pirmas drugelis neryskus, antras ok, bet su vaizdu visvien kazkas negerai, per plokscias kazkoks

Merginos gal pabandom susipausti su kritika ir kritikuoti argumentuotai, be tu patinka/nepatinka?  smile.gif zinoma, nebent jum naudinga yra tai, tada bunu tyliai

drinks_cheers.gif Giedre, koks WB? nes pirmoj kazkas negerai, gal pati spalvas stumdei? g.gif jau trecia kart prasau, kad ant auto (visisko) padarytum ir nieko nekeistum ax.gif antra su drugeliu jau gerai is technines puses 4u.gif

drinks_cheers.gif turbut reikia i pirma psl irasyti, nes jau n-taji karta apie ta pati kalbam, o visos pritariam, kad reikia issamios kritikos g.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 06:17)
na, arba darai placia ryskumo zona, arba gaudai su autofokusu ir keliais tais taskais smile.gif taciau reiktu tada fotkint jau is toliau, ir greiciausiai tuomet butu du fokusavimo taskai abiem tarp akiu smile.gif veliau apkerpi ir turi smile.gif

dar SPOT metering mode blush2.gif (na, as tik vakar teorija paskaiciau, jus kaip suprantu visos ta mokat) blush2.gif

Vijja, ND- gerai thumbup.gif ir pati supratai kame reikalas su vakarysksciais ND thumbup.gif matosi, kad patirties jau turi 4u.gif

Dar.. apie tuos AF kalbat ax.gif cia jus visos Nikonikes? Ar cia visiem veidrodiniam taikoma? nes mano muilinuke visai gerai fokusuoja ant AF, nebent objektas per arti buna, tada rankinis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 18 birželio 2009 - 09:49
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 18, 00:21)
O more mio.. (Cia siaip idomiai ziurisi smile.gif )

na tie isdegimai tai man visai neidomiai ziurisi, bet pati mintis tai grazi wink.gif

vijja - 4u.gif thumbup.gif ir net supratai kame esme wink.gif saunuole biggrin.gif

Atsakyti
Naujos merginos, jei jau cia ikelet foto neisimkit po to is savo albumu, nes nebeidomu skaityti praeitu psl ir nematyti foto.Tada komnetarai tampa beverciai.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 17, 15:39)
alexxandra,as nekirpciau niekur,palikciau taip mirksiukas.gif
QUOTE(Rico @ 2009 06 17, 15:46)
alexxandra, as irgi nekirpciau ,tik prideciau apacios ir kaires tongue.gif
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 15:51)
aa, aš prakomentinau, kur buvo ką.. o jei yra  naujų, tai dar vėliau užsuksiu
o gera, nežinojau, dėkui. reiks pratrint krūvą nekokybiškų fotkių, t.y. praktiškai visas  doh.gif
na aš taip taip, bet ji paklausė dėl ND, tai pradėjau parintis  biggrin.gif
tyčiojies? cool.gif ką čia varyt, viskas  thumbup.gif nieko nekirpčiau
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 16:12)
Ką čia suvarinėti?  blink.gif  Koks ryškumas nuotraukos  bigsmile.gif  thumbup.gif
aš manau, kad gerai  mirksiukas.gif
Ačiū už komentarus. Čia daugiau iš techninės pusės norėjau paklausyt, nes minties tai nelabai yra čia, tiksliau nėra. bet bent jau ryškumas man pačiai atrodo geras 4u.gif ir nuotrauka švari.
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 21:48)
2. Nematau prasmes tuomet ju ir kelti cia, nebent siaip kaip parodomasias.. taciau taip suprantu, kad cia keliamos foto paciom turetu buti arba tinkamos arba tokios, kur pacios nelabai suprantate ar jos ok ar ne, kad sulaukti kritikos, pasidaryti isvadas ir toliau jas koreguoti.. jeigu matai bedas, tai kam kritika jas patvirtinanti smile.gif cia garsiai mastau.. bent as taip darau. O del pagyru pastaruoju metu man sunkiai su tuo, nes stengiuosi izvelgti kuo daugiau minusu tam kad daugiau pasitempciau ir pati ir kitos (jei mano kritika zmonem priimtina ) smile.gif tiesa, viena yra foto uzmanymas su isdegimais, triuksmais ir kitais neva blogumais, kitka klaidos is neismanymo.
Aš jau sakiau ir dar kartą pasakysiu. Man Zitlali kritika patinka. Konstruktyviai, trumpai ir aškiai. Aišku aš gal nevisada sutikčiau, nes kiekvieno nuomonė subjektyvi, bet. Ir mane asmeniškai kritika veikia tik gerai. Aš kažkaip nesiparinu, tai Zitka, feel free bent jau mano šediavrus biggrin.gif
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 17, 23:21)
Iskilo tecninis klausimas del PS. O kai jus kerpat pvz tik apacia ar tik viena sona, darot su Crop Tool? Nes man nepilnai kvadratas su juo nusibraukia, ne per visa foto. O pvz is sono neiseina istempt iki krastines.  g.gif  (Tikiuosi supratot,ka as norejau pasakyti).
Citra, darbe atsakymus ir temą akim tik perbėgau, tai nepastebėjau gal kas taip ir rašė. pasirinkus Crop Tool virųj atsiranda juostelė Į kurią įrašyk parametrus norimus foto (pvz. pasirenki 10*15 ir cm) Viskas, kirps tokį standartą, kokio reikia
Atsakyti