QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 10:02)
vijja man tai gerai
QUOTE(inesaS @ 2009 06 18, 10:05)
vijja,ir man gerai
ačiukas
tuomet artėju fiziškai
p.s. supratau kodėl vakar netiko nes nesimatė kaip kinta ryškumas antram plane
QUOTE(inesaS @ 2009 06 18, 10:15)
vijja,liuks
o,kad būtų užskaityta kiek įvertinimų reikia sulaukti?
ar jau galiu eiti vargti su baltu
kažkodėl įtariu,kad čia man bus sunkiausia užduotis
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 18, 09:04)
O tai su kokiu fokusu reikia judancius zmones fotkint? Nes pas mane jis nustatytas ant AF. Ir sakau,kodel man daznai nesufokusuoja vaiko
As nusistatau konkretu fokuso taska ir gaudau, bet tada daznai kompozicija nukencia
QUOTE(vijja @ 2009 06 18, 10:18)
o,kad būtų užskaityta kiek įvertinimų reikia sulaukti?
ar jau galiu eiti vargti su baltu
jau gali eiti vargti su baltu
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 06 18, 10:23)
As nusistatau konkretu fokuso taska ir gaudau, bet tada daznai kompozicija nukencia
ziurint ir koks objektyvas... man su fixu tai joa.. nes tada netelpa kas nors i kadra, o su zoomu ner visai problemu... arba su tuo fiksuotu tai reik lekt per km nuo objekto
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 09:30)
ziurint ir koks objektyvas... man su fixu tai joa.. nes tada netelpa kas nors i kadra, o su zoomu ner visai problemu... arba su tuo fiksuotu tai reik lekt per km nuo objekto
As tik kitini turiu.
Su autofokusu ilgai zaisti reikia, kol pagauna, kur man reikia... Mano modelis pabega...
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 20:11)
pirmas drugelis neryskus, antras ok, bet su vaizdu visvien kazkas negerai, per plokscias kazkoks
Merginos gal pabandom susipausti su kritika ir kritikuoti argumentuotai, be tu patinka/nepatinka? zinoma, nebent jum naudinga yra tai, tada bunu tyliai
Merginos gal pabandom susipausti su kritika ir kritikuoti argumentuotai, be tu patinka/nepatinka? zinoma, nebent jum naudinga yra tai, tada bunu tyliai
Giedre, koks WB? nes pirmoj kazkas negerai, gal pati spalvas stumdei? jau trecia kart prasau, kad ant auto (visisko) padarytum ir nieko nekeistum antra su drugeliu jau gerai is technines puses
turbut reikia i pirma psl irasyti, nes jau n-taji karta apie ta pati kalbam, o visos pritariam, kad reikia issamios kritikos
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 06:17)
na, arba darai placia ryskumo zona, arba gaudai su autofokusu ir keliais tais taskais taciau reiktu tada fotkint jau is toliau, ir greiciausiai tuomet butu du fokusavimo taskai abiem tarp akiu veliau apkerpi ir turi
dar SPOT metering mode (na, as tik vakar teorija paskaiciau, jus kaip suprantu visos ta mokat)
Vijja, ND- gerai ir pati supratai kame reikalas su vakarysksciais ND matosi, kad patirties jau turi
Dar.. apie tuos AF kalbat cia jus visos Nikonikes? Ar cia visiem veidrodiniam taikoma? nes mano muilinuke visai gerai fokusuoja ant AF, nebent objektas per arti buna, tada rankinis
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 18, 00:21)
O more mio.. (Cia siaip idomiai ziurisi )
na tie isdegimai tai man visai neidomiai ziurisi, bet pati mintis tai grazi
vijja - ir net supratai kame esme saunuole
Naujos merginos, jei jau cia ikelet foto neisimkit po to is savo albumu, nes nebeidomu skaityti praeitu psl ir nematyti foto.Tada komnetarai tampa beverciai.
QUOTE(inesaS @ 2009 06 17, 15:39)
alexxandra,as nekirpciau niekur,palikciau taip
QUOTE(Rico @ 2009 06 17, 15:46)
alexxandra, as irgi nekirpciau ,tik prideciau apacios ir kaires
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 15:51)
aa, aš prakomentinau, kur buvo ką.. o jei yra naujų, tai dar vėliau užsuksiu
o gera, nežinojau, dėkui. reiks pratrint krūvą nekokybiškų fotkių, t.y. praktiškai visas
na aš taip taip, bet ji paklausė dėl ND, tai pradėjau parintis
tyčiojies? ką čia varyt, viskas nieko nekirpčiau
o gera, nežinojau, dėkui. reiks pratrint krūvą nekokybiškų fotkių, t.y. praktiškai visas
na aš taip taip, bet ji paklausė dėl ND, tai pradėjau parintis
tyčiojies? ką čia varyt, viskas nieko nekirpčiau
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 16:12)
Ačiū už komentarus. Čia daugiau iš techninės pusės norėjau paklausyt, nes minties tai nelabai yra čia, tiksliau nėra. bet bent jau ryškumas man pačiai atrodo geras ir nuotrauka švari.QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 21:48)
2. Nematau prasmes tuomet ju ir kelti cia, nebent siaip kaip parodomasias.. taciau taip suprantu, kad cia keliamos foto paciom turetu buti arba tinkamos arba tokios, kur pacios nelabai suprantate ar jos ok ar ne, kad sulaukti kritikos, pasidaryti isvadas ir toliau jas koreguoti.. jeigu matai bedas, tai kam kritika jas patvirtinanti cia garsiai mastau.. bent as taip darau. O del pagyru pastaruoju metu man sunkiai su tuo, nes stengiuosi izvelgti kuo daugiau minusu tam kad daugiau pasitempciau ir pati ir kitos (jei mano kritika zmonem priimtina ) tiesa, viena yra foto uzmanymas su isdegimais, triuksmais ir kitais neva blogumais, kitka klaidos is neismanymo.
Aš jau sakiau ir dar kartą pasakysiu. Man Zitlali kritika patinka. Konstruktyviai, trumpai ir aškiai. Aišku aš gal nevisada sutikčiau, nes kiekvieno nuomonė subjektyvi, bet. Ir mane asmeniškai kritika veikia tik gerai. Aš kažkaip nesiparinu, tai Zitka, feel free bent jau mano šediavrus QUOTE(*Citra* @ 2009 06 17, 23:21)
Iskilo tecninis klausimas del PS. O kai jus kerpat pvz tik apacia ar tik viena sona, darot su Crop Tool? Nes man nepilnai kvadratas su juo nusibraukia, ne per visa foto. O pvz is sono neiseina istempt iki krastines. (Tikiuosi supratot,ka as norejau pasakyti).
Citra, darbe atsakymus ir temą akim tik perbėgau, tai nepastebėjau gal kas taip ir rašė. pasirinkus Crop Tool virųj atsiranda juostelė Į kurią įrašyk parametrus norimus foto (pvz. pasirenki 10*15 ir cm) Viskas, kirps tokį standartą, kokio reikia