Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(solo @ 2009 06 17, 23:22)
Citra, man viskas neryšku ir išdegę... gal kad blogas j/b vertimas, nežinau.
A, aš matau apkabinimą, man patinka  biggrin.gif

bandau jb varijuoti, bet dar nelabai ikertu,kaip geriausiai padaryti g.gif
Cia truputeli patamsinau.
user posted image
Atsakyti
Citra, kerant su crop tool atsiranda apvedus norima iskirpti sriti aktyvus remelis kurio krastines dar gali stumdyti kaip tinkama.Kai gaiuni kadra kokio nori tada spausk enter.Ai tiesa apvedant norima sriti nespragsek su pele, nes jei tempiant spragteli su pele kad ir netycia kirpimas uzsifiksuoja.?Bet veiksma visada juk gali atsaukti ctrl+z arba nuejusi i history kortele.
Papildyta:
Noriu paklausti gal kas netycia turit kokiu nuorodu kur iamzinta maitnanti krutimi motina?
Papildyta:
o cia tiesiog idejom pagaudyti ir paziureti kaip zmogus persistengia su Ps.
http://www.alyciaalv....com/index2.php
Visko nebrokyju, kai kurios idejos patiko, tik jau Ps per daug panaudota splaviniu atzvilgiu ir numuilintom odom.
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 17, 23:37)
Citra, kerant su crop tool atsiranda apvedus norima iskirpti sriti aktyvus remelis kurio krastines dar gali stumdyti kaip tinkama.Kai gaiuni kadra kokio nori tada spausk enter.Ai tiesa apvedant norima sriti nespragsek su pele, nes jei tempiant spragteli su pele kad ir netycia kirpimas uzsifiksuoja.?Bet veiksma visada juk gali atsaukti  ctrl+z arba nuejusi i history kortele.
Papildyta:
Noriu paklausti gal kas netycia turit kokiu nuorodu kur iamzinta maitnanti krutimi motina?

Tai vat bandziau visaip, bet kazkas man vistiek nesigauna unsure.gif
Atsakyti
http://jodieotte.com/?cat=22
paganyti akis

Tada bandyk tap:pasirink kvadratini zymejimo iranki apvesk ta sriti, kuria nori iskirpti.spausk ctrl+j, ta sritis atsiras naujame sluoksnyje.Tada spausi ctrl+t ir laikant klavisus a kairej pusej klavos (tai svarbu) shift+alt vienu metu didink foto.Taip didinsi ja proporciju nepazeisdama.Bet toks budas jau labiau zaidimas.Su crop viskas parasciau.Paziurek gal nustatymus kokius nustatei ne ten kur reikia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 17 birželio 2009 - 23:48
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 21:45)
ne, jei turi omenyje aukstaja
Papildyta:

kas ko susirinko smile.gif jei kazkam netinka mano komentarai galima juos tiesiog ignoruoti arba pasakyti , kad nekomentuociau smile.gif neisizeisiu, turiu ka veikti ir taip  4u.gif

as neturejau nieko omeny..kalbejau apskritai mirksiukas.gif prasau komentuot ir kritikuot..

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 17, 22:14)
Pritariu issakytai nuomonei, kad reikia kritikuoti o ne tik grazu ne grazu sakyti.Ir, merginos, kritika argumentuokite.Jei matote,kad neturite argumentu, tada reikia skaityti teorija bent jau pasistengti perskaityti tiek kiek yra pirmame lape.Cia kad bendra suvokima apie taisykles tureti.
Laipsiu taip reikia, bet kartais liaupsinant galima ir ant lauru uzmigti.
Kaip psichologijos destytojas sakydavo:Kritika turi susidaryti is dvieju dalyku, geru+blogu.
Butu gerai, kad ir keliant foto cia placiau apie ja parasytumet ne tik pavadinima ir "tarsykit" ar pan.Juk buna uzmanymu darant foto.Pasakykit juos.

Man total kosmar nenoriu fotiko i rankas imt.Turiu nemazai ideju nd baltam baltame bet nekyla rankos daryti.Siandien nauja gyventoja namuose isigijom, kad jis ta niuria lietaus perplauta nuotaika praskaidrins?

sutinku su viskuo..tikrai verta kaikurias nuotraukas paaiskint ir papasakot kas per ideja..mano psichologijos destytoja tapati mokino drinks_cheers.gif cia sitas dalykas tinka visur ir visada gyvenime, kur tenka bendrauti su zmonemis..

o del naujo gyventojo..gal pafotkink..norim paziuret, kas do zveris ten biggrin.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 17, 22:21)
O more mio.. (Cia siaip idomiai ziurisi smile.gif )

idomiai ziurisi..apkabinimas..bet man kazkaip perdaug visko..blasko demesi..

Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 18, 00:21)
O more mio..

Iskilo tecninis klausimas del PS. O kai jus kerpat pvz tik apacia ar tik viena sona, darot su Crop Tool? Nes man nepilnai kvadratas su juo nusibraukia, ne per visa foto. O pvz is sono neiseina istempt iki krastines.  g.gif  (Tikiuosi supratot,ka as norejau pasakyti).

man netrukdo isdegimai, nuotaika yra, tik bandyciau rakursa koki kita smile.gif
aha buvo man taip, tiksliai nepasakysiu ka dariau, tik manrods as istryniau (pasirinkus iranki, virsutineje juostoje) skaiciukus, nes kvadrata brezia tuomet ir neleidzia tampyt krastiniu kuomet yra tiksliai uzduotas ilgis tu krastiniu, istrink skaiciukus ir bandyk is naujo
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 06 17, 20:19)
O kaip ši? (kolkas nekoreguoju fotkių programom) (žinau žinau, kad be emocijos  blush2.gif )

na ši geresnė, tik labai tamsi man

QUOTE(BElge @ 2009 06 17, 20:56)
a man tokios patinka  ax.gif gali del manes kartais imesti  smile.gif

Pristatau paskutini ND 4 Artejimas prie objekto

gerai, manau

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 17, 21:29)
O j/b ,gal visai fainai butu  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

aga, man ir norėtųsi j/b matyt

Giedre, paskutinė geriausia, bet jau spalvos spalvos thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 22:11)
Merginos gal pabandom susipausti su kritika ir kritikuoti argumentuotai, be tu patinka/nepatinka?  smile.gif zinoma, nebent jum naudinga yra tai, tada bunu tyliai

labai norėčiau taip kritikuot, tačiau kol kas dar taip nesigauna blush2.gif tačiau aš labai stengsiuos 4u.gif tik jau nebūkit tyliai, čia kritika tiesiog būtina 4u.gif

QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 23:40)
1. zinau, kad kai kur su spalvom nelabai..ten man su nustatymais lepsusas gavos..o kai jau sumeciau i kompa tik tada pamaciau doh.gif
2. susidariau nuomone, kad gal tamsta mokotes fotografijos? g.gif daug zmoniu yra arba perdaug savikritiski ir nedrasus..arba per geros nuomones apie save..tad reikia ir skatinti(kitaip greit neliks ko kritikuot lotuliukas.gif  ) bet tuo paciu reikia ir kritikuoti, nes juk mokomes..
o cia sitaip mes stebejom lietu..

blaško dėmesį tos baltos linijos dešinėj (užuolaidos turbūt) ir kairėj per tamsu

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 18, 00:28)
bandau jb varijuoti, bet dar nelabai ikertu,kaip geriausiai padaryti  g.gif
Cia truputeli patamsinau.

šita tamsi būtų nieko, tačiau tie išdegimai antram plane schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 21:08)
...vis nesijauciu tokia daug mokanti..nes esu savamoksle..tai daznai ne viska iki galo zinau..o fotografuoju daugiau is nujutimo..o ne is tobulo techniskumo..tad daznai veliau pastebiu netobulumus..klaidas.....

blink.gif kaip apie mane mirksiukas.gif
Atsakyti
Jūs man pasakykit, kaip fotografuojant du žmones, padaryt, kad jų abiejų akys būtų ryškios? man vieną vaiką fotkinant, geriausiu atveju viena akis susifokusuoja, o čia visos 4 g.gif
Atsakyti
na, arba darai placia ryskumo zona, arba gaudai su autofokusu ir keliais tais taskais smile.gif taciau reiktu tada fotkint jau is toliau, ir greiciausiai tuomet butu du fokusavimo taskai abiem tarp akiu smile.gif veliau apkerpi ir turi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 18 birželio 2009 - 07:18
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 08:17)
na, arba darai placia ryskumo zona, arba gaudai su autofokusu ir keliais tais taskais smile.gif taciau reiktu tada fotkint jau is toliau, ir greiciausiai tuomet butu du fokusavimo taskai abiem tarp akiu smile.gif veliau apkerpi ir turi smile.gif

man tie taškai, tai kažkas tokio doh.gif kai būna keli, aš nesigaudau, ką jie fokusuoja, nusistačius vieną dabar turiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 17, 23:21)
O more mio.. (Cia siaip idomiai ziurisi smile.gif

pavadinima pataisyciau blush2.gif Amore mio blush2.gif

Teka, as su AF bandau tokiais atvejais mirksiukas.gif
Atsakyti