QUOTE(Rasytce @ 2009 06 17, 20:25)
6-7 metai fotkini ir nedrysti eit pas pazengusias?
ir dar juosta ivaldzius, nu klausyk, tai tu cia turetum mokint, o ne mes tave
o kad wb nesigauna, tai tiesiog itariu tu apsiejei ir be jo
jau tu tai tik netylek
as apie kompoza nifiga neraukiu istikruju, tik apsimetu, kad zinau kazka
baiktu..sakau esu savamokslis..niekada manes niekas nieko nemokino kas liecia fotografija..visko po biski is visur..tik sia ziema MB isstume i fotkursus..ir rudeni vel soliuosiu..
Zitlali teisybe sako, metai nerodiklis..o juos paminejau tik noredama pasakyt kiek laiko praktikuoju sita malonuma..
o del wb..tai jo..man jo niekada neprireike
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 20:28)
na taip, bet cia juk ne skyrelis fotografuojame ir grozimes, cia susirinkome mokintis, o be kritikos argumentuotos postumio arba nera arba jis minimalus, del to ir siulau susiimti, plepalam ir pan turime kita tema bendraminciuose
bet cia as tik siaip sian taip kalbu, nes kazkaip man pastaruoju metu visai i chiata pradejo panaseti si tema.
metai tikrai ne rodiklis
cia pastebejimas
*kartais tai daug daugiau nei tobulas ivaldymas kompozicijos
tik mokek apsigint, tai ir sh gali auksu suzibeti
(man taip visad kaldavo destytojai)
cia tik mano pamastymai, bet tema yra daugumos Jusu tad elkites kaip Jum geriau, tik mano manymu taip butu daugiau naudos
pritariu..reikia argumentuotos kritikos..bet nepagyrus nebus paskatinimo..zodziu..reikia pirma pagirti..o paskui peikti..bent taip psichologijos destytoja mokino..tada sako..zmogui smegenys geriau kritika priima
* man kartais buna nedrasu rodyt fotkes, kurios itariu yra techniskai netobulos..ten visokie isdegimai arba triuksmas ar dar kas..nors man tas padaro nuotrauka kazkuom grazia..
bet tikriaus tavo destytojas teisus..