Giedre, abi patiko, antroji gal labiau. Ir ryskuma jau pagavai
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 17, 19:58)
Vos vos vos paryskinau su Picasa
Mano fotikas kazka sugeba Pradedu tuo tiket.Tik reik tobulet ir perprast tuos techninius sureguliavimus bei,tai ka gali atskiri fotkinimo rezimai
Mano fotikas kazka sugeba Pradedu tuo tiket.Tik reik tobulet ir perprast tuos techninius sureguliavimus bei,tai ka gali atskiri fotkinimo rezimai
saunuole..tie fotikai tikrai daug ka sugeba..tik reik laiko kol pagauni kampa kas kur ir kaip
QUOTE(BElge @ 2009 06 17, 19:59)
*Josephin, dar ir pylos uz ND gavai
**Jei tikrai gerai, tai ND atsiskaiciau. Koks ten sekantis zingsnis? Gausiu raktus nuo albumo?
Siaip ir 7 ND bandziau fotkinti lasiukus, bet tokie siaip sau gavosi...
**Jei tikrai gerai, tai ND atsiskaiciau. Koks ten sekantis zingsnis? Gausiu raktus nuo albumo?
Siaip ir 7 ND bandziau fotkinti lasiukus, bet tokie siaip sau gavosi...
* nu va sakau, kad dar daug ko nezinau
**ale ir as laukiu tu raktu..
esu bandzius ir as fotkintt lasus..neseniai..
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17)
esu bandzius ir as fotkintt lasus..neseniai..
tamsoka, pirmoje ir antroje truksta ryskumo
Didelis aciu visoms,kas pagalaiu ivertinot mano pastangas
Uzsikroviau gera energija ir pajutau postumi labiau stengtis
Aciu
Uzsikroviau gera energija ir pajutau postumi labiau stengtis
Aciu
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 20:11)
pirmas drugelis neryskus, antras ok, bet su vaizdu visvien kazkas negerai, per plokscias kazkoks
Merginos gal pabandom susipausti su kritika ir kritikuoti argumentuotai, be tu patinka/nepatinka? zinoma, nebent jum naudinga yra tai, tada bunu tyliai
Merginos gal pabandom susipausti su kritika ir kritikuoti argumentuotai, be tu patinka/nepatinka? zinoma, nebent jum naudinga yra tai, tada bunu tyliai
man patinka visapusiska zmogaus nuomone..aisku idomu isgirsti ir ritos kritikos, patarimu..
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 20:19)
tamsoka, pirmoje ir antroje truksta ryskumo
aga zinau..cia pirmi bandymai..plius buvo baisiai blogas apsvietimas.. reix ieskotis geresnio apsvietimo ir kitu aplinkybiu..pabandysiu tada vel..
QUOTE(vijja @ 2009 06 17, 21:33)
negerai pasirinkai vieta ir objekta, reikejo taip pat namie kaip su diafragma darei, taip ir artejant reikejo prie to pacio objekto
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 17, 21:42)
Laukiu komentaru
zinai, is tavo visu parodytu kiek rodei, tai si yra pati geriausia. ir su parametrais jau labai net panasu ir net ant M rezimo niekaip tu jo negali atsisakyt, ane? o taremes kad pabandytum ant auto
na bet dziugu, kad tikrai yra skirtumas, bet cia dar ne pabaiga, tureciau kaip ir Zitlali turi prikibti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 22:08)
.................siaip fotografuoju jau 6-7 metai..pradejau nuo zenito gal todel ir nedrisau eit pas labiau pazengusias.. ...............................
6-7 metai fotkini ir nedrysti eit pas pazengusias? ir dar juosta ivaldzius, nu klausyk, tai tu cia turetum mokint, o ne mes tave o kad wb nesigauna, tai tiesiog itariu tu apsiejei ir be jo
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 22:11)
...............zinoma, nebent jum naudinga yra tai, tada bunu tyliai
jau tu tai tik netylek as apie kompoza nifiga neraukiu istikruju, tik apsimetu, kad zinau kazka
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 22:24)
man patinka visapusiska zmogaus nuomone..aisku idomu isgirsti ir ritos kritikos, patarimu..
na taip, bet cia juk ne skyrelis fotografuojame ir grozimes, cia susirinkome mokintis, o be kritikos argumentuotos postumio arba nera arba jis minimalus, del to ir siulau susiimti, plepalam ir pan turime kita tema bendraminciuose bet cia as tik siaip sian taip kalbu, nes kazkaip man pastaruoju metu visai i chiata pradejo panaseti si tema.
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 17, 22:25)
6-7 metai fotkini ir nedrysti eit pas pazengusias?
jau tu tai tik netylek as apie kompoza nifiga neraukiu istikruju, tik apsimetu, kad zinau kazka
metai tikrai ne rodiklis cia pastebejimas
kartais tai daug daugiau nei tobulas ivaldymas kompozicijos tik mokek apsigint, tai ir sh gali auksu suzibeti (man taip visad kaldavo destytojai)
cia tik mano pamastymai, bet tema yra daugumos Jusu tad elkites kaip Jum geriau, tik mano manymu taip butu daugiau naudos
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 17, 21:42)
Na va, pagaliau ryškumo atsirado tavo nuotraukose
Man šios nuotraukos mintis nebloga, tik kompozicija nelabai Man norėtųsi daugiau erdvės kairėje pusėje, o ne dešinėje
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 17, 22:25)
negerai pasirinkai vieta ir objekta, reikejo taip pat namie kaip su diafragma darei, taip ir artejant reikejo prie to pacio objekto
supratau,darysiu iš naujo
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 22:28)
metai tikrai ne rodiklis cia pastebejimas
kartais tai daug daugiau nei tobulas ivaldymas kompozicijos tik mokek apsigint, tai ir sh gali auksu suzibeti (man taip visad kaldavo destytojai)
tai zinoma siaip
oi, as vat ko neturiu tai neturiu - iskalbos, todel teks ivaldyt kompozicija, kad nereiktu irodinet, kad taip turi but
O kur musu Bonda, ka mes cia dvi kaip uz cerberes palikom
Sveikos, sveikinu ir as naujai prisijungusias
Giedre, paskutines foto jau zymiai geresnes.
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 19:51)
solo tamsoka, nepatinka rakursas, nes pirmame plane 'pagurklis' (ta vieta nzn kaip teisingai lietuviskai , pasmakre gal..) veidas iskart deformuojasi ir atrodo dvigubai didesnis nei jis yra... nesimato akiu.. na, gal ir neturi ju matytis, bet nesuprantu tuomet kas turetu buti akcentuota.. nes man akcentuota pasmakre... nei plauku kazkokiu labiau isryskintu... man si foto tokia nukirsta tarsi merginos galva nuo korpuso bet kaip
Giedre, paskutines foto jau zymiai geresnes.