-LiuksE-, 10 Rgs 2013 - 13:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
-LiuksE-, 10 Rgs 2013 - 13:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Sveikutes
![]()
Gal turite kas atsiliepimu apie Pingvinuku grupe ir jos aukletojas?
Parekomenduokite geras aukletojas siame darzelyjeAciu.

Gal turite kas atsiliepimu apie Pingvinuku grupe ir jos aukletojas?
Parekomenduokite geras aukletojas siame darzelyje

Generole, 11 Rgs 2013 - 19:47, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Generole, 11 Rgs 2013 - 19:47, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
o tai kaip čia skirstomos auklėtojos į geras ir blogas?man labai įdomu.....

Na jei jums taip idomu, galiu atsakyti

cresta, 01 Rgs 2013 - 09:44, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
cresta, 01 Rgs 2013 - 09:44, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Sveikos mamytės
![]()
Mes irgi patekomKeliausim į ančiukų grupę! Kas su mumis?

Mes irgi patekom

Mano dukra šiemet išėjo iš šios grupės į mokyklą. Buvau labai patenkinta viskuo kas vyko šioje grupėje. Auklėtojos abi mielos, auklytė taip pat liuks, gera prisiminti

Sėkmės darželiniame gyvenime

simnera, 13 Rgs 2013 - 15:56, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
simnera, 13 Rgs 2013 - 15:56, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Mano dukra is lopselio Kregzduciu grupes pateko i darzelio Anciuku grupe. Visada i lopseli eidavo su didziausiu noru, pasilikdavo iki vakaro, o dabar nebenori eiti. Labai keista, nes aukletoja, kol kas maciau tik viena, nes kita dar atostgauja, atrogo griestoka, bet gera. Net nezinau ka daryti, nes kiekviena diena verkia, kad nenori i darzeli. Gal kas lankete anciuku grupe ir gali papasakoti apie akletojas.
Na, perejimas vaikuciams pas naujus zmones i naujas grupes, daznai buna skausmingas ir turi praeiti siek tiek laiko, kol pritapsite. Mano jaunesnis vaikas dabar perejo i kita darzeli, tai taip pat labai nenoriai ten eina ir asaroja, nors Volungeleje nebuvo jokiu asaru, bet manau tai tiesiog adaptacija.
Kaip minejau dukra islanke Anciuku grupe. Buvo visokliu dienu, kol apsiprato siek tiek ir paasarojo, bet veliau labai viskas buvo gerai. Manau Jus bendraujate su aukletoja Vida, o atostogauja aukletoja Galina. Dukra siek tiek labiau prijaute aukletoja Galina, ji truputi maziau griestesne ir moka meiliau prieiti prie vaikuciu. Aukletoja Vida pagrindine organizatore visur, turi didele aukletojos patirti, duoda geru patarimu ir ismokina vaikucius, tvarkos, darbstumo, paklusnumo.
Linkiu kuo lengviau istemti adaptacini perioda ir su sypsena keliauti i darzeli

rututu, 12 Rgs 2013 - 11:37, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
rututu, 12 Rgs 2013 - 11:37, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Mano dukra šiemet išėjo iš šios grupės į mokyklą. Buvau labai patenkinta viskuo kas vyko šioje grupėje. Auklėtojos abi mielos, auklytė taip pat liuks, gera prisiminti

mes irgi anciukuose, labai dziaugiuosi:) aukletojos liuxovos pasirode

Papildyta:
simnera, 13 Rgs 2013 - 16:56, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
simnera, 13 Rgs 2013 - 16:56, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Mano dukra is lopselio Kregzduciu grupes pateko i darzelio Anciuku grupe. Visada i lopseli eidavo su didziausiu noru, pasilikdavo iki vakaro, o dabar nebenori eiti. Labai keista, nes aukletoja, kol kas maciau tik viena, nes kita dar atostgauja, atrogo griestoka, bet gera. Net nezinau ka daryti, nes kiekviena diena verkia, kad nenori i darzeli. Gal kas lankete anciuku grupe ir gali papasakoti apie akletojas.
gera ta aukletoja, mano duryte puikiai su ja sutaria, nors pati yra is ramiuju

Mes is visciuku perejom i anciukus

Taciau ir cia viskas puiku:) Mano mazius eina su noru, aukletojos manau irgi puikios

ginta1979, 02 Rgs 2013 - 10:03, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
ginta1979, 02 Rgs 2013 - 10:03, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Gal turite kokių atsiliepimų apie Gandriukų gupę ir auklėtojas
Kiek paveluotai -bet gal geriau nei nieko

Mano sunus si pavasari isejo is Gandriuku - viskas su sia grupe gerai, aukletojos geros, vaikas i darzeli ejo su dideliu noru

Dziugu prisijungti i jusu buri, ypac tu kurie tik siais metais rugseji prades lankyti lopseli

Viskas taip dar nezinoma ir neaisku, kazkiek ir neramu ant sirdies kur visgi vesiu savo dukryte, kam paliksiu priziureti

Jau tiksliai zinome jog patekome i visciuku grupe, gal galit kas pasidalinti atsiliepimais apie sios grupes aukletojas, seimininkutes ir pan.