Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis- darželis " Volungėlė"

Gal turite kokių atsiliepimų apie Gandriukų gupę ir auklėtojas
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal turite kas atsiliepimu apie Pingvinuku grupe ir jos aukletojas?
Parekomenduokite geras aukletojas siame darzelyje 4u.gif Aciu.
Atsakyti
QUOTE(-LiuksE- @ 2013 09 10, 13:29)

-LiuksE-, 10 Rgs 2013 - 13:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

-LiuksE-, 10 Rgs 2013 - 13:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Sveikutes 4u.gif

Sveikutes 4u.gif

smile.gif o tai kaip čia skirstomos auklėtojos į geras ir blogas?man labai įdomu.....
Atsakyti
QUOTE(Generole @ 2013 09 11, 19:47)

Generole, 11 Rgs 2013 - 19:47, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Generole, 11 Rgs 2013 - 19:47, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

smile.gif o tai kaip čia skirstomos auklėtojos į geras ir blogas?man labai įdomu.....

Na jei jums taip idomu, galiu atsakyti hihihi.gif TAIP - yra ir ''geru'' ir deja ''blogu'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -LiuksE-: 11 rugsėjo 2013 - 20:55
QUOTE(cresta @ 2013 09 01, 09:44)

cresta, 01 Rgs 2013 - 09:44, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

cresta, 01 Rgs 2013 - 09:44, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Sveikos mamytės smile.gif
Mes irgi patekom  thumbup.gif Keliausim į ančiukų grupę! Kas su mumis?  ax.gif

Sveikos mamytės smile.gif
Mes irgi patekom  thumbup.gif Keliausim į ančiukų grupę! Kas su mumis?  ax.gif

Mano dukra šiemet išėjo iš šios grupės į mokyklą. Buvau labai patenkinta viskuo kas vyko šioje grupėje. Auklėtojos abi mielos, auklytė taip pat liuks, gera prisiminti wub.gif
Sėkmės darželiniame gyvenime 4u.gif
Atsakyti
Mano dukra is lopselio Kregzduciu grupes pateko i darzelio Anciuku grupe. Visada i lopseli eidavo su didziausiu noru, pasilikdavo iki vakaro, o dabar nebenori eiti. Labai keista, nes aukletoja, kol kas maciau tik viena, nes kita dar atostgauja, atrogo griestoka, bet gera. Net nezinau ka daryti, nes kiekviena diena verkia, kad nenori i darzeli. Gal kas lankete anciuku grupe ir gali papasakoti apie akletojas.
Atsakyti
QUOTE(simnera @ 2013 09 13, 15:56)

simnera, 13 Rgs 2013 - 15:56, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

simnera, 13 Rgs 2013 - 15:56, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Mano dukra is lopselio Kregzduciu grupes pateko i darzelio Anciuku grupe. Visada i lopseli eidavo su didziausiu noru, pasilikdavo iki vakaro, o dabar nebenori eiti. Labai keista, nes aukletoja, kol kas maciau tik viena, nes kita dar atostgauja, atrogo griestoka, bet gera. Net nezinau ka daryti, nes kiekviena diena verkia, kad nenori i darzeli. Gal kas lankete anciuku grupe ir gali papasakoti apie akletojas.

Na, perejimas vaikuciams pas naujus zmones i naujas grupes, daznai buna skausmingas ir turi praeiti siek tiek laiko, kol pritapsite. Mano jaunesnis vaikas dabar perejo i kita darzeli, tai taip pat labai nenoriai ten eina ir asaroja, nors Volungeleje nebuvo jokiu asaru, bet manau tai tiesiog adaptacija.
Kaip minejau dukra islanke Anciuku grupe. Buvo visokliu dienu, kol apsiprato siek tiek ir paasarojo, bet veliau labai viskas buvo gerai. Manau Jus bendraujate su aukletoja Vida, o atostogauja aukletoja Galina. Dukra siek tiek labiau prijaute aukletoja Galina, ji truputi maziau griestesne ir moka meiliau prieiti prie vaikuciu. Aukletoja Vida pagrindine organizatore visur, turi didele aukletojos patirti, duoda geru patarimu ir ismokina vaikucius, tvarkos, darbstumo, paklusnumo.
Linkiu kuo lengviau istemti adaptacini perioda ir su sypsena keliauti i darzeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rututu @ 2013 09 12, 11:37)

rututu, 12 Rgs 2013 - 11:37, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

rututu, 12 Rgs 2013 - 11:37, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Mano dukra šiemet išėjo iš šios grupės į mokyklą. Buvau labai patenkinta viskuo kas vyko šioje grupėje. Auklėtojos abi mielos, auklytė taip pat liuks, gera prisiminti  wub.gif
Sėkmės darželiniame gyvenime  4u.gif

Mano dukra šiemet išėjo iš šios grupės į mokyklą. Buvau labai patenkinta viskuo kas vyko šioje grupėje. Auklėtojos abi mielos, auklytė taip pat liuks, gera prisiminti  wub.gif
Sėkmės darželiniame gyvenime  4u.gif

mes irgi anciukuose, labai dziaugiuosi:) aukletojos liuxovos pasirode 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(simnera @ 2013 09 13, 16:56)

simnera, 13 Rgs 2013 - 16:56, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

simnera, 13 Rgs 2013 - 16:56, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

gera ta aukletoja, mano duryte puikiai su ja sutaria, nors pati yra is ramiuju smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mes is visciuku perejom i anciukus smile.gif Visciuku aukletojos buvo labai,labai geros wub.gif wub.gif
Taciau ir cia viskas puiku:) Mano mazius eina su noru, aukletojos manau irgi puikios smile.gif
Atsakyti
sveiki, gal turit koki atsiliepima apie lopselinukus visciukus?butu labai malonu kad pasidalintumet nuominem aciu:)
Atsakyti
QUOTE(ginta1979 @ 2013 09 02, 10:03)

ginta1979, 02 Rgs 2013 - 10:03, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

ginta1979, 02 Rgs 2013 - 10:03, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Kiek paveluotai -bet gal geriau nei nieko smile.gif
Mano sunus si pavasari isejo is Gandriuku - viskas su sia grupe gerai, aukletojos geros, vaikas i darzeli ejo su dideliu noru thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif

Dziugu prisijungti i jusu buri, ypac tu kurie tik siais metais rugseji prades lankyti lopseli smile.gif

Viskas taip dar nezinoma ir neaisku, kazkiek ir neramu ant sirdies kur visgi vesiu savo dukryte, kam paliksiu priziureti blush2.gif

Jau tiksliai zinome jog patekome i visciuku grupe, gal galit kas pasidalinti atsiliepimais apie sios grupes aukletojas, seimininkutes ir pan. ax.gif drauge minejo kuo geriausiais zodziais aukletoja Birute, tik sake ji dirba puse etato ir jos daznai nebuna, o tai klausimas, su kuo tada lieka vaikuciai? su seimininkute? nes apie ja nelabai kokie atsiliepimai unsure.gif kad nevengia ir parekauti ant vaiku ir ausi pasukti, subarti, daznas vaikas jos bijo ir jie pradeda stresuoti eidami i darzeli unsure.gif
Atsakyti