Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis- darželis " Volungėlė"

QUOTE(Moonlight @ 2012 06 04, 07:51)
Sveiki,
Mes is zvirbliuku. Aukletojos abi puikios, tikrai  drinks_cheers.gif o seimininkutes, tiesa pasakius, nesu ir macius  blush2.gif bet vaikas nesiskundzia, vadinasi jam ten gerai biggrin.gif tuo labiau,kad turiu su kuo palyginti, nes didzioji eina i kita grupe, taip pat ir kriksto dukra siame darzelyje, tad zvirbliuku grupe esu labai ir labai patenkinta  thumbup.gif

QUOTE(less candles @ 2012 06 04, 13:52)
Sveikos,

mano vyresnėlis šiemet "baigė" Papūgiukų grupę, mažius nuo rudens ją lankys.
auklėtojos Vilma ir Valerija, abi skirtingos, turi savų pliusų ir minusų  4u.gif
jei direktorė mažių būtų perkėlusi į kitą grupę, būčiau ėjusi prašyti, kad norim pas tas pačias auklėtojas  ax.gif Žvirbliukų auklėtojų nežinau, neteko visišai su jom susitikti,
todėl norėjau kad mažius eitų pas jau pažįstamas. Kiekvienoje grupėje sava tvarka, savi įpročiai. Per keturis metus prie jų pripratau ir man tai patinka. Be to ir mažius truputį pažįsta jas, nes ateidavom brolio pasiimti. mirksiukas.gif
Sunku įvertinti auklėtoją, juk vaikas su jomis būna,ne mes. Tad jei vaikas grįžta linksmas ir kitą dieną nori eiti į darželį manau kad auklėtojos geros  thumbup.gif
Šeimininkutė Danutė man labai miela, tokia visados geros nuotaikos, kai buvo mažesni labai jiems padėdavo ir apsirengti, ir pavalgyt, ir užpakalius nuvalydavo  blush2.gif

Daug programėlių paruošė, į lauką visuomet jei geras oras nepatingėdavo išvest.
Vilma dar keramikos užsiėmimus veda, tai maniškis su didžiausiu manlonumu lipdė, pilnos lentynos darbelių  tongue.gif
Va kiek prirašiau  doh.gif

labai ačiū, atsiliepusioms mamytėms, o sakykite ar jau yra sąrašai, į kurias grupes lopšiuko vaikai paskirstyti?
Atsakyti
Niu va, mes oficialiai ne nepradeje eiti jau apsirgom sad.gif mano mazoji lankys Vyturiuku grupe, buvom susipazinti ir pratintis pradejom rugpjucio gale tris dienas. Patiko smile.gif tai labai tikiuos kad cia ne momentinis dziaugsmas biggrin.gif
Tai va, laukiam kol pasveiksim ir vel pradesim is naujo smile.gif
Ar yra dar vyturiuku mamu?

Atsakyti
sveikutes, gal kas zinot koks internetinio tinklapio adresas, kad uzsiregistruot internetu i darzeli?aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(milduze314 @ 2012 09 20, 15:45)
sveikutes, gal kas zinot koks internetinio tinklapio adresas, kad uzsiregistruot internetu i darzeli?aciu is anksto

Oj, aš nemanau, kad galima internetu užsiregistruot.. Pažiūrėti kurioj vietoj esat/ kokia padėtis, tai taip- galima. Bet registruotis manau reikia asmeniškai, vietoj užpildžius prašyma daržely. (Bent jau pries pusmeti taip buvo smile.gif )
Atsakyti
o ar dirba sis darzelis vasara?
dukryte uzregistravus esu birzelio menesiui, nes tada jai sueina 2 metai. uzregistravau ka tik gimusia, kazkaip nepagalvojau kad vasara gali nedirbt doh.gif
kazi kaip tada su musu ta eile bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(elzes_mama @ 2012 03 17, 19:06)
Mums mokykla dar toli, tai nukrypsiu nuo sios temos... Gal kam nors teko lankytis musu darzelyje pas logopede? Ar galetumete pasidalinti savo patirtimi, kokie butu atsiliepimai?

Dėl logopedės - didelių vilčių nedėčiau smile.gif Nes yra taip - jei gruopėje logopedės pagalbos reikia tarkim 10-čiai vaikų, tai tie vaikai nuvedami, ir nesu tikra kiek laiko jie ten turi užsiėmimą, gal 20, 40 min, tai tas laikas dalinamas iš grupės vaikų,kuriems reikia logopedo pagalbos, skaičiaus, tai kiekvienam vaikučiui gaunas po labai nedaug minučių. Na mums taip auklėtojos aiškino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gundule @ 2012 10 18, 12:40)
o ar dirba sis darzelis vasara?
dukryte uzregistravus esu birzelio menesiui, nes tada jai sueina 2 metai. uzregistravau ka tik gimusia, kazkaip nepagalvojau kad vasara gali nedirbt  doh.gif
kazi kaip tada su musu ta eile bus  g.gif

Jei gerai pamenu darzelis Liepa atostogaus.. manau nueikit i darzeli pas direktore ir pasikeiskit data i rugseji (jei yra jums galimybe dukryte iki rugsejo namie paaugint), o jei ne- tai darzelyje pasakykit jog noresit vesti i kita darzeli per atostogu menesi. Jei pagal eile prieisite- tai problemu, speju, neturetu buti.. g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Planuojam leisti savo vaikutį į šį darželį smile.gif noriu paklausti mamyčių ar daug rinkliavų būna šiame darželyje?
Atsakyti
Laba diena, norejau paklaust ar is vis imanoma i si darzeli patekt, nes eile tai visai nejuda. Gal galima butu su vokeliu bandyt, tik baisu per mazai nunest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(princese306 @ 2013 06 04, 17:15)
Sveikos mamytės,
Planuojam leisti savo vaikutį į šį darželį  smile.gif  noriu paklausti mamyčių ar daug rinkliavų būna šiame darželyje?

Is valdzios puses jokiu rinkliavu nera. Per tevu susirinkima patys nusprendziam po kiek metams rinkti i grupes fonda. Aisku tai buna po 100 lt., kuriuos galima inesti is karto arba dalimis per visus metus.
O siaip pradzioje metu aukletojos duoda saraseliu kokiu priemoniu darbeliams reikia vaikuciui atsinesti.
Aisku mokame uz burelius kuriuos lanko papildomai, uz spektakliukus, bet tai nera privaloma.... Aukletojoms per Kaledas po dovanele nuperkame.
Manau, kad darzelis yra thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, mes patekom i si darzeli, i Pingvinuku grupe, gal yra kas kartu keliaus? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif
Mes irgi patekom thumbup.gif Keliausim į ančiukų grupę! Kas su mumis? ax.gif
Atsakyti