QUOTE(Moonlight @ 2012 06 04, 07:51)
Sveiki,
Mes is zvirbliuku. Aukletojos abi puikios, tikrai
o seimininkutes, tiesa pasakius, nesu ir macius
bet vaikas nesiskundzia, vadinasi jam ten gerai
tuo labiau,kad turiu su kuo palyginti, nes didzioji eina i kita grupe, taip pat ir kriksto dukra siame darzelyje, tad zvirbliuku grupe esu labai ir labai patenkinta 
Mes is zvirbliuku. Aukletojos abi puikios, tikrai

QUOTE(less candles @ 2012 06 04, 13:52)
Sveikos,
mano vyresnėlis šiemet "baigė" Papūgiukų grupę, mažius nuo rudens ją lankys.
auklėtojos Vilma ir Valerija, abi skirtingos, turi savų pliusų ir minusų
jei direktorė mažių būtų perkėlusi į kitą grupę, būčiau ėjusi prašyti, kad norim pas tas pačias auklėtojas
Žvirbliukų auklėtojų nežinau, neteko visišai su jom susitikti,
todėl norėjau kad mažius eitų pas jau pažįstamas. Kiekvienoje grupėje sava tvarka, savi įpročiai. Per keturis metus prie jų pripratau ir man tai patinka. Be to ir mažius truputį pažįsta jas, nes ateidavom brolio pasiimti.
Sunku įvertinti auklėtoją, juk vaikas su jomis būna,ne mes. Tad jei vaikas grįžta linksmas ir kitą dieną nori eiti į darželį manau kad auklėtojos geros
Šeimininkutė Danutė man labai miela, tokia visados geros nuotaikos, kai buvo mažesni labai jiems padėdavo ir apsirengti, ir pavalgyt, ir užpakalius nuvalydavo
Daug programėlių paruošė, į lauką visuomet jei geras oras nepatingėdavo išvest.
Vilma dar keramikos užsiėmimus veda, tai maniškis su didžiausiu manlonumu lipdė, pilnos lentynos darbelių
Va kiek prirašiau
mano vyresnėlis šiemet "baigė" Papūgiukų grupę, mažius nuo rudens ją lankys.
auklėtojos Vilma ir Valerija, abi skirtingos, turi savų pliusų ir minusų

jei direktorė mažių būtų perkėlusi į kitą grupę, būčiau ėjusi prašyti, kad norim pas tas pačias auklėtojas

todėl norėjau kad mažius eitų pas jau pažįstamas. Kiekvienoje grupėje sava tvarka, savi įpročiai. Per keturis metus prie jų pripratau ir man tai patinka. Be to ir mažius truputį pažįsta jas, nes ateidavom brolio pasiimti.

Sunku įvertinti auklėtoją, juk vaikas su jomis būna,ne mes. Tad jei vaikas grįžta linksmas ir kitą dieną nori eiti į darželį manau kad auklėtojos geros

Šeimininkutė Danutė man labai miela, tokia visados geros nuotaikos, kai buvo mažesni labai jiems padėdavo ir apsirengti, ir pavalgyt, ir užpakalius nuvalydavo

Daug programėlių paruošė, į lauką visuomet jei geras oras nepatingėdavo išvest.
Vilma dar keramikos užsiėmimus veda, tai maniškis su didžiausiu manlonumu lipdė, pilnos lentynos darbelių

Va kiek prirašiau

labai ačiū, atsiliepusioms mamytėms, o sakykite ar jau yra sąrašai, į kurias grupes lopšiuko vaikai paskirstyti?