Sveikos mamytės.
Mano vaikas taip pat eina į Gulbiukų grupę, perėjom iš lopšelio grupės iš Viščiukų.
Susirinkime nedalyvavau, bet gavau žinių, kad renka po 110 lt. Klausiau kam - sakė, kad kilimus naujus pirko, nes senus sudriskusius išmetė, kadangi vaikam kėlė alergiją, taip pat lavinamųjų žaislų pirko, papildomų naujų spintelių užsakė pagaminti. Sakė, kad jos (auklėtojos) pačios iš savo pinigų kiek galėjo pirko, o mes (tėveliai) tipo joms atiduodam ką ir kiek jos išleido...
Mamyčių, kurių vaikai eina į šią grupę norėčiau paklausti - ar Jūsų vaikai nepasikeitė perėję į šią grupę? Mano vaikas - labai. Net galvoju pereiti į kitą grupę, bet vis dvejoju...
Kai buvom Viščiukuose - auklėtojos labai patiko, matėsi, kad su vaikais užsiima, o šitoj grupėj - tai siaubas. Vaikas nebevaldomas, visai nenori eiti į darželį. Grįžta visas apkandžiotas (ne per seniausiai grįžo su dantukų žyme smilkinio vietoj, o auklėtojos net neįspėjo, pamačiau tik namie nurengus). Aš vaiko nebevedu pusryčiam - tai einam ant 9,30 į darželį - atėjus tikrai sunerimstu... Vaikai rėkia visokius keiksmažodžius, o auklėtojos nekreipia dėmesio...
Pernai vesdama vaiką į darželį - toj grupėj (Gulbiukų) lauke būdama girdėjau, kai auklėtoja rėkia ant vaikų juos išvadindama visokiais "nesveikais" ir kitokiais keiksmažodžiais - pamenu tada apsidžiaugiau, kad mano vaikas ten neina, o šiais metais mes toj pačioj Gulbiukų grupėj

Nerimas ima, nežinau nei ką ir daryti... Čia vaikais nelabai užsiima...
Kai ateinu vaiką pasiimti prieš 17 h ir jie būna lauke - tai matau, kaip tik tada auklėtoja pradeda visiem vaikam uždėdinėt pirštines. Sykį anksčiau nuėjau - tai buvo visai vaikai be pirštinių - auklėtoja pareiškė, kad nešalta, o patikėkit man tikrai buvo šalta, o vaikučiai...
Kaip mamytės Jums ši grupė? Kaip Jums šios auklėtojos?