Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis- darželis " Volungėlė"

4u.gif
suzinojau kad mano mazaji kels jau i darzelio grupe g.gif taip liudna bus skirtis su aukletoja Birute verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2006 08 06, 00:56)
MAno sūnus lankė lopšelio Viščiukų grupę. Auklėtoja Birutė tikrai  thumbup.gif

Mes siandien susipazinom us aukletoja Birute thumbup.gif drinks_cheers.gif Labai faina moteriske pasirode, mes suoliuosim i visciuku grupe nuo rugsejo 11 dienos smile.gif
O vaikuciai kurie ja jau lanko irgi visi tokie fainuoliukai mazuliukai smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif ,
Tikimės ir mes greitai keliauti į šį lopšelį-darželį, lygtai į Vyturiukų grupę. Taip įdomu daugiau apie ją sužinoti bigsmile.gif . Auklėtojos Elena ir Rasa, jei neklystu ax.gif . Būčiau labai dėkinga aciuks.gif.
Atsakyti
QUOTE(*Migla* @ 2006 09 05, 16:21)
Labukas 4u.gif ,
  Tikimės ir mes greitai keliauti į šį lopšelį-darželį, lygtai į Vyturiukų grupę. Taip įdomu daugiau apie ją sužinoti  bigsmile.gif . Auklėtojos Elena ir Rasa, jei neklystu ax.gif . Būčiau labai dėkinga aciuks.gif.

kaip suprantu tai Vyturiuku grupe priklauso lopsiukui g.gif , aukletoja Elyte tikrai gera, o su kita aukletoja neteko susidurti, tai nzn ax.gif
Atsakyti
Rošiuosi ir aš leist savo mažylį į volungelę.Kiiek girdejau tai lyg ir nieko.Tik jaukumo trūksta......
Atsakyti
labas 4u.gif
*Migla*ar jau leidi Aurimeli i lopsiuka? g.gif kaip jam sekasi? daznai sutikdavau Neringute ir Andreja smile.gif
o mes sekmingai einame jau i darzeli ir viskas labai gerai, su noru pasilieka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijula @ 2006 10 23, 13:46)
*Migla*ar jau leidi Aurimeli i lopsiuka? g.gif kaip jam sekasi? daznai sutikdavau Neringute ir Andreja smile.gif
o mes sekmingai einame jau i darzeli ir viskas labai gerai, su noru pasilieka thumbup.gif

Aurimukas nuo rugsėjo vidurio eina į Vyturiukų grupę kartu su Neringute ir Andrėja biggrin.gif. Pradžia buvo nelengva, bet dabar keliauja visas patenkintas thumbup.gif. Tik va ligelės kartais prikimba verysad.gif .
Smagu, kad tavo mažiui daržely patinka mirksiukas.gif. Ar lengvai adaptavosi naujoj grupėj ir kokią dabar lankot?
Atsakyti
QUOTE(*Migla* @ 2006 10 25, 14:06)
Aurimukas nuo rugsėjo vidurio eina į Vyturiukų grupę kartu su Neringute ir Andrėja  biggrin.gif. Pradžia buvo nelengva, bet dabar keliauja visas patenkintas thumbup.gif. Tik va ligelės kartais prikimba verysad.gif .
  Smagu, kad tavo mažiui daržely patinka mirksiukas.gif. Ar lengvai adaptavosi naujoj grupėj ir kokią dabar lankot?

lankom Gandriuku grupe smile.gif o ir priprato labai greitai ir nesunkiai, kadangi visi vaikuciai jau pazistami nuo lopsiuko
Atsakyti
Sveikos Mamytės ax.gif

Gal galėtumėt papasakoti ką nors apie šį darželį?
Gal kurios mamytės sūnelis ar dukrytė lanko? Ar kokių žinbių iš draugų ar pažystamų turit? Būčiau labai dėkinga. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinė: 08 sausio 2007 - 14:57
QUOTE(SDFVBN @ 2006 12 13, 16:41)
Sveikos Mamytės ax.gif

Gal galėtumėt papasakoti ką nors apie šį darželį?
Gal kurios mamytės sūnelis ar dukrytė lanko? Ar kokių žinbių iš draugų ar pažystamų turit? Būčiau labai dėkinga. 4u.gif  4u.gif

Mano sunelis lanko si darzeli Pingviniuku grupe,tai abu esam labai patenkinti bigsmile.gif
Atsakyti
verysad.gif Sveikos mamytes,

Labai noriu savo mažyli vesti i šį darželį-lopšelį, bet turiu problemėlę.Mano mažius pats nevalgo.Kai duodu į rankas šaukstą ar šakutę, jis viską daužo, žaidžia, bet valgyt pats nenori.Kai neleidžiu žaisti, pasiunta, spiegia ir tiek.Nežinau nei ką daryti.Ant puodo taip pat nesėda, o ir miegas sudėtingas variantas.Užmiega tik supamas.
Ar turite tokios patirties mamytės??????????????isai nebežinau ką daryti.Auklėm darželyje bus su juo vargas, o man širdies skausmas.Gal ką galite patarti???????????????????????????????????????????????????????HELP blush2.gif Bijau, kad vaikas alkanas bus darželyje, o auklytėm didžiulė bėda.
O, kad namie auklę samdyti negaliu tokios rast.Visos arba užimtos, arba visai nėra
Atsakyti
Sveikos mamytės

nuo rugsėjo pradėsim lankyti lopšelinukų grupę pas Elytę, gal kas galite pakomentuoti aukletoją, darželį. 4u.gif labai smalsu išgirsti kuo daugiau atsiliepimų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valentinka: 25 birželio 2007 - 18:22