Tai nera daugiau cia Gandriuku ?

Labas, mamytes
Mano mergina eina i Vyturiuku grupe, kiekviena karta paliekant verkia, o kai ateinu pasiimti, vel graudenasi... Bet aukletojos vis nukalbina ja, tai kai nueina i grupe, nusiramina. Beje, kas liecia darzelio direktore, tai ji tikrai pazista visus darzelio vaikus ir zino ju vardus

QUOTE(Lusiukas @ 2010 09 06, 19:37)
Labutis, o mes nuo rugsejo lankom Vyturiuku grupe. Viskas kaip ir normaliai buvo iki sio ryto. Palikau vaika spiegianti, nezinau, kaip bus toliau. Pirmas idomumas darzelyje praejo ir viskas, jau nebenori eiti. O kaip jusu maziai, ar be asaru pasilieka?
Mes irgi i Vyturiuku grupe einam. Mums ir tas pats: pirmas dienas ejo noriai, matyt buvo viskas nauja idomu, pabudavo 1.5val. Po pusryciu nuvesdavau ir iki pietu. O sia savaite prasidejo: asaros, nenoriu. Bet grupeje palikus net minutes nereikia, nustoja verkt. Bet kaip sunku verkiancia nuo saves atplest ir palikt

QUOTE(vilzmuide @ 2010 09 17, 09:50)
Mes irgi i Vyturiuku grupe einam. Mums ir tas pats: pirmas dienas ejo noriai, matyt buvo viskas nauja idomu, pabudavo 1.5val. Po pusryciu nuvesdavau ir iki pietu. O sia savaite prasidejo: asaros, nenoriu. Bet grupeje palikus net minutes nereikia, nustoja verkt. Bet kaip sunku verkiancia nuo saves atplest ir palikt
. Bet tikiuosi sis periodas praeis. O aukletojos labai geros musu.

Mes irgi is Vyturiuku. Ta pati situacija. As atvedu savo vaika pati pirma, tai tikrai labai sunku buna nuo saves atplesti ir verkianti palikti. Bet sia savaite sirgom, prabuvom namie. Nuo kitos savaites pradedam vel keliauti, tai bijau, kad vel nuo pradziu visos asaros bus. Nes jau dabar sneka, kaip nenori i darzeli, o nori namie su mama buti.

Mes taip pat vyturiukai. Pas mus ir jau prasidėjo ašarjimas, nenori eiti į darželį, taip smagu buvo kai iki šios savaitės pats noriai ėjo be jokiu problemų, atsikledavo ir sakydavo mama einam pas teta, lelias, o dabar jau neeee teta lelias neee. Sunku, palikti ašarojanti vaikiuka, bet kaip sakė aukletoja, vos įėjus į grupę pamato vaikus ir baigias ašaros.
Sveikos mamytes,
Norejau pasiteirauti, t.y. kaip ir kiek reikia moketi uz darzeli? Koks imokos kodas? Saskaitos nr?
Nes mano mazoji serga, neinam i darzeli ir neturim to lapelio, o kadangi pirmas kartas, tai nezinau kur ir kiek moketi....
Norejau pasiteirauti, t.y. kaip ir kiek reikia moketi uz darzeli? Koks imokos kodas? Saskaitos nr?
Nes mano mazoji serga, neinam i darzeli ir neturim to lapelio, o kadangi pirmas kartas, tai nezinau kur ir kiek moketi....
QUOTE(patrol @ 2010 09 21, 13:44)
Sveikos mamytes,
tai i darzeli pasiskambinkit kokiam banke galit sumoketi ir siaip bankai turi saskaitas..arba tegu pastu buhaltere jums atsiuncia saskaita

kaip laikosi zvirbliuku mamytes ir teveliai??

Kazin, ar neplanuojamas darzelyje teveliu susirinkimas? Nes maniskis si menesi serga jau antra karta, tai nieko nezinau.
Lankom lopseli - Vyturiukus.

QUOTE(Lusiukas @ 2010 09 27, 07:13)
Kazin, ar neplanuojamas darzelyje teveliu susirinkimas? Nes maniskis si menesi serga jau antra karta, tai nieko nezinau.

Labuks. Mes ir is Vyturiuku.
Kol kas aukletojos nieko nesake apie joki susirinkima.
Siaip siandine vyks visuotinis tevu susirinkimas:)
QUOTE(vilmutute @ 2010 09 27, 14:30)
Siaip siandine vyks visuotinis tevu susirinkimas:)
Nu va,

Kas buvot, ka girdejot?
QUOTE(Lusiukas @ 2010 09 27, 15:52)
Aha, bukit geros pasidalinkit , ka gero papasakokjo?