Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis- darželis " Volungėlė"

Sveikos, mamytes smile.gif Mes irgi planuojame nuo rugsejo lankyti lopsiuka siame darzelyje, bet labai gasdina darzelio aplinka: visiskai atvira teritorija -kas nori, tas praeina, be to, pilna paaugliu, tai pavesinese saulegrazu lukstai jau nestebina...bet alaus, sampano buteliai, skarbonkes ir pan. schmoll.gif Pavesinese, itariu, viesieji tualetai...Ka jus, darzelinuku ir lopselinuku mamytes, apie tai manote? Idomu, kaip ten tvarka viduje... Suprantu, darzelis siuo metu atostogauja, bet ar daug kas keisis, kai musu mazyliai prades lankyti sia ugdymo istaiga? blink.gif Ar vaikams saugu? Pasidalinkime savo nuomonemis smile.gif
Atsakyti
Aha , ir as maciau , kad ten kada atostogos labai dauk jaunimo vakaroja sad.gif na , bet kada vaikuciai pradeda lankyti darzeli,jie sutvarko aplinka,ir nebebuna taip apleista. O del atviru vartu ir visiems leidziamo praejimo man taip pat nepriimtina... nu bet aukletojos susitvarko,neteko girdeti,kad vaikuciai i gatve isbegtu ir pan.. :/
Atsakyti
sveikos mielosios mano sunus taip pat nuo rugsejo prades eiti i Volungeles lopselio grupe ir man idomu kaip ar buna pries rugseji koks susirinkimas, kaip kokiu priemoniu ten jime reikia nupirkti i darzeli, ar cia kiekvienas asmeniskai jau turi eiti klausti pas aukletojas ar direktore.
Atsakyti
QUOTE(jurgosius26 @ 2010 07 24, 09:37)
sveikos mielosios mano sunus taip pat nuo rugsejo prades eiti i Volungeles lopselio grupe ir man idomu kaip ar buna pries rugseji koks susirinkimas, kaip kokiu priemoniu ten jime reikia nupirkti i darzeli, ar cia kiekvienas asmeniskai jau turi eiti klausti pas aukletojas ar direktore.

Siaip teoriskai kiek zinau aukletos Rugsejo menesi surenka is teveliu po 100lt kad supirkti visas priemones vaikuciasms...bet manau kaip ir visur tie pinigeliai nueina ne tik i vaikisku priemoniu fonda wink.gif tad teveliai buna atnesa priemoniu , tualetinio popieriaus,popieriniu ranksluostuku ir pan...cia jau su aukletoja reikia sneketi manau kiekvienoje grupeje galbut kitokia sistema g.gif as va renku ir zaisliuku nesiu i darzeli ... nes visvien nemanau , kad kazkas papildo grupes zaisliukais ir uzduotelem jei ne patys teveliai.. ax.gif
Atsakyti
Niu labas vakaras smile.gif ar jau paleidot savo mazuosius i darzeli siandiena? kaip sekes?
Atsakyti
Sveikos,
ir mes keliausim nuo rugsejo ilopsiuka...Gal s kuo susitiksim smile.gif
Papildyta:
O kaip grupes suzinoti?
Atsakyti
Mes ir nuo rugsėjo eisme i lopšiuką,o grupes tai sąrašuose bus parašyta,mes i viščiukų gr eim ax.gif
Atsakyti
Mes i kregzduciu smile.gif
Atsakyti
Reikia ir man pasiziureti i kuria grupe eisim smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mano dičkis jau atlankė šitą darželį, dukra lanko, o mažius tuoj pradės. Niekada nebuvo problemų dėl teritorijos. Iš ryto visada sutvarkyta, auklėtojos vaikučius prižiūri. Esam kėlę klausimą dėl teritorijos uždarumo ir saugumo, tačiau jį išspręsti nelabai yra priemonių.
Pirmasis susirinkimas tiek lopšelyje, tiek darželyje būna rugsėjo mėnesio viduryje. Jei esate visiškai naujokai, geriausia pasiklausti direktorės į kurią grupę patenkant. Pinigėliai renkami vieną kartą metuose, už juos perkami žaislai, kai kurios priemonės, higienos ir švaros prekės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaKate: 05 rugpjūčio 2010 - 16:07
QUOTE(IngaKate @ 2010 08 05, 14:05)
Sveikos,
Mano dičkis jau atlankė šitą darželį, dukra lanko, o mažius tuoj pradės. Niekada nebuvo problemų dėl teritorijos. Iš ryto visada sutvarkyta, auklėtojos vaikučius prižiūri. Esam kėlę klausimą dėl teritorijos uždarumo ir saugumo, tačiau jį išspręsti nelabai yra priemonių.
Pirmasis susirinkimas tiek lopšelyje, tiek darželyje būna rugsėjo mėnesio viduryje. Jei esate visiškai naujokai, geriausia pasiklausti direktorės į kurią grupę patenkant. Pinigėliai renkami vieną kartą metuose, už juos perkami žaislai, kai kurios priemonės, higienos ir švaros prekės.

4u.gif dekui uz info smile.gif maniski deja mociute leis i darzeli verysad.gif bet dziauksmas tas,kad laikinai ...
Atsakyti
mes dar nezinom i kokio lopselio grupe patekom, niekaip nesusiruosiu gatve pereiti biggrin.gif nes darzelis kitoj gatves pusej nuo musu namu, bet kita savitele eisim pas gydytojus pasitikrinti sveikta, tai kartu ir pazyma nunesiu po to i darzeli ax.gif

Atsakyti