Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis- darželis " Volungėlė"

QUOTE(kenguriukas @ 2010 03 24, 11:03)
tai, ant aukletoju as ir nepykstu. Tik dabar abi perspejau, jei nenori tegul nevalgo. Ir sake, daugelis vaiku ten tokiu blynu ir siaip nelabai valgo  biggrin.gif

O ju net 25 (pagal sarasus)  doh.gif  lotuliukas.gif

O dabar del tu sutarciu. Pakisa pasirasyti po viena egzemplioriu, be jokiu direktores parasu ir pan. Juk sutartys sudaromos dviem egzemplioriais kiek saliai po viena. O cia  doh.gif 

Ir as pasirasiau ir is kart pareikalavau antro egzemplioriaus, aukletoja mykt tik, tai nezinau ar gausiu ta antra egzemplioriu...is vis ji ten nesigaude ka pasirasyt dave, sako tarp darzelio ir svietimo kazka. Uziminiau direktorei, kad negavau antro egzemplioriaus, tai ta sako, as tiek popieriaus neturiu (nu cia tai is vis be kometaru), sako aukletoja tures atsviest jums
Atsakyti
Aš tai priekaištų direktorei neturiu schmoll.gif schmoll.gif . Mano akyse ji šaunuolė. Kaip moka gražiai su vaikais elgtis, patinka ji vaikams, nekalbu apie tai, kad manau ji visus juos pažįsta. Niekada nieko nenešiau smile.gif ir viskas gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2010 04 15, 12:30)
Aš tai priekaištų direktorei neturiu  schmoll.gif  schmoll.gif . Mano akyse ji šaunuolė. Kaip moka gražiai su vaikais elgtis, patinka ji vaikams, nekalbu apie tai, kad manau ji visus juos pažįsta. Niekada nieko nenešiau  smile.gif ir viskas gerai  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir man labai patinka ji nieko niekada nenesiau biggrin.gif visada pakalbina visus niekas nepraslysta pro jos kabineta nepakalbintas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele25: 16 balandžio 2010 - 11:38
Oi kaip mes norėtume patekti į šį darželį... ax.gif bet deja jaučiu kad toli gražu mums.Prašymą parašėme pert vėlai verysad.gif doh.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
laba diena, mamytes 4u.gif

mano dukryte nuo rugsejo irgi prades lankyti "Volungele". kazkada pavasari cia mums skambino is darzelio, pasake, kad papuolame i sarasus nuo rugsejo ir liepe gimimo liudijimo kopija pristatyti. Vyras nunese sekretorei ir nieko daugiau nepaklause. idomu dabar i kokia grupe mes papuolem, kas aukletojos ir apskritai, ar buna koks susirinkimas pries rugseji, susipazinimas ir pan. ar cia direktorei geriau skambintis klausti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2010 06 01, 20:14)
laba diena, mamytes  4u.gif

mano dukryte nuo rugsejo irgi prades lankyti "Volungele". kazkada pavasari cia mums skambino is darzelio, pasake, kad papuolame i sarasus nuo rugsejo ir liepe gimimo liudijimo kopija pristatyti. Vyras nunese sekretorei ir nieko daugiau nepaklause. idomu dabar i kokia grupe mes papuolem, kas aukletojos ir apskritai, ar buna koks susirinkimas pries rugseji, susipazinimas ir pan. ar cia direktorei geriau skambintis klausti? g.gif

na, bent kai manoji pradejo eiti i lopselio gruope, jokiu susirinkimu nebuvo pries rugseji. Jums geriau visko teirautis pas direktore, kokioj bus grupej ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas zinote kada reikejo paduoti pareiskima ir kokiu budu, kad patekti i lopselinuku grupe . Mes padavem pernai rugsejo men. pradzioje, esam daugiavaike seima, gyvenam prie darzelio, bet nepatenkam.
Atsakyti
QUOTE(Daiva 100 @ 2010 06 07, 17:22)
Kas zinote kada reikejo paduoti pareiskima ir kokiu budu, kad patekti i lopselinuku grupe . Mes padavem pernai rugsejo men. pradzioje, esam daugiavaike seima, gyvenam prie darzelio, bet nepatenkam.

i lopsiuka tikrai sunkiau papult nei i darzeli...manau tiesiog turit paskambint direktorei ir paklausti kada jums tiketis papult..metus atstovejus jau turetu matytis ar papulsit siemet ar kita met
Atsakyti
Sveikos,
keliu temute i virsu...Mes vuo rugsejo bandysim zygiuoti i si lopsiuka...Gaila savo pipiro, bet pradzioje vesiu keliom valandelem...
Atsakyti
Labas mamytes smile.gif Niu ka maniskis irgi pakolkas eina i "gandriuku" grupe, bet nuo Rugsejo menesi vaikiukai keisis . Labai tikiuosi , kad papulsim pas tas pacias aukletos, nes maniskis dievina aukletoja Birute thumbup.gif pastovioa kalba kaip nori pas Birute smile.gif

Del maisto ... nu ka as zinau , man jis viska kuo puikiausiai valgo , nesiskunzia , kad neskanu ar pan ... As patenkinta labai darzeliu,matysim kaip viskas bus nuo Rugsejo menesio,kada pasikeis grupe.
Atsakyti
Mes nuo rugsėjo ir keliausim i lopšiuką,''viščiukų'' grupę.Ir girdėjau,kad auklėtoja Birutė labai gera.Tai negaliu atsidžiaugti,nors jau buvau viltį praradusi,kad pateksim.
Atsakyti