Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 18, 11:15)
Manes irgi ne kiek nekabina schmoll.gif

Žinokit manęs taip pat. Nesuvokiu kodėl, nes ne kaina mane atbaido. Atrodo ir sertifikatorius patikimas, bet kažko nenoriu išbandyti ir viskas. Išties tai man jų pakuočių spalvinė gama ir abskritai bendras vaizdas nepatinka, gal čia ir glūdi paslaptis g.gif. Neužkabina ir vsio. Tiesa, esu nusipirkusi jų vazeliną - pieštukuką, vadinamą lūpų šilku, tai tikrai šiaip sau.
Atsakyti
Merginos, o limeta ir laimas čia tas pats?Atrodo tai analogiškai, bet pavadinimai skirtingi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 18, 11:29)
Merginos, o limeta ir laimas čia tas pats?Atrodo tai analogiškai, bet pavadinimai skirtingi g.gif

limeta yra tikslus lietuviškas žodis. Tuo tarpu laimą mes "padarėme" iš anliško lime žodžio tarimo [laim].
Atsakyti
gal dar kas susidomės kvepalais iš Baroca smile.gif

jie iš gamintojų užsakė visą kvepalų paletę, tikisi ją turėti kitą savaitę. Bus ir testeriai kvapų išbandymui. Kiek kainuos pasakyti negalėjo, sakė, kainos jų nebus visų vienodos - vieni kiek brangesni, kiti - pigesni smile.gif

Moters žurnale šiandien ryte dar radau, kad rytietiškų prieskonių kvapas pas juos kainuoja 229 litus.

kol kvepalai bus įvedinėjami į rinką, jie kainuos kažkiek pigiau, bent jau taip pažadėjo wink.gif

šiaip jau, net 229 litai už 60 ml išeina pigiau Barocoj nei siųstis iš tos pačios Lovelula.com, kur toks buteliukas kaštuoja 60 svarų be siuntimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 18, 10:46)
Kaip stebuklas tai gan pigus ir lengvai prieinamas tongue.gif - nueini į parduotuvę, nusiperki žaliąją citriną ir ja pasitepi pažastis biggrin.gif.

blink.gif lotuliukas.gif nu cia tai atradimas lotuliukas.gif tai sultis issispaudziat ar su puse laimo patrinat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 18, 11:46)
gal dar kas susidomės kvepalais iš Baroca smile.gif

jie iš gamintojų užsakė visą kvepalų paletę, tikisi ją turėti kitą savaitę. Bus ir testeriai kvapų išbandymui. Kiek kainuos pasakyti negalėjo, sakė, kainos jų nebus visų vienodos - vieni kiek brangesni, kiti - pigesni smile.gif

Moters žurnale šiandien ryte dar radau, kad rytietiškų prieskonių kvapas pas juos kainuoja 229 litus.

kol kvepalai bus įvedinėjami į rinką, jie kainuos kažkiek pigiau, bent jau taip pažadėjo wink.gif

šiaip jau, net 229 litai už 60 ml išeina pigiau Barocoj nei siųstis iš tos pačios Lovelula.com, kur toks buteliukas kaštuoja 60 svarų be siuntimo  doh.gif

thumbup.gif faina, kad gyvai pauostyt galima bus, nes internetu uzsisakinejant tai gali aprasymas suviliot, o gavus gali nezinot kur det blush2.gif o jei dar ir pigiau kainuos nei int. pardej (LoveLula), tai isvis liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shape uk @ 2009 06 18, 13:08)
blink.gif  lotuliukas.gif nu cia tai atradimas lotuliukas.gif tai sultis issispaudziat ar su puse laimo patrinat ax.gif

Mes atsipjauname jos grežinėlį ir pasitepame smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 18, 13:48)
Mes atsipjauname jos grežinėlį ir pasitepame smile.gif.

tikrai isbandysiu bigsmile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shape uk @ 2009 06 18, 12:08)
blink.gif  lotuliukas.gif nu cia tai atradimas lotuliukas.gif tai sultis issispaudziat ar su puse laimo patrinat ax.gif

ir taip, ir taip - kaip tau patogiau smile.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 06 18, 12:10)
thumbup.gif  faina, kad gyvai pauostyt galima bus, nes internetu uzsisakinejant tai gali aprasymas suviliot, o gavus gali nezinot kur det  blush2.gif  o jei dar ir pigiau kainuos nei int. pardej (LoveLula), tai isvis liuks  smile.gif

jau dabar iseina, kad pigiau, o jei dar akcijas iš pradžių darys - tai išvis faina biggrin.gif Ir aš noriu pauostyt bei nusipirkt smile.gif Pamačius kainų skirtumą kažkaip net atlėgo, kad siuntinys testerių dingo tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 06 18, 12:08)
doh.gif  tikrai nėra būtinas dalykas, kaži ar išvis šioji kosmetika verta savo kainų g.gif

Turėjau Rožių drėkinamą kremuką ir Avokadų maitinamąjį,

http://www.sveikipro...d...23&id=18247

tai man visai patiko. Rožių vėl pirksiu. Aš linkus manyti, kad ši kosmetika, beveik verta savo kainos biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 18, 14:01)
Pamačius kainų skirtumą kažkaip net atlėgo, kad siuntinys testerių dingo tongue.gif biggrin.gif

Bent jau pinigai neprapuole? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 18, 13:23)
Bent jau pinigai neprapuole? unsure.gif

panašu, kad viskas prapuolė, o kadangi siunčiausi pačiu paprasčiausiu būdu, tai laiškas niekur neregistruojamas, nesekamas ir net nenumanau, kuriame taške jis pradingo sad.gif Ai, taip sakant, matyt nebuvo skirta smile.gif Tegu skolos naštą moralinę dabar neša tas, kas prie svetimo daikto pirštus prikišo tongue.gif
Atsakyti