Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

laimas man pasitepus ryte tai visa diena ir dar ryte nebuna blogo kvapo, tik toks kaip sake "kuno", sakau ir ryte nes nakti jei per siltai uzsikloju suprakaituoju ir ryte nekas tada jau... o eco laikydavo nuo ryto sakyciau iki darbo pabaigos ir tada jau toks ant abejones
vaziuosiu dabar i kelione trumpa 5d jauciu reikes laimu prisipirkti ir peiliuka i tase isideti biggrin.gif ir po skiltele pjaustinetis, nes savo isspausta kur saldytuve laikau buvau pasiemus porai dienu tai toks itartinas buvo pasidares, ispyliau ir naujo prisispaudziau
Atsakyti
Palomina, iš vaisių jis , ne iš uogų biggrin.gif Štai čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 18, 08:36)
Faktiškai visą dieną, man asmeniškai atsiranda toks kūno kvapas, bet ne prakaito schmoll.gif. Vakar buvo užsukusi draugė, kuriai praeitą savaitę pasiūliau išbandyti laimą, tai ir ji sakė, kad tai metų atradimas thumbup.gif.

galit parasyti kas cia per stebuklas bigsmile.gif as ir noreciau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 18, 10:28)
Palomina, iš vaisių jis , ne iš uogų biggrin.gif Štai čia  4u.gif

ai sitas smile.gif idomu ir man ar kas nors isbande? kaip jis? smile.gif as ji ziema uzmaciau ir idomu pasidare, bet kaina truputi atbaide..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 18, 10:36)
ai sitas  smile.gif  idomu ir man ar kas nors isbande? kaip jis? smile.gif as ji ziema uzmaciau ir idomu pasidare, bet kaina truputi atbaide..

O kokia jo kaina? ax.gif
Atsakyti
117,08 lito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 06 18, 10:38)
O kokia jo kaina? ax.gif

117 lt blink.gif

lotuliukas.gif

bet tai visa essential care ne iš pigiųjų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 18 birželio 2009 - 09:44
QUOTE(pepkė @ 2009 06 18, 10:38)
O kokia jo kaina? ax.gif

117 lt (30 ml)
na kai ne is butiniausiu dalyku, tai ir atbaide biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shape uk @ 2009 06 18, 10:34)
galit parasyti kas cia per stebuklas bigsmile.gif as ir noreciau blush2.gif  4u.gif

Kaip stebuklas tai gan pigus ir lengvai prieinamas tongue.gif - nueini į parduotuvę, nusiperki žaliąją citriną ir ja pasitepi pažastis biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 18, 10:42)
117 lt (30 ml)
na kai ne is butiniausiu dalyku, tai ir atbaide  biggrin.gif

doh.gif tikrai nėra būtinas dalykas, kaži ar išvis šioji kosmetika verta savo kainų g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 06 18, 11:08)
doh.gif  tikrai nėra būtinas dalykas, kaži ar išvis šioji kosmetika verta savo kainų g.gif

aha ir man idomu g.gif kazkaip neuzkabina isbandyt
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 18, 11:11)
aha ir man idomu  g.gif  kazkaip neuzkabina isbandyt

Manes irgi ne kiek nekabina schmoll.gif
Atsakyti