Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(agnuta @ 2009 06 17, 21:12)

kurios ta kauke turejot, sakykit, kaip daznai ja reikia/galima naudot? reikia intensyviai ja naudot, kad po 3 men. butu kuo maziau tos kaukes like biggrin.gif
aisku, Vergine irgi atsakytu, jei cia uzeitu ax.gif

Na aš tai žadu naudoti kartą į savaitę, per tris mėn. tikrai nesusinaudos, todėl manau geriausia dalintis ja su kuo nors, aš žadu sesei ar mamai atseikėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 17, 00:52)
Taip, klausiu ar žalias, kur 300g pakuotė tiktų gerti mirksiukas.gif

Ne, žaliasis gerti netinka, tik baltasis.

QUOTE(violence @ 2009 06 17, 10:39)
Pirminio muilo informaciniame lapelyje rašoma, kad jis efektyvi priemonė prieš erkes  rolleyes.gif 
kaip reiktų naudoti būtent šituo tikslu?  rolleyes.gif ir kuo tas efektyvumas pasižymi?  rolleyes.gif

Papildomos informacijos neturime, viskas, kas parašyta ant pakuotės. Bet manau, kad po maudymosi, atbaido erkes.

QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 06 17, 13:31)
Gerai, kai kitą kartą pas jus išsiruošiu - būtinai prisistatysiu  4u.gif

smile.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 06 17, 21:12)
kurios ta kauke turejot, sakykit, kaip daznai ja reikia/galima naudot? reikia intensyviai ja naudot, kad po 3 men. butu kuo maziau tos kaukes like biggrin.gif
aisku, Vergine irgi atsakytu, jei cia uzeitu ax.gif

Kaukes patariama naudoti vieną kartą į savaitę.

Galiu nudžiuginti Kaunietes bigsmile.gif Kaune, Savanorių pr. 206 (prie Topo centro) šį pirmadienį atsidarys ekologiškų prekių parduotuvė (Norintiems gyventi sveikiau. Via Naturalis), bus ir maistas ir kosmetika. Bus ir mūsų asortimento, bet ne visas.
Iš Feniqia: Muilas pasta Noire bader, Arabiškas muskusas.
Iš Ciel d'Azur: Alijošius, šampūnas su alijošium, veido kremas su alijošium, dantų pastos su moliu, smilkalai.
Iš Druide: visa vaikiška linija, muilai: su ožkos pienu ir mogdolais, su ožkos pienu ir kviečių proteinais, su moliu ir glicerinu, Pure&Pur, su chlorofilais ir eukaliptu. Šampūnai: Vitality, Balance, Dandrex, Pure&Pur, Frequens, Body & Shine. Kondicionieriai: Leave in, Detangling, Nourishing (šampūnai ir kondicionieriai tik buteliukuose po 250 ml.) Dantų pastos. Vonios putos: Pure&Pure, Breathing, Goat milk & Sandalwood, Goat milk & Thym, Detox.

Kainos tos pačios kaip ir pas mus, o atidarymo proga (dvi savaites) mūsų prekėm bus 25% nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 17, 21:18)
merginos, kurios vaikštot į Baroca krautuvėlę, (Palomina, ypač tu biggrin.gif ), ar teko kada uostyti Florascent kvepalus ir matyti, kiek jie kainuoja? Ar turi jie mėginėlių rinkinių pardavime? Panašu, kad dingo kaip į vandenį mano siuntinys iš Lovelula.com sad.gif Dabar jau bijočiau iš jų visą butelį siųstis ir dar neuosčiusi  doh.gif

oi as tai prisipazinsiu, seniai nebuvau Barocoj blush2.gif kai persikrauste is Stepono g. i Uzupi, tai man baisiai nepatogu.. kai paskutini kart buvau Barocoj (rudeny buvau), tai tada nebuvo dar kvepalu.. reiks kada issiruost ir apsilankyt ten (greiciausiai kai krema pirkt reiks, o tai bus po keliu menesiu biggrin.gif ) ir kvepaliukus pauostinet..
Atsakyti
Katuti, baltojo molio tikrai dar užsakinėsime, bet tai bus tik rugsėjį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 17, 20:58)
reiks kada issiruost ir apsilankyt ten (greiciausiai kai krema pirkt reiks, o tai bus po keliu menesiu  biggrin.gif ) ir kvepaliukus pauostinet..

per vėlu man biggrin.gif Reklaminiame skydelyje matau, kad turi bijūnų kvapo kvepalus, rytietiškų prieskonių ir kažkokius vyriškus, o į prekiaujamus brendus info jokia nesuvesta. Tai kaip pirkėjui numanyti, kas yra parduotuvėje? biggrin.gif

QUOTE(Vergine @ 2009 06 17, 21:00)
Katuti, baltojo molio tikrai dar užsakinėsime, bet tai bus tik rugsėjį. smile.gif

iškart aišku, būtinai pranešk, kai atsivešit 4u.gif Vilioja jis kažko mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 06 17, 21:58)
Galiu nudžiuginti Kaunietes bigsmile.gif Kaune, Savanorių pr. 206 (prie Topo centro) šį pirmadienį atsidarys ekologiškų prekių parduotuvė (Norintiems gyventi sveikiau. Via Naturalis)

thumbup.gif dėkui už geras žinias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 17, 22:28)
per vėlu man biggrin.gif Reklaminiame skydelyje matau, kad turi bijūnų kvapo kvepalus, rytietiškų prieskonių ir kažkokius vyriškus, o į prekiaujamus brendus info jokia nesuvesta. Tai kaip pirkėjui numanyti, kas yra parduotuvėje? biggrin.gif

aha ir as uzmaciau ta reklama viena kart.. norejau paziuret ir nelabai ka ten pesiau is jos.. info ner
Atsakyti
Na ka, pradedam versti biggrin.gif

ZALIASIS ARGITAL MOLIS

Kadangi Palomina rase, kad jokios lietuviskos instrukcijos negavo, tai parasysiu ir apie kaukes veidui ax.gif

PAGRINDINE KAUKES MASE-BAZE

1 stikline zaliojo Argital molio, 1 arb. saukstelis medaus, 1 saukstelis saldziuju migdolu arba alyvu (extravergine) aliejaus, puse stiklines negazuoto mineralinio vandens.

Puodelyje su mineraliniu vandeniu istirpinti medu, ipilti alieju, viska gerai ismaisyti. I inda su moliu, moli maisant, is leto viska supilti. Viska gerai ismaisyti, kol gausis vientisa, blizgi mase.

KAUKE NORMALIAI ODAI

I pagrindine baze ipilti puse arb. saukstelio kvieciu gemalu aliejaus, viska sumaisyti. Taip pat galima ilasinti 1-3 lasus levandu EA. Laikyti 10min.

KAUKE SAUSAI ODAI

I pagrindine baze ipilti 2 saukstus dedesvos uzpilo, puse arbat. saukstelio ersketuogiu arba agurkles aliejaus, viska sumaisyti. Galima ilasinti 1-3 lasus santalu EA. Laikyti 5min.

KAUKE RIEBIAI ODAI

I pagrindine baze ipilti sauksta citrinos arba greipfrutu (svieziai isspaustu) sulciu, viska issmaisyti. Taip pat galima ilasinti 1-3 lasus citrinu EA. Laikyti 10min.

KAUKE KAKLO SRICIAI (drekinanti, suteikianti elastingumo)

I pagrindine kaukes mase ipilti 2 saukstus soju pieno. Galima ilasinti 1-3 lasus santalu EA. Laikyti 15min.

KAUKE KRUTINES SRICIAI (stangrinanti)

I pagrindine kaukes mase ipilti 2 saukstus salaviju lapu uzpilo, viska ismaisyti. Galima ilasinti 1-3 lasus roziu arba ylang-ylang EA. Laikyti 10-20min.

KAUKE SEDMENU SRICIAI (stangrinanti)

I pagrindine baze ipilti 2 saukstus svarainiu arba zaliuju obuoliu sulciu, 1 arb. sauksteli vynuogiu kauliuku aliejaus, viska ismaisyti. Galima ilasinti 1-3 lasus rozmarinu EA. Laikyti 10-20min.

KAUKE PILVO SRICIAI (mazinanti putima)

I pagrindine kaukes mase ipilti 2 saukstus ricinos aliejaus, viska sumaisyti. Galima ilasinti 1-3 lasus anyziu arba pankolio EA. Laikyti 10-20min.

KAUKE NUGARAI (atpalaiduojanti)

I pagrindine baze ipilti 2 saukstus kalnines arnikos lapu ir ziedu uzpilo, viska ismaisyti. Galima ilasinti 1-3 lasus cinamono arba ciobreliu EA. Laikyti 15-20min.

KAUKE STRIJOMS

I pagrindine mase ipilti 2 saukstus morku sulciu, 1 arb. sauksteli vynuogiu kauliuku aliejaus, 1 arb. sauksteli avokadu aliejaus, viska sumaisyti. Galima ilasinti 1-3 lasus melisos EA. Laikyti 10-20min.

KAUKE CELIULITUI GYDYTI

I pagrindine kaukes baze ipilti 1 arb. sauksteli saldziuju apelsinu EA, viska ismaisyti. Laikyti 10-20min.

KAUKE PLAUKAMS (purinanti, stiprinanti)

I pagrindine kaukes mase ipilti 4 saukstus asiuklio zoles uzpilo (si kauke turi buti pakankamai skysta, kad ja butu galima lengvai uztepti ant plauku ir galvos odos), viska sumaisyti. Galima ilasinti 1-3 lasus ylang-ylang EA. Laikyti 10min. Kauke uztepti ant sudrekintu plauku, itrinti i galvos oda, uzdengti su kepuraite. Po 10min isplauti galva su sampunu.

Jei domins, dar liko 3 receptukai, bet ne kaukiu (liekninamoji vonia, intymiu vietu apsiplovimai, atpalaiduojanti gydomoji ranku ir pedu vonele). Bet ten viskas labai paprasta ir elementaru rolleyes.gif

Beje, bet kurios kaukes konsistencija galima nusistatyti paciai. Norint tirstesnes mases- ideti daugiau molio, norint skystesnes- ipilti siek tiek vandens.

Mano pastebejimai:
1) Niekur nerasoma kiek reikia imti pagrindines kaukes mases. Juk pvz. veidui vistiek reiks maziau negu sakykim anticeliulitinei kaukei. Tad as manau, kad visus tuos ingridientus reikia deti ne i visa pagrindine kaukes baze- ten juk visgi nemazai gaunasi, jei vien tik molio reikia visos stiklines, o tie 1-3 laseliai EA ant tokio kiekio molio visgi sakyciau mazokai. Tai bent jau as tuos papildomus ingridientus desiu tik i dali pagrindines mases, o ne i visa.
2) Kai kurie uzpilai sakyciau labai jau imantrus (pvz. dedesvos ar kalnines arnikos), taigi turbut nieko neatsitiks jei pasigaminsim koki kita zoleliu nuovira pagal savo poreikius- ramuneliu, dilgeliu ir pan. ax.gif

Tiesa, pagal aprasyma, tai sitas zaliasis molis skiriasi nuo kitu firmu molio savo savybemis. Taigi visi sie receptukai yra pritaikyti butent Argital moliui. Bet, manau, tikriausiai galima bandyti ir su kitu. Bent jau nieko blogo tai nebus rolleyes.gif

Lyg ir viskas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 17 birželio 2009 - 21:41
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 06 17, 22:40)

saunuole thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 17, 19:14)
lauksim atsiliepimu  4u.gif

Atsiliepimai blogi ir net labai, deja, deja:(
Nepatiko niekas, nuo pat a iki z. Pirma nekenčiu puškiamų reikalų, na tiesiog iš įpročio. Man tai minusas, bet čia palyginti niekas. Purškimo srovė siaubinga, nėra net ko lyginti su KN ar Aubrey (pastarojo man irgi nepatiko). Keista, bet išsipurškus juo, veidą griaužia taip, kaip po laimo pažastis doh.gif. Beje, neturiu jokių spuogiukų ar žaizdelių, taigi nuo ko griaužia nesuvokiu. Tačiau bjauriausia šiame reikale tai, kad oda nuo jo tampa tokia glotni, apsunkusi ir abskritai lipni, nu žodžiu katastrofa. Vienintelis pliusas tas, kad susiprotėjau nusipirkti mažos talpos buteliuką už 25 lt, nes jei būčiau susigundžius nusipirkti už 60 lt., tai dabar širdį soptų cool.gif.

QUOTE(Vergine @ 2009 06 17, 21:58)
Galiu nudžiuginti Kaunietes :

Smagu, jau norėjau išbandyti Druide kosmetiką. Tik gaila, kad tokia nepatogi vieta, na bet geriau nei Vilniuje:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 17 birželio 2009 - 21:47
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 06 17, 21:40)

Jei domins, dar liko 3 receptukai, bet ne kaukiu (liekninamoji vonia, intymiu vietu apsiplovimai, atpalaiduojanti gydomoji ranku ir pedu vonele). Bet ten viskas labai paprasta ir elementaru rolleyes.gif

na ir darbelio bigsmile.gif Šaunuolė tu tikra 4u.gif 4u.gif 4u.gif

man dar įdomūs apsiplovimai biggrin.gif Nors sakai, kad elementaru, bet man fantazija neveikia - juos daryti irgi palaikius molį ištirpintą, panašiai kaip gėrimui? g.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 06 17, 21:46)
Nepatiko niekas, nuo pat a iki z.

apie ką čia taip? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 17, 22:46)
Nepatiko niekas, nuo pat a iki z. Pirma nekenčiu puškiamų reikalų, na tiesiog iš įpročio. Man tai minusas, bet čia palyginti niekas. Purškimo srovė siaubinga, nėra net ko lyginti su KN ar Aubrey (pastarojo man irgi nepatiko). Keista, bet išsipurškus juo, veidą griaužia taip, kaip po laimo pažastis doh.gif. Beje, neturiu jokių spuogiukų ar žaizdelių, taigi nuo ko griaužia nesuvokiu. Tačiau bjauriausia šiame reikale tai, kad oda nuo jo tampa tokia glotni, apsunkusi ir abskritai lipni, nu žodžiu katastrofa. Vienintelis pliusas tas, kad susiprotėjau nusipirkti mažos talpos buteliuką už 25 lt, nes jei būčiau susigundžius nusipirkti už 60 lt., tai dabar širdį soptų cool.gif.

viskas aisku biggrin.gif net nebandysiu.. nepatinka man, kad lipnumas yra kaip sakai doh.gif va ir dabar turiu as Druide tonika (na jau like ten keli centimetrai nuo iki pabaigos), ir nebenaudoju.. vasara man jis netinka, nes palieka kazkokia plevele.. kai oda ziema-pavasary ne tokia riebi, tai kazkaip kitaip su tuo toniku oda jautesi.. tada patiko.. o dabar nelabai blush2.gif
man Madara tonikas siuo metu labai gerai eina biggrin.gif nei lipnumo nei sausinimu, nors turiu skirta riebiai odai.. del alkoholio sio toniko sudety siek tiek bijojau is pradziu (anksciau kai pirkdavau, tai dar be alkoholio jis buvo), bet va jau menesi naudoju tai viskas gerai..
Atsakyti