Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(MAMarija @ 2009 06 17, 15:18)
Sveika prisijungus 4u.gif.

Aciu 4u.gif .
NB arbatmedziu aliejus buvo mano pirmas pirkinys, kol dar zalia buvau. As ji dabar tik murzinu pampersu ir kambariu dezinfekcijai naudoju, Metos ar KN aliejukai tam tikslui man per didele prabanga.
Atsakyti
QUOTE(Rasulyte @ 2009 06 17, 16:23)
NB arbatmedziu aliejus buvo mano pirmas pirkinys, kol dar zalia buvau. As ji dabar tik murzinu pampersu ir kambariu dezinfekcijai naudoju, Metos ar KN aliejukai tam tikslui man per didele prabanga.

Na šauniai padirbėjusi esi kaip naujokė 4u.gif. Jau ir trumpinius supranti. Atsimenu aš įšokau kažkada į čia su klausimais kas tas KN, MB, simondsijos ir t.t. doh.gif. Atsimenu mintyse keikdavau tas, kurios tekstus geltonai pažymėdavo. Galvodavau kodėl jos išsirenka būtent tą neryškią spalvą tongue.gif. Juokinga man dabar, bet tokia jau ta pradžia ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(Rasulyte @ 2009 06 17, 15:00)
baigiu skaityti 18 tema, keliausiu 19-on.

Man tiko, bet vyrui nuo jo dar daugiau atsirado, tai dabar jis plauna su Logonos kudikiams sampunu  lotuliukas.gif .

kokia šaunuolė thumbup.gif Aš irgi vis galvoju, kad reik perskaityt ir susikonspektuoti kopijavimo būdu senas temas, nes ateis laikas, kai moderatoriai jas pašalins sad.gif

jau ne pirmam vyrui Logonos kūdikių šampūnas tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 17, 15:29)
Na šauniai padirbėjusi esi kaip naujokė 4u.gif. Jau ir trumpinius supranti. Atsimenu aš įšokau kažkada į čia su klausimais kas tas KN, MB, simondsijos ir t.t. doh.gif. Atsimenu mintyse keikdavau tas, kurios tekstus geltonai pažymėdavo. Galvodavau kodėl jos išsirenka būtent tą neryškią spalvą tongue.gif. Juokinga man dabar, bet tokia jau ta pradžia ax.gif.

Jau kokiu 5 menesiu idirbis idetas blush2.gif . Is pradziu tik ekologisko gyvenimo bude landzijau, o po to ir pas jus ilindau. Ir negaliu islisti lotuliukas.gif, kol vaikiai miega, megaujuosi skaitydama.
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 06 17, 15:35)
kokia šaunuolė  thumbup.gif Aš irgi vis galvoju, kad reik perskaityt ir susikonspektuoti kopijavimo būdu senas temas, nes ateis laikas, kai moderatoriai jas pašalins sad.gif

jau ne pirmam vyrui Logonos kūdikių šampūnas tinka biggrin.gif

As konspekta vedu kompe, jau daug esu prisirinkusi info.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 17, 16:35)
kokia šaunuolė  thumbup.gif Aš irgi vis galvoju, kad reik perskaityt ir susikonspektuoti kopijavimo būdu senas temas, nes ateis laikas, kai moderatoriai jas pašalins sad.gif

man atrodo jau ir yra ne visos temos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 17, 15:45)
man atrodo jau ir yra ne visos temos sad.gif

Tikrai nevisos, tik nuo 13 temos berods. Bet manau pakankamai tam, kad ziniu igautum, nes anksciau ar veliau temutes kartojasi.
Atsakyti
pasigirsiu sh miestelio "iki" radau dar tos gerosios l'angelikos dantu pastos be parabenu... cielas dvi pakuotes tai abi ir nusipirkau tai dabar su atsargom 3 turiu biggrin.gif buvo uzkistos uz tu naujuju parabeniniu, bet mano erelio akis pamate lotuliukas.gif
dar kadangi ekonominis rezimas kosmetikai pirkau droge baby dream duso zele (raso kad tinka vaikam ir plaukams, bet manau naudosiu kaip duske vaiku neturiu ) kaina apie 10lt talpa 500ml; ir sampuna 250ml kaina apie 6lt meginsiu gal tiks jei ne man tai mb, beje atidziai ziurekit ka perkat nes aliejuko ir sampuno buteliukai identiski ir kaina panasi tik kasoj kai muse spejau pamatyt, jog smestelejo uzrasas "aliejus" tai ilga procedura pas juos, kad preke isminusuotu, prasymus kazkokius turejau rasyt, pardaveja pasimetus, o man dar nuo vasarinio persalimo baisiausi kosulio priepuoliai tokiose dulketose patalpose tai jau isejau susinervinus tikiuos produktai pasiteisins, jei ka galima bus ziureti kaip i bazini dalyka i kuri ea lasinasi rolleyes.gif

dar is ekonominiu pasirinkimu pirkau sibericos kuno sviesta, tipo anticeliulitinis, bet naudoju kaip paprasta, skalsus gerai drekina tuo beveik nenusileidzia logonos sviestams, bet kitokia maziau maloni konsistencija ir kvapas man jau viskas per daug sintetinis, nors iskest dar eina tai tepu kuo toliau nuo nosies ty kojas lotuliukas.gif kaina rodos iki 15lt 200ml
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 06 17, 16:07)
ok, vakare imesiu mirksiukas.gif

butinai imesk, yra ir daugiau norinciu rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 06 17, 15:34)
Baigineju savo nimfali zaliaja molio pasta, dabar savo eiles laukia zaliasis molis argilla verde is stepono ax.gif kadangi buvo nuolaidos, tai susimetem kelios mergaites ir nusipirkom. bet dave tik viena instrukcija lietuviu kalba, kur tik pora receptuku isversta. as kaip mokanti italu k. pasiemiau italiska instrukcija, tai ten maciau daugiau kaukiu receptuku ivairioms kuno dalims, kur i lietuviu kalba neisversta. sakykit, ar domintu kuria? tada parasyciau, nes jei dabar visos naudoja nimfali zaliaji moli, tai gal niekam neidomu ax.gif bet jei yra norinciu- atsiras stimulas prisest ir parasyt biggrin.gif

na kai isbandysi parasyk kaip tau Argital molis mirksiukas.gif idomus palyginai su Nimfali moliu..
o as kai pirkau Argital moli, tai man jokiu lietuvisku instrukciju nedave g.gif tik ta iltaliska buvo prisegta.. na bet italu nelabai moku (na ka jau cia - visai beveik nemoku blush2.gif ), tai ir neprasidejau su vertimais.. paziurejau mazdaug, kazkiek supratau biggrin.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 06 17, 16:18)
Ką tik nusipirkau L'occitan'o sertifikuotą alyvuogių toniką, jei ką domins atsiliepimai parašysiu išbandžiusi.

lauksim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
sakykit ar labai durnai jei as molio kauke sumaisius su drekinamaja tepuosi? Antrakart taip darau man visai nieko, molis neziusta taip greitai ir oda nenusauseja, konkreciai sumaisiau ciel d azur zalia moli (ta kur paruostas naudojimui-pasta) su logonos drekinamaja kauke
Atsakyti
ka tik isbandziau ciel d'azur grozio kauke su moliu is nimfali. dar nesusidariau nuomones, reikia ilgiau panaudot. tikriausiai per plonai uztepiau, tai greit sukietejo (nors parasyta, kad reikia laikyt 20 min., bet nuploviau po kokiu 15 min.), kur buvo labai plonai patepta, tai isvis praktiskai atrode, kad susigere. istikruju, galvojau, kad nusausins labai oda, bet buvo maloniai nustebinta, nes po kaukes oda tikrai nebuvo nusausejus.

kurios ta kauke turejot, sakykit, kaip daznai ja reikia/galima naudot? reikia intensyviai ja naudot, kad po 3 men. butu kuo maziau tos kaukes like biggrin.gif
aisku, Vergine irgi atsakytu, jei cia uzeitu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 17, 18:58)
sakykit ar labai durnai jei as molio kauke sumaisius su drekinamaja tepuosi?

nematau nieko kvailo, jei tavo odai patinka 4u.gif

merginos, kurios vaikštot į Baroca krautuvėlę, (Palomina, ypač tu biggrin.gif ), ar teko kada uostyti Florascent kvepalus ir matyti, kiek jie kainuoja? Ar turi jie mėginėlių rinkinių pardavime? Panašu, kad dingo kaip į vandenį mano siuntinys iš Lovelula.com sad.gif Dabar jau bijočiau iš jų visą butelį siųstis ir dar neuosčiusi doh.gif
Atsakyti