QUOTE(Valkiria @ 2009 07 05, 00:02)
Vis paskaitinėju šitą temą, bet niekada nepastebėjau minint Naturaleve.
Lietuvoje prekybai natūralia kosmetika pradžią davė tie, kas užvežė vokiškų gaminių - Logonos, Sante. Buvo bandžiusiųjų Dr.Hauschką, tai pastaroji tada greit evoliucionavo į vieną iš geidžiamiausių
Žodžiu, dauguma mūsų yra labiau susipažinusios su Vokietijos gamybos produktais, o ne su Didžiosios Britanijos asortimentu
todėl jeigu ką nors super atradai, tai pasidalink, aišku, su prierašu, kokia tavo oda, ko tikėjaisi, ar pateisino lūkesčius, kodėl perki, ar kartotum
QUOTE(Odora @ 2009 07 05, 20:07)
gamintojas tai rossman, o priemones vadinasi babydream, pas mus droguose buna prie kudikiu prekiu, bet asortimentas mazas, o pirkau Lenkijoje
aaa, mat kaip
Kadangi tokio dalyko Lietuvoje nesu mačiusi, pamaniau, gal tavo postą neteisingai interpretuoju
QUOTE(Palomina @ 2009 07 06, 08:23)
suteikiau antra sansa Metos "Dilgeliu ekstraktui"
prilasinau i ji visokiu eteriniu
aš saviškiu esu labai patenkinta - šiandien antra diena, kai vaikštau neplauta galva ir visai nesimato, kad ji neplauta
Po jokių aliejų neišgaudavau tokio efekto, o taip norėjusi susireguliuoti, kad nereiktų plaukų kankinti kas vakarą. Pridėjus dar ir plovimus bei džiovinimus (čia kai šalta) pasportavus, tai man tikrai ima atrodyti, kad jie užkankinti dėmesio
tiesa, mama nuo šito ekstraktų mišinio atsižegnojo visiems laikams, nes jai atsitiko kaip Manijai69 - į plaukus negalėjo įkišti šukų, teko perplaut juos dukart ir dar uždėti kaukę
Taipogi sakė, kad ekstraktų mišinys plaukams stiprinti "nuėda" kažkiek ir plaukų dažus - tos, kurios dažot, būkit atsargios
QUOTE(Rasulyte @ 2009 07 06, 12:47)
Noriu papykti ant Neutral. Maximoj buvo nuolaidos sampunams ir duso zelems ju. Kadangi gaminiai pazymeti skandinavu eko zenklu gulbe, tai prigriebiau. O namie ka radau sudetyje, kuri buvo paslepta po lietuviska etikete: Sodium Laureth Sulfate,
Sakykit, kuriam Droge rados Alterros duso zeles?
nežinau kodėl, bet man užsifiksavę, kad Neutral nėra patikima produkcija
kiek pastebėjau iš postų, tai jų randama labai dideliuose Droguose, Klaipėdos, jei neklystu, Akropolyje
QUOTE(adrija @ 2009 07 06, 14:51)
Tai kazin jie daugiau nebeprekiaus Altera,ar cia eilinis ispardavimas?
atsižvelgiant į Drogo darbuotojų kompetenciją darytina išvada, kad net nėra pas ką paklausti
kažkuri dar klausėt dėl gabalinio kokosų aliejaus iš Holos - tai jis skirtas virtuvei