Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(MAMarija @ 2009 07 05, 23:08)
Kad jau Diana-Kaunas rezervavo ax.gif.

tai niekis wink.gif 4u.gif
Atsakyti
suteikiau antra sansa Metos "Dilgeliu ekstraktui" biggrin.gif prilasinau i ji visokiu eteriniu (aplesinu, mandarinu, ylang ylang ir rozmarino), tai pavyko siek tiek pagerint kvapa.. bet kai pabaigsiu as ji, tai nepirksiu daugiau tikrai..
Atsakyti
Palomina Paskelbta Šiandien, 09:23
  suteikiau antra sansa Metos "Dilgeliu ekstraktui"  prilasinau i ji visokiu eteriniu (aplesinu, mandarinu, ylang ylang ir rozmarino), tai pavyko siek tiek pagerint kvapa.. bet kai pabaigsiu as ji, tai nepirksiu daugiau tikrai..

Ir kaip tau dabar poveikis? biggrin.gif Lengviau gal pasiskirsto ant plaukų?
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 06, 10:51)
Ir kaip tau dabar poveikis? biggrin.gif Lengviau gal pasiskirsto ant plaukų?

dabar ne tokie siurkstus plaukai po sito ekstrakto.. o del pasiskirstymo, tai nezinau.. normaliai ir tada kai pirma kart naudojau pasiskirste, tik plaukai baisiai siurkstus buvo po plovimo.. nors seip mano plaukai yra labai slidus, net gumytes nesilaiko plaukuose biggrin.gif
dar del kvapo.. man sitas ekstraktas prasosi citrinu EA.. bet tokio gaila nebeturiu.. apelsinai per saldus.. tai vistiek sioks toks slykstumas jauciasi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 06 liepos 2009 - 10:02
Tai turbūt paprasčiau,kai plaukai slidūs biggrin.gif Nes pas mane jie linkę šiauštis ir banguotis,tai jau vien užpylus dilgėlių ekstrakto,atrodė nieko daugiau nepadaryčiau su plaukais,jie tokie nepajudinami tapo,vienoje vietoje visi, kaip sakiau nei piršto įkišt nėjo lotuliukas.gif

Beje,Druide šampūnas Body and Shine irgi netiko, turbūt daugiau nebandysiu plaut, nes kol plaukai šlapi,tai lyg būtų taip išsausinti,kad irgi tokie šiūrkštūs,paskui iššukuoti tai doh.gif ,pusę plaukų išpešu, Druide balzmas visai nesušvenina plaukų,bet kai išdžiovinu,tai blizga ir atrodo labai neblogai, bet nenoriu jo daugiau schmoll.gif ,Essential Care daug geriau good.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 06, 11:13)
Tai turbūt paprasčiau,kai plaukai slidūs biggrin.gif Nes pas mane jie linkę šiauštis ir banguotis,tai jau vien užpylus dilgėlių ekstrakto,atrodė nieko daugiau nepadaryčiau su plaukais,jie tokie nepajudinami tapo,vienoje vietoje visi, kaip sakiau nei piršto įkišt nėjo lotuliukas.gif

Beje,Druide šampūnas Body and Shine irgi netiko, turbūt daugiau nebandysiu plaut, nes kol plaukai šlapi,tai lyg būtų taip išsausinti,kad irgi tokie šiūrkštūs,paskui iššukuoti tai  doh.gif ,pusę plaukų išpešu, Druide balzmas visai nesušvenina plaukų,bet kai išdžiovinu,tai blizga ir atrodo labai neblogai, bet nenoriu jo daugiau schmoll.gif ,Essential Care daug geriau good.gif

o tas Druide Body & Shine sampunas kartais ne koks nors purinantis? jei taip, tai tokie sampunai siek tiek pasausina plauka.. nemegstu purinanciu sampunu del to..
Atsakyti
Nu štai ką rašo apie jį:

Silpniems ir sausiems plaukams, kurie sunkiai sušukuojami. Idealus asmenims, kurių plaukai yra pažeisti plaukiojimo baseinuose esančio chloro arba saulės poveikio.

Rezultatai:
Suteikia plaukams glotnumo ir blizgesio net esant šaltam ir sausam orui.

Bet aš nepasakyčiau,kad sausiems tinka,manyčiau gal riebiems geriau būtų g.gif Ėch, nepataikiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 06, 11:35)
Nu štai ką rašo apie jį:

Silpniems ir sausiems plaukams, kurie sunkiai sušukuojami. Idealus asmenims, kurių plaukai yra pažeisti plaukiojimo baseinuose esančio chloro arba saulės poveikio.

Rezultatai:
Suteikia plaukams glotnumo ir blizgesio net esant šaltam ir sausam orui.

Bet aš nepasakyčiau,kad sausiems tinka,manyčiau gal riebiems geriau būtų g.gif Ėch, nepataikiau. biggrin.gif

man tai is pavadinimo susidaro ispudis, kad cia purinantis plaukus sampunas g.gif tas zodis BODY man tokias asociacijas sukelia g.gif
Atsakyti
Tai greičiausiai, body - suteikiantis apimties unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pagaliau baigiauskaityti visas senasias temas. Konspektas ilgiausias gavosi.

Noriu papykti ant Neutral. Maximoj buvo nuolaidos sampunams ir duso zelems ju. Kadangi gaminiai pazymeti skandinavu eko zenklu gulbe, tai prigriebiau. O namie ka radau sudetyje, kuri buvo paslepta po lietuviska etikete: Sodium Laureth Sulfate, Cocoamidopropyl Betaine. Tai kaip cia suprast g.gif ? Negi net sertifikuota produkcija negalima pasitiketi?

Siandien Droge ieskojau Alterra duso zeles, bet nebuvo. Kitos Alterros priemones su nuolaida isparduodamos. Prigriebiau aliejuka su persikais. Sakykit, kuriam Droge rados Alterros duso zeles?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 05, 17:32)
Odora, kokios čia firmos?  4u.gif
manyčiau, kad dingsta, o konsultantės gal nelabai ir nutuokia, kas čia per kosmetika, nes Droge jos kalnai įvairiausios... O kiek jos nesąmonių yra pripasakoję, atsakydamos į klausimus biggrin.gif

Taip taip.Sita tai as savo kailiu patyriau lotuliukas.gif Kaip man konsultante patare nepirkti ALTEROS ,nes tai absoliuciai nenaturali kosmetika,o kaip naturalia pasiule kazkokia viskokio brudo prifarsiruota lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu negaliu,iki siol atsimenu kaip absoliutu ,atsiprasant,anekdota doh.gif lotuliukas.gif Vis tiek,jei jau tokioj vietoj dirbi ,ir dar vedeja,tai jau tikrai,manyciau ,tuetum bent kiek apie kazka tai nutuokti g.gif
Tai kazin jie daugiau nebeprekiaus Altera,ar cia eilinis ispardavimas?
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2009 07 05, 00:02)
Vis paskaitinėju šitą temą, bet niekada nepastebėjau minint Naturaleve. 

Lietuvoje prekybai natūralia kosmetika pradžią davė tie, kas užvežė vokiškų gaminių - Logonos, Sante. Buvo bandžiusiųjų Dr.Hauschką, tai pastaroji tada greit evoliucionavo į vieną iš geidžiamiausių biggrin.gif Žodžiu, dauguma mūsų yra labiau susipažinusios su Vokietijos gamybos produktais, o ne su Didžiosios Britanijos asortimentu ax.gif

todėl jeigu ką nors super atradai, tai pasidalink, aišku, su prierašu, kokia tavo oda, ko tikėjaisi, ar pateisino lūkesčius, kodėl perki, ar kartotum 4u.gif

QUOTE(Odora @ 2009 07 05, 20:07)
gamintojas tai rossman, o priemones vadinasi babydream, pas mus droguose buna prie kudikiu prekiu, bet asortimentas mazas, o pirkau Lenkijoje

aaa, mat kaip biggrin.gif Kadangi tokio dalyko Lietuvoje nesu mačiusi, pamaniau, gal tavo postą neteisingai interpretuoju doh.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 07 06, 08:23)
suteikiau antra sansa Metos "Dilgeliu ekstraktui"  biggrin.gif  prilasinau i ji visokiu eteriniu

aš saviškiu esu labai patenkinta - šiandien antra diena, kai vaikštau neplauta galva ir visai nesimato, kad ji neplauta biggrin.gif Po jokių aliejų neišgaudavau tokio efekto, o taip norėjusi susireguliuoti, kad nereiktų plaukų kankinti kas vakarą. Pridėjus dar ir plovimus bei džiovinimus (čia kai šalta) pasportavus, tai man tikrai ima atrodyti, kad jie užkankinti dėmesio biggrin.gif

tiesa, mama nuo šito ekstraktų mišinio atsižegnojo visiems laikams, nes jai atsitiko kaip Manijai69 - į plaukus negalėjo įkišti šukų, teko perplaut juos dukart ir dar uždėti kaukę doh.gif Taipogi sakė, kad ekstraktų mišinys plaukams stiprinti "nuėda" kažkiek ir plaukų dažus - tos, kurios dažot, būkit atsargios wink.gif

QUOTE(Rasulyte @ 2009 07 06, 12:47)
Noriu papykti ant Neutral. Maximoj buvo nuolaidos sampunams ir duso zelems ju. Kadangi gaminiai pazymeti skandinavu eko zenklu gulbe, tai prigriebiau. O namie ka radau sudetyje, kuri buvo paslepta po lietuviska etikete: Sodium Laureth Sulfate,

Sakykit, kuriam Droge rados Alterros duso zeles?

nežinau kodėl, bet man užsifiksavę, kad Neutral nėra patikima produkcija unsure.gif

kiek pastebėjau iš postų, tai jų randama labai dideliuose Droguose, Klaipėdos, jei neklystu, Akropolyje smile.gif

QUOTE(adrija @ 2009 07 06, 14:51)
Tai kazin jie daugiau nebeprekiaus Altera,ar cia eilinis ispardavimas?

atsižvelgiant į Drogo darbuotojų kompetenciją darytina išvada, kad net nėra pas ką paklausti tongue.gif

kažkuri dar klausėt dėl gabalinio kokosų aliejaus iš Holos - tai jis skirtas virtuvei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 06 liepos 2009 - 17:44