Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Žirklutės @ 2009 07 03, 23:38)
Pabandyk dar persikų ir migdolų aliejų, nerealus šitas  wub.gif

Jei dar rasiu, tai išbandysiu, bet tik tie du kur parašiau šiandien buvo rolleyes.gif
Atsakyti
ernesin Paskelbta Šiandien, 23:27
Aš irgi šiandien buvau Droge, nusipirkau Alterros kūno aliejų su alavijais ir laimu,

Man šis aliejus patiko ir labiau nei persikų su migdolais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 03, 09:52)
panašu į Eco variantą ir ramu, kad man jo tikrai nereikia biggrin.gif

Eco nesu bandžiusi, bet gerai, kad tau ramu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 03, 23:04)
Man dar idomu, gal esate kazka naudojant pastebeje, kas efektyviausiai nuramina po depiliacijos? rolleyes.gif

Man tai pvz kokosu aliejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 07 04, 16:09)
Man tai pvz kokosu aliejus ax.gif

Man irgi kokosu aliejus wink.gif
Atsakyti
Sveikos visos,seniai matytos-skaitytos!
visa tema beveik priraset,kol be neto gyvenau.tai va per sian ir perskaiciau,prisivijau.
QUOTE(Marla @ 2009 06 26, 21:41)
beje, jei is Vilniaus, galeciau nupilt pabandymui.

gal ir man laseli galima? uzsiemus sampuno paieska as intensyvia...noriu atsirinkt,ka i ilga kelione (4,5men) veztis. galiu pamainyt i logona bambukini arba sumoket . jei galima, i az 4u.gif

QUOTE(emmute @ 2009 07 02, 21:02)

ten rodo,kad kokosu alieju kazkoki gabalini parduoda.ar kas bandet? ar geras?nerafinuotas?
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 02, 21:15)
Gal kas bandė Druide Body&Shine šampūną? NOrs jau nusipirkau, bet domintų atsiliepimai...

as ir nusipirkus mini versija biggrin.gif irgi dar laukia bandymo blush2.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 07 03, 00:27)
Girdėjau, kad geriau pilinguotis ne su tirščiais, o su pačia kava, štai taip ir darau ax.gif.
Savo ruožtu, aš siūlau dovanai kaunietėms L'occitano sertifkuotą alyvuogių toniką-mistą, niekas jo iš manęs nepirko, o jis man labai nepatinka. Jei gretai neatsiras norinčių aš jį išmesiu.

kaip idomiai del kavos ..visad plikiau tycia pilingavimui,nes negeriu kavos tokios... g.gif
jei tebeturi ta tonika,as priglausciau 4u.gif jei Linutiaaa pasveikus man ji is taves kaip nors pagriebtu..o is jos as jau kaip nors atsiimciau.. paderinsiu wink.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 07 03, 10:17)
Linutes kol kas nėra on line, bet įtariu ji turės galimybę šį šampūną pasiimti iš Vilniaus, taigi palaukiam ką ji pasakys, tada ir spręsim mirksiukas.gif.

ta Linutiaaa galimybe paiimti is Vilniaus kazka turbut busiu as (nors nieko nesake dar ji man g.gif ). tai jei taip, tai as vln iki antradienio busiu dbr.po to nuo liepos 14 iki 18 dienos..paimciau,perduociau po to kazkaip i az,jei ka blush2.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 07 03, 11:13)
Na mane kažkaip tonizuoja tie ledukai, pažadina kaip mat  smile.gif  Beje, apie rytinį apsiprausimą. Dariausi molio kaukę KN, tai sakė, kad jei nėra laiko jos laikyti, galima ryte su ta kauke praustis  blink.gif  Turėtų būti geras pylingas, galvoju..  ax.gif

kas per molio kauke KN..gal galima placiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 04 liepos 2009 - 23:24
Vis paskaitinėju šitą temą, bet niekada nepastebėjau minint Naturaleve. SOIL, 100% organiška kosmetika. Nusipirkau keletą produktų - man thumbup.gif http://www.asos.com/...y.aspx?cid=6530

Tiesa, niekaip neprisimenu, kuris ten geras kremas suskilusiems kulnams iš biologisch24? Gal primintumėt kuri?
Atsakyti
Šitas smile.gif
http://www.biologisc...alsam-30ml.html
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 07 03, 21:26)
dar pirkau krema nuo saules spf 50 biggrin.gif 10zlotu kaina juokinga, o daiktas geras

Odora, kokios čia firmos? 4u.gif

QUOTE(Žirklutės @ 2009 07 03, 22:12)
O man čia vaidenasi ar Alterra produkcija pamažu dingsta iš drogo? 

QUOTE(ernesin @ 2009 07 03, 22:27)
Tiesa klausiau ar tiesa, kad išima Alterros produkciją iš apyvartos, tai labai nustebo ir pasakė kad ne, bet manau ta konsultantė ir pati gerai nežinojo, tiesiog taip atsakė rolleyes.gif

manyčiau, kad dingsta, o konsultantės gal nelabai ir nutuokia, kas čia per kosmetika, nes Droge jos kalnai įvairiausios... O kiek jos nesąmonių yra pripasakoję, atsakydamos į klausimus biggrin.gif

noriu pagirti levandų EA - teko juo teptis šiandien po uodo įkandimo (man užtenka ir uodo, kad užtinčiau doh.gif ). Patepiau negailėdama ir neskiestu - niežėjimą nuėmė momentaliai, o kol sukorėm apie 100 kilometrų, dingo tinimas ir dabar vos rausva vietelė likusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 05, 17:32)
Odora, kokios čia firmos?  4u.gif

gamintojas tai rossman, o priemones vadinasi babydream, pas mus droguose buna prie kudikiu prekiu, bet asortimentas mazas, o pirkau Lenkijoje
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 07 05, 00:23)
jei tebeturi ta tonika,as priglausciau  4u.gif

Kad jau Diana-Kaunas rezervavo ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(skrendu @ 2009 07 05, 10:43)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti