Sveikos visos,seniai matytos-skaitytos!
visa tema beveik priraset,kol be neto gyvenau.tai va per sian ir perskaiciau,prisivijau.
QUOTE(Marla @ 2009 06 26, 21:41)
beje, jei is Vilniaus, galeciau nupilt pabandymui.
gal ir man laseli galima? uzsiemus sampuno paieska as intensyvia...noriu atsirinkt,ka i ilga kelione (4,5men) veztis. galiu pamainyt i logona bambukini arba sumoket . jei galima, i az
QUOTE(emmute @ 2009 07 02, 21:02)
ten rodo,kad kokosu alieju kazkoki gabalini parduoda.ar kas bandet? ar geras?nerafinuotas?
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 02, 21:15)
Gal kas bandė Druide Body&Shine šampūną? NOrs jau nusipirkau, bet domintų atsiliepimai...
as ir nusipirkus mini versija
irgi dar laukia bandymo
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 03, 00:27)
Girdėjau, kad geriau pilinguotis ne su tirščiais, o su pačia kava, štai taip ir darau
.
Savo ruožtu, aš siūlau dovanai kaunietėms L'occitano sertifkuotą alyvuogių toniką-mistą, niekas jo iš manęs nepirko, o jis man labai nepatinka. Jei gretai neatsiras norinčių aš jį išmesiu.
kaip idomiai del kavos ..visad plikiau tycia pilingavimui,nes negeriu kavos tokios...
jei tebeturi ta tonika,as priglausciau
jei Linutiaaa pasveikus man ji is taves kaip nors pagriebtu..o is jos as jau kaip nors atsiimciau.. paderinsiu
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 03, 10:17)
Linutes kol kas nėra on line, bet įtariu ji turės galimybę šį šampūną pasiimti iš Vilniaus, taigi palaukiam ką ji pasakys, tada ir spręsim
.
ta Linutiaaa galimybe paiimti is Vilniaus kazka turbut busiu as (nors nieko nesake dar ji man ). tai jei taip, tai as vln iki antradienio busiu dbr.po to nuo liepos 14 iki 18 dienos..paimciau,perduociau po to kazkaip i az,jei ka
QUOTE(kniaumiau @ 2009 07 03, 11:13)
Na mane kažkaip tonizuoja tie ledukai, pažadina kaip mat
Beje, apie rytinį apsiprausimą. Dariausi molio kaukę KN, tai sakė, kad jei nėra laiko jos laikyti, galima ryte su ta kauke praustis
Turėtų būti geras pylingas, galvoju..
kas per molio kauke KN..gal galima placiau