Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(dilditele @ 2009 07 03, 21:43)
Nesusigaudau su tuo laimu, tai cia sultimis ar griezineliu teptis reikia?? Atsiliepimai viliojantys, ale as tingine jauciu tingesiu terliotis...
O eco dezikas ir mane nuvyle, kai buvo nekarsta jau kvapelis budavo

o jau kaip patogiau, as skiltele tepuos, kitos bando kitu tepimosi variantu rast smile.gif
Atsakyti
isbandziau siandiens ir as laveros pieneli 2in1, patiko smile.gif gerai nuprausia makiaza, oda lieka svari ir maloni tokia, manau bus pakartotas
dar buvau pirkus truputi babydream daikciuku dali Lietuvoj dali Lenkijoj pas mus labai siauras asortimentas, tai duso zele patiko nestiprus kvapas, odos nesausina, praustis malonu kiekis didelis, muiliukas kaip muiliukas-normalus, sampunas tai toks jau kudikiskas nelabai mano plaukams pasirode, bet is bedos naudojamas, dar pirkau krema nuo saules spf 50 biggrin.gif 10zlotu kaina juokinga, o daiktas geras ypac kai karsciai uzejo, beveik bekvapis, tepasi lengviau nei sante nors to baltumo irgi turi bet gan lengvai pasiskirsto, tepiau ant veido tai nepastebejau, kad riebintu ar kimstu poras, taip pat iskirpte ir pecius nesvarbu kad kol kas tik mieste vaikstau, bet nemegstu kai lieka kokia balta "maike" ant kuno nudegus, tai po dienos ant saules tik vos vos raustelejo peciai, bet cia zinoma joks kremas visos dienos neatlaiko-reikia kartoti. Kitoms gal per didelis apsaugos faktorius, bet man toks patinka smile.gif
Atsakyti
O čia irgi natūrali kosmetika - babydream? 4u.gif
kur pas mus yra pirkt ir kokios kainos? reiktų man dušo želės kokios pakaitom su Weledos naudot. Norėjau Alteros, bet jau žiūriu beviltiška rast pas mus....
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 03, 21:02)
o jau kaip patogiau, as skiltele tepuos, kitos bando kitu tepimosi variantu rast smile.gif

O ta skiltele vienam kartui kaip suprantu ax.gif

QUOTE(Odora @ 2009 07 03, 21:26)
isbandziau siandiens ir as laveros pieneli 2in1, patiko smile.gif gerai nuprausia makiaza, oda lieka svari ir maloni tokia, manau bus pakartotas
dar buvau pirkus truputi babydream daikciuku dali Lietuvoj dali Lenkijoj pas mus labai siauras asortimentas, tai duso zele patiko nestiprus kvapas, odos nesausina, praustis malonu kiekis didelis, muiliukas kaip muiliukas-normalus, sampunas tai toks jau kudikiskas nelabai mano plaukams pasirode, bet is bedos naudojamas, dar pirkau krema nuo saules spf 50 biggrin.gif 10zlotu kaina juokinga, o daiktas geras ypac kai karsciai uzejo, beveik bekvapis, tepasi lengviau nei sante nors to baltumo irgi turi bet gan lengvai pasiskirsto, tepiau ant veido tai nepastebejau, kad riebintu ar kimstu poras, taip pat iskirpte ir pecius nesvarbu kad kol kas tik mieste vaikstau, bet nemegstu kai lieka kokia balta "maike" ant kuno nudegus, tai po dienos ant saules tik vos vos raustelejo peciai, bet cia zinoma joks kremas visos dienos neatlaiko-reikia kartoti. Kitoms gal per didelis apsaugos faktorius, bet man toks patinka smile.gif

Na as cia biski ne i tema, o kur Lenkijoje pirkot kosmetika???
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 07 03, 22:26)
sampunas tai toks jau kudikiskas nelabai mano plaukams pasirode

koki efekta plaukams duoda? kaip tik apie ji svarstau. minkstina labai plauka?
Papildyta:
QUOTE(dilditele @ 2009 07 03, 22:44)
O ta skiltele vienam kartui kaip suprantu  ax.gif

taip, atsipjaunu nedaug ir viskas, ji paskui sudziuna, tu sulciu nebelieka ir siaip tos skilteles mazuteliausios uztenka, nes laimas toks itin sultingas yra.
Atsakyti
Man dar idomu, gal esate kazka naudojant pastebeje, kas efektyviausiai nuramina po depiliacijos? rolleyes.gif
Atsakyti
O man čia vaidenasi ar Alterra produkcija pamažu dingsta iš drogo? unsure.gif
Šiandien per 2 perėjau, prisiuosčiau iki galvos svaigimo (nemėgstu tokių parduotuvių) ir vistiek neradau ko norėjau. Tai kaip čia yra iš tikrųjų?

Gal dar kas tokį balzamą bandė arba panašų iš tų siūlomų, kad būtų kietos konsistencijos. Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žirklutės: 03 liepos 2009 - 22:19
QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 03, 22:02)

o man baltu marskinuku pazastis nudazo laimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2009 07 03, 23:12)
O man čia vaidenasi ar Alterra produkcija pamažu dingsta iš drogo?  unsure.gif
Šiandien per 2 perėjau, prisiuosčiau iki galvos svaigimo (nemėgstu tokių parduotuvių) ir vistiek neradau ko norėjau. Tai kaip čia yra iš tikrųjų?

Aš irgi šiandien buvau Droge, nusipirkau Alterros kūno aliejų su alavijais ir laimu, išbandžiau, tai tikrai patiko, labai gaiviai citrusais kvepia, o pasirinkimas tikrai skurdus, nes buvo dar kūno aliejus su rožemis ir šaltalankiais, veido prausiklis ir šveitiklis su ramunėlėmis, probleminės odos drėkiklis, pora veido prausiklių, tonikų ir odai nuo raukšlių serija, daugiau nieko neradau unsure.gif

Papildyta:

Tiesa klausiau ar tiesa, kad išima Alterros produkciją iš apyvartos, tai labai nustebo ir pasakė kad ne, bet manau ta konsultantė ir pati gerai nežinojo, tiesiog taip atsakė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 03 liepos 2009 - 22:40
QUOTE(gutte86 @ 2009 07 03, 23:17)
o man baltu marskinuku pazastis nudazo laimas  doh.gif

unsure.gif o negali cia but, kad rengiamasi nenudziuvus gerai pazastims? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 03, 22:27)
Aš irgi šiandien buvau Droge, nusipirkau Alterros kūno aliejų su alavijais ir laimu, išbandžiau, tai tikrai patiko, labai gaiviai citrusais kvepia, o pasirinkimas tikrai skurdus, nes buvo dar kūno aliejus su rožemis ir šaltalankiais, veido prausiklis ir šveitiklis su ramunėlėmis, probleminės odos drėkiklis, pora veido prausiklių, tonikų ir odai nuo raukšlių serija, daugiau nieko neradau unsure.gif

Pabandyk dar persikų ir migdolų aliejų, nerealus šitas wub.gif
Pastebėjau, kad tik tie nuo raukšlių ir teliko ir dar kažkas, o anksčiau visai kitaip buvo, pasirinkimas bent jau 3 variantai iš norimo produkto (dušo želė, vaido kaukės ir pan.) Tai ir galvoju, gal jau traukiasi iš Lt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 07 03, 22:35)
O čia irgi natūrali kosmetika - babydream? 4u.gif
kur pas mus yra pirkt ir kokios kainos? reiktų man dušo želės kokios pakaitom su Weledos naudot. Norėjau Alteros, bet jau žiūriu beviltiška rast pas mus....

sudetyje blogybiu nera, gamintojas rossman

QUOTE(dilditele @ 2009 07 03, 22:44)
Na as cia biski ne i tema, o kur Lenkijoje pirkot kosmetika???

pirkau pajury smile.gif siaip pas juos maciau yra vaistiniu tinklas "rossman" ten visokios kosmetikos kalnai nenaturalios, bet radau ir dideli stenda babydream, manau visose sio tinklo vaistinese turetu buti

QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 03, 22:47)
koki efekta plaukams duoda? kaip tik apie ji svarstau. minkstina labai plauka?

man pasirode, kad greitai plaukai prigule ir pasiriebalavo, siaip tikrai mazai as ji meginau nes turiu kitu sampunu tai nuomone dar negalutine smile.gif

QUOTE(Žirklutės @ 2009 07 03, 23:12)
O man čia vaidenasi ar Alterra produkcija pamažu dingsta iš drogo?  unsure.gif

duso zelio as jau seniai neberandu o veidui matau kad buna kosmetikos
Atsakyti