Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

noriu pagirt ciel d'azur grozio kauke su moliu (naudoju reguliariai karta i savaite, o tokiu kartu buvo 3). oda tokia skaisti patampa wub.gif mano odai patinka smile.gif nors siaip tureciau pastebeti, kad poveikis panasus i molio kaukes, kurias darydavau su rasulo moliu, tik tiek, kad cia jau is karto paruostas produktas naudojimui.

ir siandien kaip tik testuoju eco dezodoranta smile.gif kol kas atrodo, kad geriausias is mano bandytu naturaliu dezodorantu. ziuresim kaip bus toliau smile.gif as kazkaip su laimu tingeciau terliotis blush2.gif nors del teigiamu atsiliepimu butu gana idomu isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 03 liepos 2009 - 10:22
QUOTE(Palomina @ 2009 07 02, 19:16)
as tik pardej apziurejus buvau.. kaina lygtai 66 lt  g.gif  o del sviesiu atspalviu (man labai aktualu), tai prastokai, man taip pasirode (paprasiau parodyt sviesiausia, tai man buvo per tamsi  g.gif  ).. na bet kai man nereik siuo metu pudros, tai labai ir nesigilinau del spalvu..

bet tos pudros turbut nemaskuoja nieko, o tik sulygina spalva, kaip manai?
Atsakyti
Katuti, va tavo tinktūros sudėtis:
dilgėlių, beržų lapų ir pumpurų ekstraktai, melisų eterinis aliejus
tai norėjau pasakytis, kad čia ne melisų ea, o kitas pigus ale substitutas.

O aš negaliu pagirti eco deziko...Šnd įsitikinau, kad nelb jis veikia karštą dieną.Tik tiek gerai, kad nepirkau, o Katutis atidavė 4u.gif
Aš gi sugalvojau nusitrenkti į Suvą buteliukų visokių. tai nepaisant žiaurių kamščių ir karščio, dar gi jų sandėlis buvo uždarytas ir galima buvo pirkti tik išdėtas lentynoj, pavyzdines prekes, tai nenusipirkau visko, ko reikėjo cool.gif Šiaip jie pristato prekes-10 Lt kainuoja.Jei daug pirkti, tai visai verta.
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 07 03, 09:51)
Taip, neparašiau, bet pagalvojau, kad reiktų į šaldytuvą dėti. Aaa, dar viena mintis aplankė: o jei sušaldyti tas sultis mažomis porcijomis - na kaip ledukus gėrimams, tai irgi patogu būtų naudoti ir ilgai išsilaikytų  biggrin.gif
Aš bandžiau į hidrolato indelį susipilti vaistažolių nuovirą, bet per pusantros dienos jis sugedo. O sušaldytą tą patį nuovirą naudoju rytais, kai labai sunku keltis, atsigaivinimui, tai jau daugiau nei mėnesį turiu ir nereikia rūpintis.

as meginau i kelione pasiimti laimo sulciu jau kita diena tokios pabale ir paruge buvo biggrin.gif
saldytuve tai stovi tikrai savaite laisvai ir ilgiau smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri žino, koks ea ar aliejus padėtų sumažinti maišelius po akimis? (kažkokie jie pas mane pastovus, gal 10 metų juos jau turu, o gal čia veidas toks...?)
Skaiciau, kad pertražolių ea padeda, bet jo KN nėra kol kas...

Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 07 03, 14:21)
tai norėjau pasakytis, kad čia ne melisų ea, o kitas pigus ale substitutas.

O aš negaliu pagirti eco deziko...Šnd įsitikinau, kad nelb jis veikia karštą dieną.Tik tiek gerai, kad nepirkau, o Katutis atidavė 4u.gif

galima buvo pirkti tik išdėtas lentynoj, pavyzdines prekes, tai nenusipirkau visko, ko reikėjo cool.gif Šiaip jie pristato prekes-10 Lt kainuoja.Jei daug pirkti, tai visai verta.

aš pagal lotynišką pavadinimą jų melisų EA pažiūrėjau, tai ten atseit vaistinė melisa, kuri vienintelė auga Lietuvoje g.gif Nežinau, kažkaip dar neradau, kaip prisikabinti biggrin.gif

tai pasiūlyk kam nors hihihi.gif Arba prie konteinerio pastatyk wink.gif

ta prasme, kad jeigu daug prisiperki ir nebepaneši? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 07 03, 09:12)
Kas domėjosi tuo šampūnu (MAMarija ir linutiaaa), tai ne, niekas nerezervavo, niekam neįdomu jis kažkaip  ax.gif  Tai galiu jums perleisti, tik matau, kad abi kaunietės. Įdomu, kiek kainuotų siųsti, jei nebrangiai, tai ir taip galėčiau. Man to šampūno nereikia, o būtų smagu, jei kažkam jis praverstų pasibandyti prieš perkant. Tik aš rytoj išvažiuoju, tai nebent kitos savaitės pabaigoj galėčiau tuo užsiimti  smile.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 07 03, 09:17)
Linutes kol kas nėra on line, bet įtariu ji turės galimybę šį šampūną pasiimti iš Vilniaus, taigi palaukiam ką ji pasakys, tada ir spręsim mirksiukas.gif.

nium pabandysiu paderinti ax.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 07 03, 09:24)
Girdėti tai aš girdėjau, bet dar nebandžiau. Kažkaip bijau, negraužia tas laimas? Tarkim, po depiliacijos oda sudirgusi, tai gal nelabai dar ją su rūgštim? Ir dar, gal kvailas klausimas, bet citrina ant saulės nesuveiks kaip citrusų ea - nebus dėmių?  blush2.gif

tikrai grauzia, truputuka nemaloniai, bet kaip ir kitos raso, pakenciamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 07 03, 11:52)
bet tos pudros turbut nemaskuoja nieko, o tik sulygina spalva, kaip manai?

ant veido nebandziau, tik ant rankos truputi patepliojau, paziurejau kaip atrodo.. o del maskavimo, nezinau kaip BellaPiere, bet kitos mineralines pudros tai visai gerai pamaskuoja.. turiu EM susimaisius mix'a is meginuku, tai pasidariau savo odai tobula spalva ir pacia formule.. sumaisiau as 3 spalvu foundation semi matt formules + concealer'is + blizgi pudra (is skaistalu grupes) tinkanti visam veidui.. tai gavosi thumbup.gif siandien net pati nustebau kaip gerai atlaike mano mineralke visa diena
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 07 03, 11:21)
noriu pagirt ciel d'azur grozio kauke su moliu (naudoju reguliariai karta i savaite, o tokiu kartu buvo 3). oda tokia skaisti patampa wub.gif mano odai patinka smile.gif nors siaip tureciau pastebeti, kad poveikis panasus i molio kaukes, kurias darydavau su rasulo moliu, tik tiek, kad cia jau is karto paruostas produktas naudojimui.

gal jai yra ar greitu metu bus kokios nuolaidos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 07 03, 19:37)
gal jai yra ar greitu metu bus kokios nuolaidos? 4u.gif

Šiuo metu visos išpirktos, papildymas bus rugsėjį.
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 07 03, 20:33)
Šiuo metu visos išpirktos, papildymas bus rugsėjį.

oho, tik rugsėjį...
Atsakyti
Nesusigaudau su tuo laimu, tai cia sultimis ar griezineliu teptis reikia?? Atsiliepimai viliojantys, ale as tingine jauciu tingesiu terliotis...
O eco dezikas ir mane nuvyle, kai buvo nekarsta jau kvapelis budavo
Atsakyti