Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Kas domėjosi tuo šampūnu (MAMarija ir linutiaaa), tai ne, niekas nerezervavo, niekam neįdomu jis kažkaip ax.gif Tai galiu jums perleisti, tik matau, kad abi kaunietės. Įdomu, kiek kainuotų siųsti, jei nebrangiai, tai ir taip galėčiau. Man to šampūno nereikia, o būtų smagu, jei kažkam jis praverstų pasibandyti prieš perkant. Tik aš rytoj išvažiuoju, tai nebent kitos savaitės pabaigoj galėčiau tuo užsiimti smile.gif

Nu kaip man patiko hauschka volume tušas! Atrodo blakstienos taip pat gerai, kaip seniau mano turėtu clinique brudu dažytos lotuliukas.gif

Galutinai nusivyliau Eco dezodorantu. Karštą vasarą jis man visai netinka doh.gif Bet užtat MB lyg ir tiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 07 03, 09:12)
Kas domėjosi tuo šampūnu (MAMarija ir linutiaaa), tai ne, niekas nerezervavo, niekam neįdomu jis kažkaip  ax.gif 

Galutinai nusivyliau Eco dezodorantu. Karštą vasarą jis man visai netinka  doh.gif   Bet užtat MB lyg ir tiko  bigsmile.gif

Linutes kol kas nėra on line, bet įtariu ji turės galimybę šį šampūną pasiimti iš Vilniaus, taigi palaukiam ką ji pasakys, tada ir spręsim mirksiukas.gif.

Nežinau ar tu girdėjai apie metų atradimą - laimą (žaliąją citriną, laimą). Mes ja tepamės pažastis, tai jos poveikiui dar neprilygo nė vienas dezikas thumbup.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 03 liepos 2009 - 08:19
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 03, 09:17)
Linutes kol kas nėra on line, bet įtariu ji turės galimybę šį šampūną pasiimti iš Vilniaus, taigi palaukiam ką ji pasakys, tada ir spręsim mirksiukas.gif.

Nežinau ar tu girdėjai apie metų atradimą - laimą (žaliąją citriną, laimą). Mes ja tepamės pažastis, tai jos poveikiui dar neprilygo nė vienas dezikas thumbup.gif.

Girdėti tai aš girdėjau, bet dar nebandžiau. Kažkaip bijau, negraužia tas laimas? Tarkim, po depiliacijos oda sudirgusi, tai gal nelabai dar ją su rūgštim? Ir dar, gal kvailas klausimas, bet citrina ant saulės nesuveiks kaip citrusų ea - nebus dėmių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 07 03, 09:24)
negraužia tas laimas? Tarkim, po depiliacijos oda sudirgusi, tai gal nelabai dar ją su rūgštim? Ir dar, gal kvailas klausimas, bet citrina ant saulės nesuveiks kaip citrusų ea - nebus dėmių?  blush2.gif

Graužt graužia, bet tikrai nebaisiai. Jau n kartų esu bandžiusi, jokių dėmių ar drabužių išgraužimo schmoll.gif. Aišku pasitepusi sultimis pažastis, reikia leisti išdžiūti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 03 liepos 2009 - 08:30
QUOTE(kniaumiau @ 2009 07 03, 09:24)
Girdėti tai aš girdėjau, bet dar nebandžiau. Kažkaip bijau, negraužia tas laimas? Tarkim, po depiliacijos oda sudirgusi, tai gal nelabai dar ją su rūgštim?

o aš jau išbandžiau thumbup.gif nu tikrai negalvojau , jog taip liuksiškai veiks - vakar su laimu visą dienelę išbuvau sausa ir kvepianti bigsmile.gif
na griaužimas nusidepiliavus yr, bet toks minimalus tongue.gif kentėt dantų sukandus nereikia. Tik va, kažkuri buvo rašius, jog tepantis laimu lieka tų gabalėlių. Ir man keletą kartų taip buvo, rodos nei tryniau labai nei ką. Ale paskum išmąsčiau, kad čia gali būt nuo to kaip pasiseka atpjauti tą griežinėlį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 07 03, 09:34)
o aš jau išbandžiau  thumbup.gif nu tikrai negalvojau , jog taip liuksiškai veiks  - vakar su laimu  visą dienelę išbuvau sausa ir kvepianti  bigsmile.gif
na griaužimas nusidepiliavus yr, bet toks minimalus  tongue.gif  kentėt dantų sukandus nereikia. Tik va, kažkuri buvo rašius, jog tepantis laimu lieka tų gabalėlių. Ir man keletą kartų taip buvo, rodos nei tryniau labai nei ką. Ale paskum išmąsčiau, kad čia gali būt nuo to kaip pasiseka atpjauti tą griežinėlį  tongue.gif

Tai turbūt galima į seno rutulinio deziko indelį supilti išspaustas sultis ir būtų be gabaliukų tada bigsmile.gif Nu reiks pabandyti grįžus iš atostogų, nes kelionėj eksperimentuoti nesinori ax.gif

Man netinka kažkas iš veido priemonių. Tokiais smulkiai alerginiais spuogeliais visas veidas doh.gif Įtariu arba alterra putas, arba weleda iris kremą. Šiandien nieko išvis netepiau, tik vandeniu nusiprausiau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 07 03, 09:38)
Tai turbūt galima į seno rutulinio deziko indelį supilti išspaustas sultis ir būtų be gabaliukų tada  bigsmile.gif

Kažkuri iš mūsų taip ir padarė ax.gif, tačiau nereikia pamiršti, kad toks reikalas greitai surūgsta, todėl reikia laikyti šaldytuve.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 02, 21:26)
o jeigu palygintum su laimu? wink.gif

šiandien ir aš porą daikčiukų nusipirkau - Negyvosios jūros druskos

Man laimas gal ir nieko, bet vien tas tepliojimasis su citrina, pjaustymas, graužimas po skutimo...pora kartų namie pasibandžiau ir baigėsi mano bandymai biggrin.gif Šis dezodorantas man tikrai neblogai laiko, visą dieną aišku nebūna sausa, bet aš, pvz, persiplaunu ir pasitepu 2k. Beto visiškai nedirgina po skutimo, nei trupučiuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 03, 09:46)
Kažkuri iš mūsų taip ir padarė ax.gif, tačiau nereikia pamiršti, kad toks reikalas greitai surūgsta, todėl reikia laikyti šaldytuve.

Taip, neparašiau, bet pagalvojau, kad reiktų į šaldytuvą dėti. Aaa, dar viena mintis aplankė: o jei sušaldyti tas sultis mažomis porcijomis - na kaip ledukus gėrimams, tai irgi patogu būtų naudoti ir ilgai išsilaikytų biggrin.gif

Aš bandžiau į hidrolato indelį susipilti vaistažolių nuovirą, bet per pusantros dienos jis sugedo. O sušaldytą tą patį nuovirą naudoju rytais, kai labai sunku keltis, atsigaivinimui, tai jau daugiau nei mėnesį turiu ir nereikia rūpintis.
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 07 03, 09:51)
O sušaldytą tą patį nuovirą naudoju rytais, kai labai sunku keltis, atsigaivinimui, tai jau daugiau nei mėnesį turiu ir nereikia rūpinintis

Atsimenu mamą senais laikais taip dariusią - kiekvieną rytą veidą tepdavosi ledukais. Tačiau kažkur girdėjau, kad turinčios veido raudonį, kuperozę, tokių dalykų turėtų vengti, tai dabar ir prisibijau šaltu reikalu prausti/valyti veidą.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 03, 09:58)
Atsimenu mamą senais laikais taip dariusią - kiekvieną rytą veidą tepdavosi ledukais. Tačiau kažkur girdėjau, kad turinčios veido raudonį, kuperozę, tokių dalykų turėtų vengti, tai dabar ir prisibijau šaltu reikalu prausti/valyti veidą.

Na mane kažkaip tonizuoja tie ledukai, pažadina kaip mat smile.gif Beje, apie rytinį apsiprausimą. Dariausi molio kaukę KN, tai sakė, kad jei nėra laiko jos laikyti, galima ryte su ta kauke praustis blink.gif Turėtų būti geras pylingas, galvoju.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 07 03, 08:49)
Man laimas gal ir nieko, bet

Šis dezodorantas man tikrai neblogai laiko, visą dieną aišku nebūna sausa, bet aš, pvz, persiplaunu ir pasitepu 2k. Beto visiškai nedirgina po skutimo, nei trupučiuko thumbup.gif

o man net maloniau su skiltele pasitepti, ir visas laimas geriau stovi nei sultys buteliuke smile.gif

panašu į Eco variantą ir ramu, kad man jo tikrai nereikia biggrin.gif
Atsakyti