Kas domėjosi tuo šampūnu (MAMarija ir linutiaaa), tai ne, niekas nerezervavo, niekam neįdomu jis kažkaip Tai galiu jums perleisti, tik matau, kad abi kaunietės. Įdomu, kiek kainuotų siųsti, jei nebrangiai, tai ir taip galėčiau. Man to šampūno nereikia, o būtų smagu, jei kažkam jis praverstų pasibandyti prieš perkant. Tik aš rytoj išvažiuoju, tai nebent kitos savaitės pabaigoj galėčiau tuo užsiimti
Nu kaip man patiko hauschka volume tušas! Atrodo blakstienos taip pat gerai, kaip seniau mano turėtu clinique brudu dažytos
Galutinai nusivyliau Eco dezodorantu. Karštą vasarą jis man visai netinka Bet užtat MB lyg ir tiko
QUOTE(kniaumiau @ 2009 07 03, 09:12)
Kas domėjosi tuo šampūnu (MAMarija ir linutiaaa), tai ne, niekas nerezervavo, niekam neįdomu jis kažkaip
Galutinai nusivyliau Eco dezodorantu. Karštą vasarą jis man visai netinka Bet užtat MB lyg ir tiko
Linutes kol kas nėra on line, bet įtariu ji turės galimybę šį šampūną pasiimti iš Vilniaus, taigi palaukiam ką ji pasakys, tada ir spręsim .
Nežinau ar tu girdėjai apie metų atradimą - laimą (žaliąją citriną, laimą). Mes ja tepamės pažastis, tai jos poveikiui dar neprilygo nė vienas dezikas .
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 03, 09:17)
Linutes kol kas nėra on line, bet įtariu ji turės galimybę šį šampūną pasiimti iš Vilniaus, taigi palaukiam ką ji pasakys, tada ir spręsim .
Nežinau ar tu girdėjai apie metų atradimą - laimą (žaliąją citriną, laimą). Mes ja tepamės pažastis, tai jos poveikiui dar neprilygo nė vienas dezikas .
Girdėti tai aš girdėjau, bet dar nebandžiau. Kažkaip bijau, negraužia tas laimas? Tarkim, po depiliacijos oda sudirgusi, tai gal nelabai dar ją su rūgštim? Ir dar, gal kvailas klausimas, bet citrina ant saulės nesuveiks kaip citrusų ea - nebus dėmių?
QUOTE(kniaumiau @ 2009 07 03, 09:24)
negraužia tas laimas? Tarkim, po depiliacijos oda sudirgusi, tai gal nelabai dar ją su rūgštim? Ir dar, gal kvailas klausimas, bet citrina ant saulės nesuveiks kaip citrusų ea - nebus dėmių?
Graužt graužia, bet tikrai nebaisiai. Jau n kartų esu bandžiusi, jokių dėmių ar drabužių išgraužimo . Aišku pasitepusi sultimis pažastis, reikia leisti išdžiūti.
QUOTE(kniaumiau @ 2009 07 03, 09:24)
Girdėti tai aš girdėjau, bet dar nebandžiau. Kažkaip bijau, negraužia tas laimas? Tarkim, po depiliacijos oda sudirgusi, tai gal nelabai dar ją su rūgštim?
o aš jau išbandžiau nu tikrai negalvojau , jog taip liuksiškai veiks - vakar su laimu visą dienelę išbuvau sausa ir kvepianti
na griaužimas nusidepiliavus yr, bet toks minimalus kentėt dantų sukandus nereikia. Tik va, kažkuri buvo rašius, jog tepantis laimu lieka tų gabalėlių. Ir man keletą kartų taip buvo, rodos nei tryniau labai nei ką. Ale paskum išmąsčiau, kad čia gali būt nuo to kaip pasiseka atpjauti tą griežinėlį
QUOTE(fishke @ 2009 07 03, 09:34)
o aš jau išbandžiau nu tikrai negalvojau , jog taip liuksiškai veiks - vakar su laimu visą dienelę išbuvau sausa ir kvepianti
na griaužimas nusidepiliavus yr, bet toks minimalus kentėt dantų sukandus nereikia. Tik va, kažkuri buvo rašius, jog tepantis laimu lieka tų gabalėlių. Ir man keletą kartų taip buvo, rodos nei tryniau labai nei ką. Ale paskum išmąsčiau, kad čia gali būt nuo to kaip pasiseka atpjauti tą griežinėlį
Tai turbūt galima į seno rutulinio deziko indelį supilti išspaustas sultis ir būtų be gabaliukų tada Nu reiks pabandyti grįžus iš atostogų, nes kelionėj eksperimentuoti nesinori
Man netinka kažkas iš veido priemonių. Tokiais smulkiai alerginiais spuogeliais visas veidas Įtariu arba alterra putas, arba weleda iris kremą. Šiandien nieko išvis netepiau, tik vandeniu nusiprausiau.
QUOTE(kniaumiau @ 2009 07 03, 09:38)
Tai turbūt galima į seno rutulinio deziko indelį supilti išspaustas sultis ir būtų be gabaliukų tada
Kažkuri iš mūsų taip ir padarė , tačiau nereikia pamiršti, kad toks reikalas greitai surūgsta, todėl reikia laikyti šaldytuve.
QUOTE(katutis @ 2009 07 02, 21:26)
o jeigu palygintum su laimu?
šiandien ir aš porą daikčiukų nusipirkau - Negyvosios jūros druskos
šiandien ir aš porą daikčiukų nusipirkau - Negyvosios jūros druskos
Man laimas gal ir nieko, bet vien tas tepliojimasis su citrina, pjaustymas, graužimas po skutimo...pora kartų namie pasibandžiau ir baigėsi mano bandymai Šis dezodorantas man tikrai neblogai laiko, visą dieną aišku nebūna sausa, bet aš, pvz, persiplaunu ir pasitepu 2k. Beto visiškai nedirgina po skutimo, nei trupučiuko
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 03, 09:46)
Kažkuri iš mūsų taip ir padarė , tačiau nereikia pamiršti, kad toks reikalas greitai surūgsta, todėl reikia laikyti šaldytuve.
Taip, neparašiau, bet pagalvojau, kad reiktų į šaldytuvą dėti. Aaa, dar viena mintis aplankė: o jei sušaldyti tas sultis mažomis porcijomis - na kaip ledukus gėrimams, tai irgi patogu būtų naudoti ir ilgai išsilaikytų
Aš bandžiau į hidrolato indelį susipilti vaistažolių nuovirą, bet per pusantros dienos jis sugedo. O sušaldytą tą patį nuovirą naudoju rytais, kai labai sunku keltis, atsigaivinimui, tai jau daugiau nei mėnesį turiu ir nereikia rūpintis.
QUOTE(kniaumiau @ 2009 07 03, 09:51)
O sušaldytą tą patį nuovirą naudoju rytais, kai labai sunku keltis, atsigaivinimui, tai jau daugiau nei mėnesį turiu ir nereikia rūpinintis
Atsimenu mamą senais laikais taip dariusią - kiekvieną rytą veidą tepdavosi ledukais. Tačiau kažkur girdėjau, kad turinčios veido raudonį, kuperozę, tokių dalykų turėtų vengti, tai dabar ir prisibijau šaltu reikalu prausti/valyti veidą.
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 03, 09:58)
Atsimenu mamą senais laikais taip dariusią - kiekvieną rytą veidą tepdavosi ledukais. Tačiau kažkur girdėjau, kad turinčios veido raudonį, kuperozę, tokių dalykų turėtų vengti, tai dabar ir prisibijau šaltu reikalu prausti/valyti veidą.
Na mane kažkaip tonizuoja tie ledukai, pažadina kaip mat Beje, apie rytinį apsiprausimą. Dariausi molio kaukę KN, tai sakė, kad jei nėra laiko jos laikyti, galima ryte su ta kauke praustis Turėtų būti geras pylingas, galvoju..
QUOTE(Dovish @ 2009 07 03, 08:49)
Man laimas gal ir nieko, bet
Šis dezodorantas man tikrai neblogai laiko, visą dieną aišku nebūna sausa, bet aš, pvz, persiplaunu ir pasitepu 2k. Beto visiškai nedirgina po skutimo, nei trupučiuko
Šis dezodorantas man tikrai neblogai laiko, visą dieną aišku nebūna sausa, bet aš, pvz, persiplaunu ir pasitepu 2k. Beto visiškai nedirgina po skutimo, nei trupučiuko
o man net maloniau su skiltele pasitepti, ir visas laimas geriau stovi nei sultys buteliuke
panašu į Eco variantą ir ramu, kad man jo tikrai nereikia